Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

29.8.2022

Sami Jauhojärvi: Vastavalmistunut omakotitaloremontti ja uusi keittiö kotimaisella kylmiöpakastimella

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon. Sami kertoo nyt blogikirjoituksessaan omakotitalonsa remontista, sen keittiöstä ja matkalla vastaan sattuneista asioista.

Lue lisää
31.5.2022

Life Like Vino: Vastuullisia valintoja arkea parantamaan

Suosittua sisustuspainotteista Instagramin Life Like Vino -sisustustiliä julkaiseva Annamaria halusi keittiöönsä vastuulliset kylmälaitteet. Lahtelainen instabloggaaja sisustaa skandinaavisesti ja nyt uuteen kotiin on valittu Festivon kylmälaitteet.

Lue lisää
5.4.2022

Bloggaaja ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg toteutti keittiöremontin ja valitsi Festivon

Monista projekteistaan tunnettu bloggaaja, suunnittelija ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg kertoo Musla-blogissaan keittiöremontin tuloksesta ja asioista, jotka ovat parasta Festivossa.

Lue lisää
25.3.2022

Bella Tablen keittiösuunnitelman lähtökohta oli kotimainen Festivo Trio

Bella Table -ruokayhteisöstä ja viikoittaisista podcasteistaan tutut Kia Arpia ja Petra Wettenranta valitsivat Bella Kitcheniin kotimaisen Festivo Trion eli kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmän.

Lue lisää
14.2.2022

Sijoituskirjailija Merja Mähkä: Kylmiöhurmos eli miksi valitsimme Festivon

Sijoituskirjailija ja yrittäjä Merja Mähkä valitsi keittiöönsä Festivon 55 CM kylmiön keittiön uusimisen yhteydessä. Kodinkoneliikkeessä pisti Merjan silmään Festivon kylmiö ja sen Design From Finland -merkki. Tästä hetkestä alkoi Merjan ja Festivon rakkaustarina.

Lue lisää
8.2.2022

Mökki- ja rakennusbloggari valitsi mökilleen Festivon kylmiön ja viinikaapin – Esittelyssä Villa Sammalrinne

Mökkirakentaja.fi -blogia kirjoittavalla Sami Liukkosella on Päijät-Hämeessä luonnontilainen tontti metsän keskellä, johon on rakentumassa unelmien mökki, Villa Sammalrinne. Keittiöön on tulossa Festivon kylmiö ja viinikaappi. Pääsemme hyppäämään mukaan tähän mielenkiintoiseen projektiin keittiön osalta!

Lue lisää
1.2.2022

Vastavalmistuneen hirsikodin keittiön valinnat ylittivät odotukset

Hanne Bräysy (@huippurakennustehtava) aloitti kesällä 2020 miehensä kanssa loppuelämän hirsikodin rakentamisen Pohjois-Pohjanmaalle. Nyt pääsemme lukemaan Hanne kolmannesta blogikirjoituksesta hänen tuntemuksiaan taloprojektista, arjen sujuvuudesta uudessa kodissa ja miten Festivon kylmiöpakastin on palvellut Hannen perhettä. 

Lue lisää
24.1.2022

”Festivo, miksi juuri se?” – Uimari Matti Mattsson kertoo

Vuoden urheilija 2021 ja Tokion olympialaisten pronssimitalisti, uimari Matti Mattsson valitsi keittiöremontin yhteydessä keittiöönsä Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen. Lue Matin kirjoitus, että miksi juuri Festivo valikoitui kodin kylmälaitteeksi!

Lue lisää
3.11.2021

Loppuelämän hirsikoti valmistui vuodessa – keittiö kodin sydän

Hanne Bräysy (@huippurakennustehtava) aloitti kesällä 2020 miehensä kanssa loppuelämän hirsikodin rakentamisen Pohjois-Pohjanmaalle. Taloprojekti on saatu nyt valmiiksi ja pääsemme lukemaan Hannen blogikirjoituksen projektin etenemisestä valmiiksi loppuelämän hirsikodiksi.

Lue lisää
25.10.2021

Festivon kylmiöpakastin oli Lauran/@nauravanappi perheen odotetuin kodinkone

Sisustus- ja perheblogia pitävä Laura (@nauravanappi) valitsi keittiöönsä Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen talon rakennuksen yhteydessä. Valinta on osoittautunut oikeaksi, sillä Laura kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan ”Festivo – Uuden kodin odotetuin kodinkone” kokemuksiaan uudesta kylmälaitteestaan.

Lue lisää
21.6.2021

Mungolifen Anna rakastaa Festivon kylmiöpakastintaan

Tunnettu lifestyle-bloggaaja Anna Pastak (@mungoanna) hankki keittiöremonttinsa yhteydessä kotiinsa Festivon 120 CFM -kylmiöpakastimen muutama vuosi sitten. Nyt Anna kertoo blogikirjoituksessaan eletystä elämästä Festivon kanssa.

Lue lisää
15.4.2021

Riku Rantala: ”Arvosana Festivolle puolen vuoden käytön jälkeen on 6/5”

Riku Rantalan rempat on rempattu – on siis Festivon kylmiöpakastimen käyttöraportin aika! ” Tässä on masiina, joka on yllättävän isossa roolissa omassa arjessani – isommassa kuin vaikkapa televisio. Uskon vakaasti, että olen tyytyväinen tähän kotimaiseen hankintaani vielä vuosienkin päästä” Lue Rikun kirjoitus!

Lue lisää