Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

5.12.2023

Viiniasiantuntijan kokemuksia Festivon viinikaapista – viinikaappi on kuin moderni viinikellari keittiössä

Viiniasiantuntija, sommelier Anniina Schreiner valitsi uudistettuun keittiöönsä valkoisen Festivon 45 VLM viinikaapin. Lue kokemuksia!

Lue lisää
11.9.2023

Festivon viinikaappi täytti viiniasiantuntijan pitkän vaadelistan

Modernia viinikellaria vastaavat Festivon viinikaapit täyttivät viiniasiantuntija Anniina Schreinerin pitkän vaatimuslistan.

Lue lisää
15.6.2023

Mami Go Go: Ruokahävikki väheni – kokemuksia Festivo kylmiöpakastimesta

Uudessa blogikirjoituksessaan Minttu kertoo terveisiä keittiöstään eli miten lapsiperhearki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa ja mitkä Festivon ominaisuudet ovat nousseet suosikeiksi.

Lue lisää
15.4.2023

Valkoinen Harmaja: Kokemuksia Festivon kylmiöpakastimesta

Suvi oli haaveillut Festivosta jo vuosikaudet ja nyt puolisen vuotta uudessa kodissa asuttuaan Suvi pääsee kertomaan, miten arki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa.

Lue lisää
5.4.2023

Mami Go Go: Laatua ja luksusta keittiössä

Perhe-elämään painottuvaa Mami Go Go -blogia pitävä Minttu Storgård muutti hetki sitten uuteen kotiin. Muuton yhteydessä tarjoutui erinomainen hetki toteuttaa unelma kauan haaveissa olleesta Festivon kylmiöpakastimesta, kun uuden kodin keittiössä oli vanha ja suurperheelle liian pieni jääkaappi.  

Lue lisää
22.3.2023

TV:stä tuttu Villa Sammalrinne: Musta kylmiö ja viinikaappi täyttivät odotukset

Päijät-Hämeessä sijaitsevalle upealle unelmien mökille, Villa Sammalrinteeseen valittiin keittiöön Festivon 75 CM kylmiö sekä 45 VLM viinikaappi. Nyt pääsemme lukemaan Samin kokemuksia Festivosta ja kurkkaamaan uuteen keittiöön noin puoli vuotta Villa Sammalrinteen valmistumisen jälkeen.

Lue lisää
10.1.2023

Sami Jauhojärvi: Uuteen totuttelua – miten olemme aiemmin pärjänneet tavallisen kokoisen jääkaapin kanssa

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija ja TV:stä tuttu Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon kylmiöpakastimen muun muassa sen kotimaisuuden ja suuren säilytystilan vuoksi.
Sami kertoo toisessa blogikirjoituksessaan, miten elo Festivon kanssa on sujunut.

Lue lisää
9.12.2022

Johanna Koskiranta: Musta kylmiöpakastin Villa Krauman mustaan avokeittiöön

Hellan ja viinilasin välissä -blogia pitävä Johanna Koskiranta valitsi uuden kotinsa, Villa Krauman keittiöön kotimaisen Festivon kylmiöpakastimen. Kylmälaitesuunnitelmissa oli alun perin integroitava jääkaappipakastin, mutta musta Festivon 120 CFM kylmiöpakastin istui mustaan avokeittiöön täydellisesti ja hurmasi ominaisuuksillaan.

Lue lisää
28.9.2022

Valkoinen Harmaja: Uusi koti – Festivo kylmiöpakastin ja ensikurkistus keittiöön

Valkoinen Harmaja -sisustusblogia pitävä Suvi Melender-Lågland valitsi uuden kotinsa keittiöön kotimaisen Festivon kylmiöpakastimen. Suvi kertoo nyt blogikirjoituksessaan Festivon valintaperusteita ja esittelee ensimmäistä kertaa vastavalmistunutta keittiötään.

Lue lisää
29.8.2022

Sami Jauhojärvi: Vastavalmistunut omakotitaloremontti ja uusi keittiö kotimaisella kylmiöpakastimella

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon. Sami kertoo nyt blogikirjoituksessaan omakotitalonsa remontista, sen keittiöstä ja matkalla vastaan sattuneista asioista.

Lue lisää
31.5.2022

Life Like Vino: Vastuullisia valintoja arkea parantamaan

Suosittua sisustuspainotteista Instagramin Life Like Vino -sisustustiliä julkaiseva Annamaria halusi keittiöönsä vastuulliset kylmälaitteet. Lahtelainen instabloggaaja sisustaa skandinaavisesti ja nyt uuteen kotiin on valittu Festivon kylmälaitteet.

Lue lisää
5.4.2022

Bloggaaja ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg toteutti keittiöremontin ja valitsi Festivon

Monista projekteistaan tunnettu bloggaaja, suunnittelija ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg kertoo Musla-blogissaan keittiöremontin tuloksesta ja asioista, jotka ovat parasta Festivossa.

Lue lisää