AvainlippuDesign from finland

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Viinikaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana kaappina sekä 25 pullon matalampana, tason alle sijoitettavana kaappina, tutustu molempiin malleihin.

45 VLM Viinikaappi

Täyskorkealla lasiovella varustellun 45 VLM viinikaapin kapasiteetti on 70 pulloa. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta: +9…+14 asteinen alue valkoviineille (kolme ylintä hyllyä) sekä +14…+18 asteinen alue punaviineille (4 alinta hyllyä).

Festivo viinikaappi on suunniteltu erityisesti viinien säilytykseen. Kaapista voidaankin puhua modernina viinikellarina. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, ettei tuote ole ainoastaan lasiovellinen kylmäkaappi. Festivo viinikaapissa erityisen tärkeää on kaapin tasainen sisälämpötila, jolloin viinin oma lämpötila ei pääse heittelehtimään.

LED valaistu kaappi on tärinävaimennettu kompressorin osalta ja sen lasiovi on suojattu UV-säteilyltä suotuisten olosuhteiden takaamiseksi. Hyllyjen alapuolelta löytyy vakiovarusteena puinen kappa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi viinien tarjoiluun tai viinitarvikkeiden säilytykseen. Lisävarusteena viinikaappiin on tilattavissa tehdasasenteisena LUKITUS.

Täyskorkea viinikaappi sopii upeasti sijoitettavaksi myös esimerkiksi kylmiön ja pakastimen väliin.

Rakenna oma viinikaappisi

Katso lähin jälleenmyyjäsi

50 VL Viinikaappi

Festivon viinikaappi on suunniteltu viinien säilytykseen. 25 pullon viinikaappi on saatavana kahdessa eri korkeudessa: 81 cm tai 86 cm korkeana. Kaappi voidaan sijoittaa sujuvasti esimerkiksi keittiötason alle. Tästä syystä kaappi toimitetaan vakiona ilman kansilevyä. Lämpötila-alue voidaan säätää +9-18 asteen välille. Tärinävaimennetussa kaapissa on UV-suojattu lasiovi ja sisävalo. Lisävarusteena saatavana kansilevy ja lukko.

Katso lähin jälleenmyyjäsi