AvainlippuDesign from finland

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Viinikaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana kaappina sekä 25 pullon matalampana, tason alle sijoitettavana kaappina, tutustu molempiin malleihin.

45 VLM Viinikaappi

Täyskorkealla lasiovella varustellun 45 VLM viinikaapin kapasiteetti on 70 pulloa. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta: +9…+14 asteinen alue valkoviineille (kolme ylintä hyllyä) sekä +14…+18 asteinen alue punaviineille (4 alinta hyllyä).

Festivo viinikaappi on suunniteltu erityisesti viinien säilytykseen. Kaapista voidaankin puhua modernina viinikellarina. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, ettei tuote ole ainoastaan lasiovellinen kylmäkaappi. Festivo viinikaapissa erityisen tärkeää on kaapin tasainen sisälämpötila, jolloin viinin oma lämpötila ei pääse heittelehtimään.

LED valaistu kaappi on tärinävaimennettu kompressorin osalta ja sen lasiovi on suojattu UV-säteilyltä suotuisten olosuhteiden takaamiseksi. Hyllyjen alapuolelta löytyy vakiovarusteena puinen kappa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi viinien tarjoiluun tai viinitarvikkeiden säilytykseen. Lisävarusteena viinikaappiin on tilattavissa tehdasasenteisena LUKITUS.

Täyskorkea viinikaappi sopii upeasti sijoitettavaksi myös esimerkiksi kylmiön ja pakastimen väliin.

Rakenna oma viinikaappisi

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Festivo 50VL rst

Festivo 50VL musta

Festivo 50VL valkoinen

Festivo 50VL

Festivon valkoinen 50 VL -viinikaappi

Värivaihtoehdot

Runko

  • Valkoinen Valkoinen
  • Musta Musta
  • Harmaa Harmaa

Ovet

  • Valkoinen Valkoinen
  • Musta Musta
  • Pähkinä RST
Mitat ja tilavuus
  • Korkeus: 860 mm tai 810 mm ilman kansilevyä
  • Leveys: 496 mm (HUOM! Asennusmitta 500 mm)
  • Syvyys: 530 mm + ovi 46 mm
  • Tilavuus: n. 25 pulloa
Ladattavat tiedostot

50 VL Viinikaappi

Festivon viinikaappi on suunniteltu viinien säilytykseen. 25 pullon viinikaappi on saatavana kahdessa eri korkeudessa: 81 cm tai 86 cm korkeana. Kaappi voidaan sijoittaa sujuvasti esimerkiksi keittiötason alle. Tästä syystä kaappi toimitetaan vakiona ilman kansilevyä. Lämpötila-alue voidaan säätää +9-18 asteen välille. Tärinävaimennetussa kaapissa on UV-suojattu lasiovi ja sisävalo. Lisävarusteena saatavana kansilevy ja lukko.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Usein kysytyt kysymykset

Festivon kylmiöissä täyskorkeiden ovien takana on vakiona yksi hedelmille ja vihanneksille tarkoitettu HEVI-vetolaatikko. Pakastimien täyskorkean oven takana vakiona on yksi tuoresäilytykseen suunniteltu NOLLA-vetolaatikko. Suurempaan viinikaappiin kuuluu laadukas puinen varustekappa, johon voi sijoittaa viinien käsittelyyn ja nautiskeluun liittyviä tarvikkeita. Voit kokeilla lisävarusteita Festivon kylmälaitteisiin tuotevalitsimellamme.

Voit halutessasi tilata lisävetolaatikoita tai lisähyllyjä. Lisävarusteina voi ostaa KAPPA-juureskorin tai KIRA-säilytinsarjan.

Tutustu myös Festivon ostajan muistilistaan!

Kodinkoneiden energialuokitukset muuttuivat maaliskuussa 2021. Voit lukea muutoksesta lisää blogistamme.

Käsityksemme mukaan tällä hetkellä ei löydy yhtään A-luokkaan pääsevää kylmälaitetta. Energialuokitusten muutos tehtiin siitä syystä, että jatkossa kehitettäisiin vielä energiatehokkaampia ratkaisuja.

Esimerkiksi 120 CFM kylmiöpakastin (koostuu kahdesta laitteesta: 75 CM kylmiö ja 45 FM pakastin) kuluttavat yhteensä vuodessa n. 400 kWh, joka on vuodessa suurin piirtein 60 € luokkaa. Todelliset sähkönkuluttajat kotitalouksissa ovat lämmitys ja vesi, ei niinkään kylmälaitteet.

Festivon etuna taas on se, että erilaisen kylmätekniikan ja eri säilytyslämpötilojen ansiosta ruokahävikki pienenee. Kun säilytyslitrat ovat suuret, voidaan kaupassakäyntien määrää rajoittaa, kun kerralla voidaan ostaa isompi määrä ruokaa ilma, että säilyvyyden osalta tarvitsee olla huolissaan.

Festivot myydään kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Tähän verkostoon kuuluvat isoimmat kodinkoneliikkeet sekä keittiövalmistajat. Festivon kylmiöitä, pakastimia ja viinikaappeja myyvät siis niin suuret valtakunnalliset liikkeet kuten Gigantti, Power, Euronics ja Netrauta kuin myös pienemmätkin kodinkone- ja keittiöliikkeetkin.

Useilla jälleenmyyjillä on myös Festivo-mallit esillä myymälöissä. Sinua lähimmän myymälämallin ja ostopaikan löydät verkkosivuiltamme kohdasta osta.