Mami Go Go: Laatua ja luksusta keittiössä

Perhe-elämään painottuvaa Mami Go Go -blogia pitävä Minttu Storgårds muutti hetki sitten uuteen kotiin. Muuton yhteydessä tarjoutui erinomainen hetki toteuttaa unelma kauan haaveissa olleesta Festivon kylmiöpakastimesta, kun uuden kodin keittiössä oli vanha ja suurperheelle liian pieni jääkaappi.

Minttu kertoo blogikirjoituksessaan miksi juuri Festivo oli ollut jo pitkään haaveissa ja miten lapsiperhearki on lähtenyt sujumaan esimerkiksi viikoittaisten ruokaostoksien osalta. Koko blogin voit lukea täältä.

Uusi koti ja riemua uudesta kylmälaitteesta – ”Meillä on ihan mahtava jääkaappi!”

Mintun uuteen keittiöön sopi täydellisesti valkoinen Festivon kylmiöpakastin.

Minttu kertoo blogissaan muutosta uuteen kotiin ja niistä ilon hetkistä, kun Festivon kylmiöpakastin asennettiin omaan keittiöön ja kylmälaiteasentajat kurvasivat pois kotipihasta. Minttu oli jo ennestään päässyt tutustumaan Festivoon tuttaviensa luona ja siitä lähtien Festivo oli ollut Mintun haaveissa.

”Olin päässyt ihailemaan kyseistä kaappia aiemmin muutamassa eri kyläpaikassa ja syvästi vaikuttunut sen ominaisuuksista. Mikä tuuri, että uudessa kodissa oli sille juuri täydellinen paikka.”

Festivossa vakuutti erityisesti hyvä suunnittelu, design ja laatu

Festivon kylmälaitteet valmistetaan tilauksesta käsityönä Hollolassa. Festivon ominaisuuksista Mintulle tärkeitä olivat erityisesti kotimainen suunnittelu ja design sekä laadukkuus. Myös se, että Festivon kylmälaitteet voi räätälöidä talouden tarpeisiin sopiviksi, oli Mintun mielestä erinomainen ominaisuus.

”Olin etukäteen vaikuttunut erityisesti Festivo kylmiöpakastimien hyvästä suunnittelusta ja designista sekä tietynlaisesta laadukkuuden tunnusta, jonka aistii heti kun oven avaa. Koska jokaisella kotitaloudella on omanlaisensa tarpeet, ovat kylmiöpakastimetkin muunneltavissa juuri omien tarpeiden mukaan.”

Suunnittele oma Festivo

Helpotusta suurperheen arkeen – viikon ruokaostokset voi tehdä nyt kerralla

Mintun perheeseen kuuluu pian neljä lasta ja yksi suurperheen arkea helpottava tekijä on se, että viikon ruokaostokset voi tilata kerralla kotiin.

Mintun perheeseen kuuluu pian neljä lasta. Festivon kylmiöpakastimen yksi vahvuus on sen suuri säilytyskapasiteetti eli viikonkin ruokaostokset mahtuvat helposti kylmään eikä niiden säilyvyydestä tarvitse olla huolissaan. Tämä on paljon helpotusta arkeen tuova asia, kun ruokaostokset voidaan tehdä pidemmäksi aikaa kerrallaan eikä näin ollen tarvitse miettiä kaupassa käyntiä montaa kertaa viikossa.

”Yksi meidän suurperheen arkea kovasti helpottava tekijä on tilata viikon ruokaostokset kerralla kotiin. On helpottavaa ostaa isompi määrä ruokaa ilman, että säilyvyyden osalta tarvitsee olla huolissaan.”

500 litraa kylmäsäilytystilaa ja lisävarusteena lisää tilaa hedelmille ja vihanneksille

Kylmiöpakastin on leveydeltään 100 cm ja täyskorkeiden ovien taakse kätkeytyy 500 litraa kylmäsäilytystilaa.

Minttu valitsi keittiöönsä valkoisen Festivon 100 CFM kylmiöpakastimen. Kylmiöpakastimen kätisyys valittiin lapsiperheen arkea helpottavaksi.

”Halusin siihen keskeltä aukeavat ovet, jolloin sekä kylmiön että pakastimen sisällön voi katsastaa helposti samalla kerralla. Meidän kylmiöpakastin on leveydeltään 100 cm ja se on lisäksi täyskorkea, eli tilaa on ihanan paljon, yli 500 litraa kylmäsäilytystilaa!”

Mintun perheessä syödään paljon hedelmiä ja vihanneksia, joten kylmiöpakastimeen valittiin lisävarusteena yksi HEVI-vetolaatikko. Ruokatuotteiden oikeaoppista sälyttämistä edesauttaa myös pakastimen puolella oleva NOLLA-vetolaatikko, joka on tarkoitettu tuoretuotteille, kuten lihalle, kalalle ja kanalle. Minttu säilyttää NOLLA-laatikossa myös juomia, joka on oiva ratkaisu juomien jäähdyttämiseen jääkylmäksi.

”Lisäksi pakastimen puolelta löytyy 0-asteinen NOLLA-vetolaatikko, jossa säilyvät pidempään muuten helposti pilaantuvat tuoretuotteet, kuten kala. Siellä säilytämme myös juomia. Mikään ei maistu paremmalta, kun jääkylmä kokis, ah!”

Uusi kylmiöpakastin on ilahduttanut koko perhettä

Festivon kylmiöpakastimesta ylettää lapsetkin nappaamaan välipalaa ja hedelmille ja vihanneksille on runsaasti säilytystilaa.

Upean ulkoasunsa lisäksi Festivon ominaisuudet ovat ilahduttaneen niin Minttua kuin lapsiakin. Minttu kertoo blogissaan muun muassa siitä, että nyt lapsetkin ylettävät ottamaan itse jääkaapista välipalaa, pääsevät osallistumaan ruoanlaittoon sekä kauppakassien purkamiseen.

”Viikon ruoat mahtuvat naurettavan helposti sisään ja silti tilaa jää vielä kivasti. Samoin pakkaseen mahtuu ihanan paljon kaikkea, olen suunnitellut täyttäväni sen valmiilla annoksia vielä ennen vauvan syntymää. Rakastan myös, kun pakkasesta ei tarvitse tonkia alimmaisista laatikoista, että mitäs kaikkea sinne on jäänyt jemmaan, vaan hyllyjen ja laatikoiden sisällön näkee heti yhdellä silmäyksellä.”

 

Käy lukemassa Mintun blogikirjoitus kokonaisuudessaan Mami Go Go -blogista!

Katso lähin jälleenmyyjäsi