25.1.2021

Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton TV-kampanjassa

Festivo on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Tv-kampanjassa 26.1.–8.2.2021 Maikkarilla. Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana haluamme tuoda kampanjaan osallistumalla esiin suomalaista käden taitoa ja muistuttaa samalla kotimaisen työn merkityksestä.

Lue lisää
15.12.2020

Resepti: Festivon mausteinen graavisiika

Festivon mausteinen graavisiika sopii tarjoiltavaksi esimerkiksi tumman leivän kaverina ja sopii erinomaisesti juhlapöytäänkin. Ranskankerma, tuore tilli ja sitruuna kruunaavat makuelämyksen.

Lue lisää
30.11.2020

Ammattilaitteiden tekniikkaa kodin kylmälaitteissa – Porkka ja Festivo palasivat yhteen

Festivon tuotteiden vahvuus on tuotteiden laatu sekä kylmiöiden mitoitus, joka poikkeaa muusta tarjonnasta.

Lue lisää
26.11.2020

Festivon kotimaisuus takaa lyhyet toimitusajat ja laadun, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto saatavuuden

Festivon tehtaalla Hollolassa riittää uuden malliston laitteita! Kotimaisuus takaa nopeat toimitukset sekä helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää
23.11.2020

Riku Rantala: ”Valitsin kotimaisen Festivon, koska maailma kaipaa oikeasti kestäviä koneita”

Toimittaja Riku Rantala viisihenkisenä perheenä päädyimme isoimpaan Festivoon, 120CFM-malliin – etenkin kun innokkaasti jalkapalloilevat kolme poikaamme syövät kuin hevoset ja minä myös.

Lue lisää
17.11.2020

Resepti: suussa sulavat sapakset

Sapakset ovat suomalainen versio ulkomailta tutuista tapaksista. Festivon sapaksissa maistuvatkin suomalaiset maut lanttu, poro ja lohi yhdistettynä herkullisiin komponentteihin.

Lue lisää
3.11.2020

Resepti: suklaa-appelsiinikakku

Festivon tämän vuoden kakkureseptissä maistuu klassikkoyhdistelmä; suklaa ja appelsiini! Yhdistettynä ihanan kuohkeaan voikreemiin ja kinuskikastikkeeseen, kakku maistuu kaiken ikäisille herkuttelijoille.

Lue lisää
21.10.2020

Mitä ottaa huomioon, kun olet tilaamassa Festivon kylmiön, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän?

Oletpa sitten valinnut keittiöösi kotimaisen kylmiön, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän, on seuraavat asiat hyvä miettiä huolella läpi ennen laitteen tilaamista!

Lue lisää
19.10.2020

Festivon modulaarisuus monipuolistaa keittiösuunnittelun mahdollisuuksia – lue ammattilaisten vinkit onnistuneeseen keittiöremonttiin

Festivon modulaariset elementit helpottavat keittiösuunnittelua, ja mahdollistavat monipuolisesti erilaisten keittiöiden toteuttamisen.

Lue lisää
13.10.2020

Resepti: verigreippi-tiramisu

Klassinen tiramisu raikkaalla twistillä! Festivon tiramisu saa makunsa verigreipistä ja valkoisesta rommista.
Jälkiruoka koostuu kahdesta erikseen valmistettavasta osasta: verigreippi-curdista eli tahnasta ja itse tiramisusta. Voit esivalmistaa curdin jo edellisenä päivänä kylmiöön valmiiksi, silloin se saa täyteläisemmän maun!

Lue lisää
22.9.2020

Resepti: omenainen karjalanpaisti

Karjalanpaisti on suomalaista ruokaa parhaimmillaan ja sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Festivon reseptissä karjalanpaisti on höystetty omenasiiderillä sekä tuoreilla omenoilla, jotka tuovat uutta twistiä tähän perinneruokaan.

Lue lisää
8.9.2020

Resepti: sienilasagne

Festivon lasagne on tehty sienisesonkia ajatellen maukkaista metsän antimista. Voit käyttää reseptissä oman maun mukaan erilaisia metsäsieniä.

Lue lisää