20.5.2020

RESEPTI: KUOHUVIINIHYYTELÖ MARJOILLA

Tämä raikas jälkiruoka sopii niin hienomman juhlan alkumaljaksi kuin kesäpäivänkin jälkiruoaksi vaikkapa mökille! Kuohuviinihyytelö on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille.

Lue lisää
13.5.2020

RESEPTI: VOILEIPÄKÄÄRETORTTU KERROSKAKKUNA

Voileipäkakut ovat juhlapöydän ikuisia kestosuosikkeja ja erimakuisia täytevaihtoehtoja on lukuisia. Usein voileipäkakkua tuunataan omanlaiseksi kokeilemalla eri täytteitä ja mitä erilaisempia koristeluja. Festivon voileipäkakku erottuu perinteisistä kakuista sen näyttävän korkealla ulkomuodolla. Tämän voileipäkakun huomaa varmasti juhlapöydästä!

Lue lisää
8.5.2020

Osallistu kilpailuun ja voita unelmiesi Festivo

Verkkosivumme uudistuivat huhtikuussa ja samalla sivuillemme lisättiin tuotevalitsin, jolla pääset kokeilemaan erilaisia väri- ja sisätilamahdollisuuksia kylmälaitteisiimme. Festivo on markkinoiden ainoa suomalainen kodin kylmälaite ja ainoa, jossa myös sisätilat saa muokattua mieleisekseen. Voit siis luoda kylmälaitteen, joka sopii ulkoasultaan keittiösi sävymaailmaan ja sisätiloiltaan taloutesi tarpeisiin! Kilpailu starttasi vappuna Suunnittelemalla unelmiesi kylmälaitteen Festivon tuotevalitsimella pääset osallistumaan kilpailuun, […]

Lue lisää
6.5.2020

Uudistunut kotimainen kylmälaitemallisto tyylikkäällä ulkoasulla ja muunneltavilla sisätiloilla

Helmikuun alussa Hollolassa aloitettiin Festivon uuden kylmälaitemalliston valmistus. Jokaisen Festivon valmistaa vuonna 1994 perustettu Suomen Kotikylmiö Oy, joka on ainoa suomalainen kodin kylmälaitevalmistaja. Festivo on Avainlippu-tuote, jonka kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia. Mallistouudistus toi uusia ominaisuuksia kylmälaitteisiin Mallistouudistuksen myötä kylmälaitteiden muokattavuus lisääntyi, ovista tuli täyskorkeat ja runkojen modulaarisuus mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn. Voit yhdistää vaikkapa kylmiön, […]

Lue lisää
29.4.2020

Ruokatuotteiden oikeaoppinen sijoittelu vähentää ruokahävikkiä

Mihin eri ruokatuotteet tulisi sijoittaa ja mikä on oikea lämpötila kullekkin elintarvikkeelle? Lue blogistamme vinkit ruoan säilytykseen!

Lue lisää
23.4.2020

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
1.4.2020

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää
30.3.2020

Mitä muutoksia uusi mallisto toi tullessaan?

Helmikuussa aloitettiin Festivon uuden FK10 Tuotesarjan kylmälaitteiden valmistus asiakkaille. Uudessa mallistossa muutokset koskettavat kylmälaitteiden ulkomuotoa ja muunneltavuutta.

Lue lisää
18.2.2020

Resepti: Laskiaispullavanukas

Tuliko leivottua tai ostettua liikaa pullaa? Tee niistä laskiaispullavanukas!

Lue lisää
5.2.2020

Festivon uusi mallisto esillä Rakenna & Sisusta -messuilla Turussa

Lounais-Suomen alueen mahtavin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen suurtapahtuma Rakenna & Sisusta -messut järjestetään tulevana viikonloppuna 7.2.–9.2. Turun Messukeskuksessa.

Lue lisää
28.1.2020

Festivon uusi mallisto Asta-messuilla Tampereella

Tampereella järjestetään tulevana viikonloppuna 31.1.–2.2. Pirkanmaan suurimmat asumisen, rakentamisen ja remontoinnin Asta-messut. Messuilla vuoden 2020 teemana on remontointi, tulevaisuuden asuminen ja arjen luksus.

Lue lisää
21.1.2020

Festivon messukevät 2020

Tänä keväänä uudet Festivot lähtevät messukiertueelle useille rakentamisen ja sisustamisen messuille ympäri Suomen. Messuilla pääset tutustumaan uudistuneeseen FK10 tuotesarjaamme, joiden valmistuksen asiakkaille aloitamme helmikuun alussa. Uudet laitteet ovat jo tilattavissa. Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla. Messukevään aikataulu: Tammikuu 24.–26.1 VANTAA, Rakenna & Remontoi Helmikuu 31.1.–2.2 TAMPERE, Asta asumisen messut 7.–9.2 TURKU, […]

Lue lisää