12.4.2021

Festivo osaksi loppuelämän kotia

Hanne Bräysy rakentaa perheensä kanssa loppuelämän hirsikotia Pohjois-Pohjanmaalle. Keittiöön on valittu kotimainen Festivo kylmiöpakastin. Kolmessa blogikirjoituksessa Hanne kertoo rakennusprojektin ja uuden keittiön etenemisestä. Lue Hannen ensimmäinen kirjoitus!

Lue lisää
23.3.2021

Resepti: Festivon sitruunainen briossipiiras

Festivon sitruunaisessa briossipiiraassa on perinteisien ranskalaisten briossilevoksien kuohkeus ja suussa sulava maku. Raikas sitruunainen täyte ja voinen, pehmeä briossipohja lumoaa varmasti
niin lapset kuin vanhemmatkin!

Lue lisää
18.3.2021

Energiamerkintöjen muutokset – Festivo on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön

Maaliskuun alussa astuivat voimaa Energiaviraston uudet energiamerkinnät. Energiamerkintöjen muutoksista huolimatta, Festivon kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit ovat edelleen yhtä ekologisia ja laadukkaita kylmälaitteita kuin aiemminkin.

Lue lisää
24.2.2021

Tule vaikuttajaksi kotimaiselle kylmälaitevalmistajalle

Valitsemme vuodelle 2021–2022 muutaman sopivan kumppanin, joka tekee arvoihimme sopivaa sisältöä keittiöremontista tai talon rakentamisesta.

Lue lisää
23.2.2021

Resepti: Herukka-valkosuklaalevykakku

Festivon raikkaassa herukka-valkosuklaalevykakussa on käytetty pakastettuja herukoita, valkosuklaata ja kinuskikermavaahtoa. Kirpeät marjat yhdistettynä makeaan valkosuklaaseen luovat ihanan raikkaan ja makean yhdistelmän.

Lue lisää
16.2.2021

Julkaise Festivosta kuva keittiössä ja voita kotimaista designia

Oletko toteuttanut onnistuneen keittiöremontin tai rakentanut kokonaan uuden keittiön, jonka kruunasit Festivolla? Julkaisemalla Facebookiin tai Instagramiin upean kuvan keittiöstä, joka on kruunattu Festivolla, pääset osallistumaan juuri startanneeseen kilpailuumme.

Lue lisää
2.2.2021

Uusi antimikrobinen Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite saatavilla Festivo-Porkka Groupin kylmälaitteisiin

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite saatavilla helmikuusta lähtien Festivo-Porkka Groupin kylmälaitteisiin. Pinnoite tuhoaa pinnoilta viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Tutustu tarkemmin!

Lue lisää
28.1.2021

Resepti: koko perheen chili sin carne (vegaaninen)

Festivon chili sin carne on vegaaninen versio tutustu mausteisesta texmex-ruoasta chili con carnesta. Chili sin carne on helppo, nopea ja maukas arkiruoka, josta riittää useammallekin syöjälle.

Lue lisää
25.1.2021

Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton TV-kampanjassa

Festivo on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Tv-kampanjassa 26.1.–8.2.2021 Maikkarilla. Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana haluamme tuoda kampanjaan osallistumalla esiin suomalaista käden taitoa ja muistuttaa samalla kotimaisen työn merkityksestä.

Lue lisää
15.12.2020

Resepti: Festivon mausteinen graavisiika

Festivon mausteinen graavisiika sopii tarjoiltavaksi esimerkiksi tumman leivän kaverina ja sopii erinomaisesti juhlapöytäänkin. Ranskankerma, tuore tilli ja sitruuna kruunaavat makuelämyksen.

Lue lisää
30.11.2020

Ammattilaitteiden tekniikkaa kodin kylmälaitteissa – Porkka ja Festivo palasivat yhteen

Festivon tuotteiden vahvuus on tuotteiden laatu sekä kylmiöiden mitoitus, joka poikkeaa muusta tarjonnasta.

Lue lisää
26.11.2020

Festivon kotimaisuus takaa lyhyet toimitusajat ja laadun, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto saatavuuden

Festivon tehtaalla Hollolassa riittää uuden malliston laitteita! Kotimaisuus takaa nopeat toimitukset sekä helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää