21.10.2020

Mitä ottaa huomioon, kun olet tilaamassa Festivon kylmiön, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän?

Uusi modulaarinen mallisarja antaa Festivo kylmälaitteisiin enemmän valinnanvaraa muun muassa sijoittelun ja varustelun osalta. Festivot voidaan näin ollen räätälöidä jokaiselle omien tarpeiden ja tottumusten mukaisiksi. Oletpa sitten valinnut keittiöösi kotimaisen kylmiön, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän, on seuraavat asiat hyvä miettiä huolella läpi ennen laitteen tilaamista! VALITSEMASI KYLMÄLAITEET Rungon ja ovien väri. Voit valita molempiin […]

Lue lisää
19.10.2020

Festivon modulaarisuus monipuolistaa keittiösuunnittelun mahdollisuuksia – lue ammattilaisten vinkit onnistuneeseen keittiöremonttiin

Festivon modulaariset elementit helpottavat keittiösuunnittelua, ja mahdollistavat monipuolisesti erilaisten keittiöiden toteuttamisen.

Lue lisää
13.10.2020

Resepti: verigreippi-tiramisu

Klassinen tiramisu raikkaalla twistillä! Festivon tiramisu saa makunsa verigreipistä ja valkoisesta rommista.
Jälkiruoka koostuu kahdesta erikseen valmistettavasta osasta: verigreippi-curdista eli tahnasta ja itse tiramisusta. Voit esivalmistaa curdin jo edellisenä päivänä kylmiöön valmiiksi, silloin se saa täyteläisemmän maun!

Lue lisää
22.9.2020

Resepti: omenainen karjalanpaisti

Karjalanpaisti on suomalaista ruokaa parhaimmillaan ja sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Festivon reseptissä karjalanpaisti on höystetty omenasiiderillä sekä tuoreilla omenoilla, jotka tuovat uutta twistiä tähän perinneruokaan.

Lue lisää
8.9.2020

Resepti: sienilasagne

Festivon lasagne on tehty sienisesonkia ajatellen maukkaista metsän antimista. Voit käyttää reseptissä oman maun mukaan erilaisia metsäsieniä.

Lue lisää
1.7.2020

Keittiötrendit vuonna 2020 – muutakin kuin ulkomuoto

Millaisia ovat tämän hetken keittiötrendit? Trendeissä korostuvat ulkomuodon lisäksi keittiöiden vastuullisuus, kotimaisuus ja ekologisuus sekä terveellisyys.

Lue lisää
15.6.2020

”Kaunis, laadukas ja käytännöllinen kylmälaite” – vaikuttajien kokemuksia Festivosta

Festivon kanssa kaupallisessa yhteistyössä on viimeisen vuoden aikana ollut monia sosiaalisen median taitureita. Lue vaikuttajien kokemukset Festivosta!

Lue lisää
11.6.2020

Resepti: Juustolla täytetty raakamakkarakierre

Festivon raakamakkarakierre on yksinkertainen mutta ehdoton tämän kesän grilliherkku! Tämä maistuva grillimakkaran vaihtoehto valmistuu helposti ja maistuu koko perheelle! 

Lue lisää
1.6.2020

Pitkäaikainen kumppani keittiöösi: muunneltavuus ja huollettavuus

Keittiöremonttia suunnitellessa usein ajatellaan, että kaikki on vaihdettava ja uusittava kodinkoneita myöten. Miten olisi, jos kylmälaitteita ei tarvitsisikaan vaihtaa? Festivolla se onnistuu!

Lue lisää
20.5.2020

Resepti: Kuohuviinihyytelö marjoilla

Tämä raikas jälkiruoka sopii niin hienomman juhlan alkumaljaksi kuin kesäpäivänkin jälkiruoaksi vaikkapa mökille! Kuohuviinihyytelö on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille.

Lue lisää
13.5.2020

Resepti: Voileipäkääretorttu kerroskakkuna

Voileipäkakut ovat juhlapöydän ikuisia kestosuosikkeja ja erimakuisia täytevaihtoehtoja on lukuisia. Usein voileipäkakkua tuunataan omanlaiseksi kokeilemalla eri täytteitä ja mitä erilaisempia koristeluja. Festivon voileipäkakku erottuu perinteisistä kakuista sen näyttävän korkealla ulkomuodolla. Tämän voileipäkakun huomaa varmasti juhlapöydästä!

Lue lisää
8.5.2020

Osallistu kilpailuun ja voita unelmiesi Festivo

Suunnittele unelmiesi kylmälaite Festivon tuotevalitsimella ja osallistu kilpailuun, jossa voittaja saa suunnittelemansa kylmälaitteen.

Lue lisää