Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

28.5.2024

Festivon edut keittiösuunnittelussa – metrinen kylmiöpakastin toimii taikasauvana

Keittiösuunnittelussa Festivo on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti sekä käytettävyydessä että asiakastyytyväisyydessä. Laite on suunniteltu erityisesti suomalaisiin ja skandinaavisiin keittiöihin.

Lue lisää
16.5.2024

Ostajan muistilista! – Mitä ottaa huomioon, kun olet tilaamassa kylmiön, kylmiöpakastimen, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän?

Oletpa sitten valinnut keittiöösi kotimaisen kylmiön, pakastimen, viinikaapin tai niiden yhdistelmän, on seuraavat asiat hyvä miettiä huolella läpi ennen laitteen tilaamista!

Lue lisää
15.5.2024

Resepti: Festivon sitruunainen briossipiiras

Festivon sitruunaisessa briossipiiraassa on perinteisien ranskalaisten briossilevoksien kuohkeus ja suussa sulava maku. Raikas sitruunainen täyte ja voinen, pehmeä briossipohja lumoaa varmasti
niin lapset kuin vanhemmatkin!

Lue lisää
14.5.2024

Resepti: Omena-kinuskikakku

Kinuskin makeus ja omenan raikkaus luovat maukkaan yhdistelmän.

Lue lisää
23.4.2024

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
22.4.2024

Festivo on markkinoiden ainoa kotimainen vaihtoehto kodin kylmälaitteeksi – Avainlippu-tuotteiden Hyvien valintojen viikko vappuviikolla

Suomalaisen työn liiton koordinoimaa Hyvien valintojen viikkoa vietetään vappuviikolla.

Lue lisää
13.3.2024

Kylmiöpakastin vs jääkaappipakastin – tekniikassa suurin ero

Vähemmän ruokahävikkiä, ammattikeittiölaitteista tuttu kylmätekniikka ja paljon säilytystilaa sekä enemmän mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun.

Lue lisää
8.3.2024

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää
13.2.2024

Yhä useampi haluaa mustat keittiön kylmälaitteet – Festivon suosituimmat värit

Musta ja valkoinen ovat viime vuosina olleet lähes yhtä suosittuja värejä Festivon kodin kylmälaitteissa. Viime vuonna valmistimme Hollolassa enemmän mustia kuin valkoisia kylmälaitteita.

Lue lisää
12.2.2024

Resepti: Kasvissyöjän enchiladat

Enchiladat ovat uunissa paistettavia kuorrutettuja tortillarullia, jotka voit halutessasi täyttää oman maun mukaan lihalla, kanalla, juustolla tai kasvisvaihtoehdolla.

Lue lisää
19.1.2024

Resepti: verigreippi-tiramisu

Klassinen tiramisu raikkaalla twistillä! Festivon tiramisu saa makunsa verigreipistä ja valkoisesta rommista.
Jälkiruoka koostuu kahdesta erikseen valmistettavasta osasta: verigreippi-curdista eli tahnasta ja itse tiramisusta. Voit esivalmistaa curdin jo edellisenä päivänä kylmiöön valmiiksi, silloin se saa täyteläisemmän maun!

Lue lisää
10.1.2024

Festivon kotimaiset keittiön kylmälaitteet kevään messuilla

Festivon kotimaisia kodin kylmälaitteita on mukana tänäkin vuonna useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen.

Lue lisää