Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

21.4.2023

Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton Hyvien valintojen viikossa

Suomalaisen Työn Liiton koordinoimaa Hyvien valintojen viikkoa vietetään 24.4.–1.5.2023. Kampanjaviikkoa vietetään ensimmäisen kerran nyt keväällä 2023.

Lue lisää
15.4.2023

Valkoinen Harmaja: Kokemuksia Festivon kylmiöpakastimesta

Suvi oli haaveillut Festivosta jo vuosikaudet ja nyt puolisen vuotta uudessa kodissa asuttuaan Suvi pääsee kertomaan, miten arki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa.

Lue lisää
13.4.2023

Festivon uusi mattamusta pinta vastaa keittiösuunnittelun vaatimuksiin

Festivon Hollolan tehtaalla tehdään jatkuvaa tuotekehitystä. Hieman maltillisempi, mutta sitäkin enemmän toivottu uudistus on mustan Festivon uusi mattamusta väri. Uuden mustan kiiltoaste on 35 prosenttia, kun aiemmin kiiltoaste oli 85 prosenttia.

Lue lisää
5.4.2023

Mami Go Go: Laatua ja luksusta keittiössä

Perhe-elämään painottuvaa Mami Go Go -blogia pitävä Minttu Storgård muutti hetki sitten uuteen kotiin. Muuton yhteydessä tarjoutui erinomainen hetki toteuttaa unelma kauan haaveissa olleesta Festivon kylmiöpakastimesta, kun uuden kodin keittiössä oli vanha ja suurperheelle liian pieni jääkaappi.  

Lue lisää
22.3.2023

TV:stä tuttu Villa Sammalrinne: Musta kylmiö ja viinikaappi täyttivät odotukset

Päijät-Hämeessä sijaitsevalle upealle unelmien mökille, Villa Sammalrinteeseen valittiin keittiöön Festivon 75 CM kylmiö sekä 45 VLM viinikaappi. Nyt pääsemme lukemaan Samin kokemuksia Festivosta ja kurkkaamaan uuteen keittiöön noin puoli vuotta Villa Sammalrinteen valmistumisen jälkeen.

Lue lisää
16.3.2023

Suosituimmat Festivo-värit – Musta pakastin ja valkoiset kylmiöt suosiossa

Vuoden 2022 suosituin Festivo-väri oli kaiken kaikkiaan valkoinen, vaikka eniten tilattu laite olikin musta pakastin. Erot valkoisten ja mustien laitteiden tilausmäärissä eivät olleet suuria. Mustan suosio jatkui viime vuonnakin vahvana.

Lue lisää
22.2.2023

Keittiötrendit 2023 – selkeälinjaista, kotimaista ja kestävää

Keittiösuunnittelussa yhä suurempi merkitys on vastuullisuudella ja kestävyydellä.  Lue vuoden 2023 keittiötrendeistä sivuiltamme!

Lue lisää
21.2.2023

Festivon kylmiöpakastinkilpailu on päättynyt – lue mitkä lisävarusteet kiinnostivat ja miksi

Kylmiöpakastinkilpailun voitti Jonna Onikki. Lue mitkä Festivon lisävarusteista olivat osallistuneiden suosikkela.

Lue lisää
17.2.2023

Kotimainen valinta keittiöösi -kampanja näkyy lentokentällä ja Finlandia-hiihdossa

Festivon ulkomainonta kirittää tänä vuonna Finlandia-hiihdon hiihtäjiä ja ulkomainontaa nähdään myös Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Lue lisää
18.1.2023

Festivon kevään 2023 messut – tule katsomaan Citycoldia

Festivon kotimaisia kylmälaitteita pääsee jälleen ihastelemaan useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen!

Lue lisää
10.1.2023

Sami Jauhojärvi: Uuteen totuttelua – miten olemme aiemmin pärjänneet tavallisen kokoisen jääkaapin kanssa

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija ja TV:stä tuttu Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon kylmiöpakastimen muun muassa sen kotimaisuuden ja suuren säilytystilan vuoksi.
Sami kertoo toisessa blogikirjoituksessaan, miten elo Festivon kanssa on sujunut.

Lue lisää
15.12.2022

Kotimaisten Festivon kylmiöpakastimien vanha ja uusi ulkoasu – Katso kuvat 1970-luvulta moderniin 2022 vuoteen

Vuosikymmenten varrella kylmälaitteet ovat kokeneet uudistuksia niin ulkoasun kuin ominaisuuksiensakin kohdalla. Katso kuvat sekä video vanhoista Festivoista!

Lue lisää