21.12.2021

Festivo toimittaa panimo- ja viinikaappeja myös Alkolle

Festivo on toimittanut Alkolle kylmälaitteita jo useita vuosia. Vuodesta 2018 alkaen Festivo on ollut Alkon viini- ja panimokaappien päätoimittaja. Panimo- ja viinikaappien valikoima pohditaan jokaisessa myymälässä tarkkaan. Asiakkaiden toiveiden lisäksi kylmäkaappien sisältöihin vaikuttavat sesongit ja tasapuolisuus tuotteiden välillä.

Lue lisää
2.12.2021

Osta työtä Suomeen päivää vietetään 3.12.– Ostamalla kotimaisen Festivon tuet suomalaista työtä

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään jo seitsemättä kertaa 3.12.2021. Päivän tarkoitus on saada ihmiset pysähtymään ja miettimään omia valintojaan ja niiden vaikutuksia suomalaisiin yrityksiin. Meille suurin ylpeyden aihe on, että kaikki kylmiömme, pakastimemme ja viinikaappimme valmistuvat Hollolassa kotimaisena käsityönä.

Lue lisää
30.11.2021

Keittiötrendit vuodelle 2022 – Lue Keittiömaailman ja Puustellin trendivinkit

Vuoden 2022 keittiötrendeissä on paljon samoja piirteitä kuin edellisvuosien keittiötrendeissä. Trendeissä korostuvat pitkäikäisyys, vastuullisuus ja maanläheiset värit. Skandinaavinen sisustus on edelleen trendikästä ja keittiöstä kuin kodistakin halutaan luoda hyvin palveleva kokonaisuus erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää
25.11.2021

Resepti: Festivon Glögi-trifle

Festivon glögi-triflen voi tarjoilla perinteisellä tavalla korkeassa kulhossa tai laakealla tarjoiluastialla. Voit myös käyttää omaa mielikuvitustasi tarjoiluastian valinnassa ja luoda omanlaisesi triflen! Makuina Festivon triflessä ovat ajan hengen mukaisesti vadelma-glögihyytelö, mascarpone-glögimousse sekä kanelikinuski.

Lue lisää
24.11.2021

Lahden Gastropub Myllyn keittiömestarit valitsivat Festivon viinikaapit

Lahden Vuorikadun Gastropub Mylly on lahtelaisessa ravintolamaailmassa harvinaisuus, sillä ravintolan omistavat keittiömestarit Arto Lattu ja Markku Ojala. Keittiömestareiden pyörittämät ravintolat ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle, Lahdessa vain Roux-ravintola on Gastropub Myllyn lisäksi keittiömestarivetoinen.

Lue lisää
9.11.2021

Resepti: Festivon juustopallot rapealla pekoni-pähkinämurulla

Rapealla pekoni-pähkinämurulla kuorrutetut juustopallot toimivat oivasti niin osana juustotarjottimen antimia kuin sellaisenaan pikkusuolaisena tarjoiltavana. Juustopallot valmistuvat helposti tuorejuustosta ja rapea kuorrute pekonimurusta ja pähkinöistä.

Lue lisää
3.11.2021

Loppuelämän hirsikoti valmistui vuodessa – keittiö kodin sydän

Hanne Bräysy (@huippurakennustehtava) aloitti kesällä 2020 miehensä kanssa loppuelämän hirsikodin rakentamisen Pohjois-Pohjanmaalle. Taloprojekti on saatu nyt valmiiksi ja pääsemme lukemaan Hannen blogikirjoituksen projektin etenemisestä valmiiksi loppuelämän hirsikodiksi.

Lue lisää
25.10.2021

Festivon kylmiöpakastin oli Lauran/@nauravanappi perheen odotetuin kodinkone

Sisustus- ja perheblogia pitävä Laura (@nauravanappi) valitsi keittiöönsä Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen talon rakennuksen yhteydessä. Valinta on osoittautunut oikeaksi, sillä Laura kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan ”Festivo – Uuden kodin odotetuin kodinkone” kokemuksiaan uudesta kylmälaitteestaan.

Lue lisää
20.10.2021

Resepti: Festivon halloween jäätelökakku

Jäätelökakku yhdistettynä suklaakakkuun tuo vaihtelua perinteisille jäätelökakuille. Twistinä tässä reseptissä on myös jäätelöön sekoitetut keksit ja suklaapatukat, yllätä vieraasi herkullisella makuelämyksellä!

Lue lisää
19.10.2021

Vinkit viinien säilyttämiseen – Festivon viinikaappi kuin laadukas viinikellari

Viinien säilytyksessä on olemassa muutamia perussääntöjä, vaikka viinit kuten muutkin alkoholijuomat säilyvät pääasiassa hyvin kotioloissa. Siksi viinikaapit ovat paras vaihtoehto viinien säilytykseen.

Lue lisää
14.9.2021

Resepti: Festivon sadonkorjuukeitto

Festivon sadunkorjuukeitossa maistuvat muun muassa porkkana, ruusukaali ja purjo yhdistettynä maukkaaseen kasvisliemeen ja tuorejuustoon. Raikas yrttilisuke tarjoiluun tuo halutessa lisämakua sadonkorjuukeitolle.

Lue lisää
13.9.2021

Vähennä ruokahävikkiä säilyttämällä ruokatuotteet oikein

Vähennä ruokahävikkiä säilyttämällä ruoat oikeissa lämpötiloissa. Festivot auttavat vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokatuotteiden oikeaoppisien säilytyslämpötilojen ansiosta. Festivon kylmiöpakastimissa on huomioitu erilaisten ruokatuotteiden tarpeet neljällä eri lämpötila-alueella.

Lue lisää