Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

13.9.2023

Kotimaista kylmäosaamista kodin sydämeen – Lataa uusi esite

Festivon tilavat kylmälaitteet ovat suomalaista designosaamista huipussaan sekä luotettavia ja helppoja huoltaa. Lataa uusi esite!

Lue lisää
11.9.2023

Festivon viinikaappi täytti viiniasiantuntijan pitkän vaadelistan

Modernia viinikellaria vastaavat Festivon viinikaapit täyttivät viiniasiantuntija Anniina Schreinerin pitkän vaatimuslistan.

Lue lisää
8.9.2023

Hävikkiviikko pysäyttää arvostamaan ruokaa: ”Kylmiön myötä ruokaa on mennyt pilalle vielä aiempaakin vähemmän”

Ruokahävikki on turhaa jätettä, jonka synty olisi voitu välttää. Kotimainen Festivo auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä.

Lue lisää
28.8.2023

Habitare-messuilla esittelyssä uudistunut yksiovinen 75-kylmiöpakastinmalli

Festivo on tänä vuonna mukana Habitaressa kahdella osastolla: Gigantin ja Powerin osastoilla. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17. syyskuuta.

Lue lisää
17.8.2023

Resepti: Festivon kalatacot

Tacoihin sopii kalaksi mikä tahansa vaalea kala, kuten hauki, kuha tai puna-ahven. Kalan lisäksi täytteenä pikapikkelöityjä vihanneksia sekä täyteläinen kurkkukastike ja marinadi.

Lue lisää
19.6.2023

Resepti: Festivon paahtovanukas

Festivon paahtovanukas (Crème caramel) on klassinen ihanan kermainen jälkiruoka, johon on helppo yhdistää raikkaita marjoja oman maun mukaan.

Lue lisää
15.6.2023

Mami Go Go: Ruokahävikki väheni – kokemuksia Festivo kylmiöpakastimesta

Uudessa blogikirjoituksessaan Minttu kertoo terveisiä keittiöstään eli miten lapsiperhearki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa ja mitkä Festivon ominaisuudet ovat nousseet suosikeiksi.

Lue lisää
8.6.2023

Yksiovinen kylmiöpakastin uudistuu syyskuussa – tutustu uuteen kompaktin kokoiseen 75 CF0 ja 75 CFF kylmiöpakastimeen

Uudistettu malli muistuttaa entistä enemmän kaksiovisia kylmiöpakastimia, mutta vain pienemmässä kompaktissa koossa. Uuden 75 CF0 ja 75 CFF kylmiöpakastimen valmistus ja toimitukset aloitetaan Hollolassa syyskuussa 2023.

Lue lisää
21.4.2023

Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton Hyvien valintojen viikossa

Suomalaisen Työn Liiton koordinoimaa Hyvien valintojen viikkoa vietetään 24.4.–1.5.2023. Kampanjaviikkoa vietetään ensimmäisen kerran nyt keväällä 2023.

Lue lisää
15.4.2023

Valkoinen Harmaja: Kokemuksia Festivon kylmiöpakastimesta

Suvi oli haaveillut Festivosta jo vuosikaudet ja nyt puolisen vuotta uudessa kodissa asuttuaan Suvi pääsee kertomaan, miten arki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa.

Lue lisää
13.4.2023

Festivon uusi mattamusta pinta vastaa keittiösuunnittelun vaatimuksiin

Festivon Hollolan tehtaalla tehdään jatkuvaa tuotekehitystä. Hieman maltillisempi, mutta sitäkin enemmän toivottu uudistus on mustan Festivon uusi mattamusta väri. Uuden mustan kiiltoaste on 35 prosenttia, kun aiemmin kiiltoaste oli 85 prosenttia.

Lue lisää
5.4.2023

Mami Go Go: Laatua ja luksusta keittiössä

Perhe-elämään painottuvaa Mami Go Go -blogia pitävä Minttu Storgård muutti hetki sitten uuteen kotiin. Muuton yhteydessä tarjoutui erinomainen hetki toteuttaa unelma kauan haaveissa olleesta Festivon kylmiöpakastimesta, kun uuden kodin keittiössä oli vanha ja suurperheelle liian pieni jääkaappi.  

Lue lisää