8.9.2020

Resepti: sienilasagne

Festivon lasagne on tehty sienisesonkia ajatellen maukkaista metsän antimista. Voit käyttää reseptissä oman maun mukaan erilaisia metsäsieniä.

Lue lisää
1.7.2020

Keittiötrendit vuonna 2020 – muutakin kuin ulkomuoto

Millaisia ovat tämän hetken keittiötrendit? Trendeissä korostuvat ulkomuodon lisäksi keittiöiden vastuullisuus, kotimaisuus ja ekologisuus sekä terveellisyys.

Lue lisää
15.6.2020

”Kaunis, laadukas ja käytännöllinen kylmälaite” – vaikuttajien kokemuksia Festivosta

Festivon kanssa kaupallisessa yhteistyössä on viimeisen vuoden aikana ollut monia sosiaalisen median taitureita. Lue vaikuttajien kokemukset Festivosta!

Lue lisää
11.6.2020

Resepti: Juustolla täytetty raakamakkarakierre

Festivon raakamakkarakierre on yksinkertainen mutta ehdoton tämän kesän grilliherkku! Tämä maistuva grillimakkaran vaihtoehto valmistuu helposti ja maistuu koko perheelle! 

Lue lisää
1.6.2020

Pitkäaikainen kumppani keittiöösi: muunneltavuus ja huollettavuus

Keittiöremonttia suunnitellessa usein ajatellaan, että kaikki on vaihdettava ja uusittava kodinkoneita myöten. Miten olisi, jos kylmälaitteita ei tarvitsisikaan vaihtaa? Festivolla se onnistuu!

Lue lisää
20.5.2020

Resepti: Kuohuviinihyytelö marjoilla

Tämä raikas jälkiruoka sopii niin hienomman juhlan alkumaljaksi kuin kesäpäivänkin jälkiruoaksi vaikkapa mökille! Kuohuviinihyytelö on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille.

Lue lisää
13.5.2020

Resepti: Voileipäkääretorttu kerroskakkuna

Voileipäkakut ovat juhlapöydän ikuisia kestosuosikkeja ja erimakuisia täytevaihtoehtoja on lukuisia. Usein voileipäkakkua tuunataan omanlaiseksi kokeilemalla eri täytteitä ja mitä erilaisempia koristeluja. Festivon voileipäkakku erottuu perinteisistä kakuista sen näyttävän korkealla ulkomuodolla. Tämän voileipäkakun huomaa varmasti juhlapöydästä!

Lue lisää
8.5.2020

Osallistu kilpailuun ja voita unelmiesi Festivo

Suunnittele unelmiesi kylmälaite Festivon tuotevalitsimella ja osallistu kilpailuun, jossa voittaja saa suunnittelemansa kylmälaitteen.

Lue lisää
6.5.2020

Uudistunut kotimainen kylmälaitemallisto tyylikkäällä ulkoasulla ja muunneltavilla sisätiloilla

Mallistouudistuksen myötä kylmälaitteiden muokattavuus lisääntyi, ovista tuli täyskorkeat ja runkojen modulaarisuus mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn.

Lue lisää
29.4.2020

Ruokatuotteiden oikeaoppinen sijoittelu vähentää ruokahävikkiä

Mihin eri ruokatuotteet tulisi sijoittaa ja mikä on oikea lämpötila kullekkin elintarvikkeelle? Lue blogistamme vinkit ruoan säilytykseen!

Lue lisää
23.4.2020

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
1.4.2020

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää