Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

18.1.2023

Festivon kevään 2023 messut – tule katsomaan Citycoldia

Festivon kotimaisia kylmälaitteita pääsee jälleen ihastelemaan useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen!

Lue lisää
10.1.2023

Sami Jauhojärvi: Uuteen totuttelua – miten olemme aiemmin pärjänneet tavallisen kokoisen jääkaapin kanssa

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija ja TV:stä tuttu Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon kylmiöpakastimen muun muassa sen kotimaisuuden ja suuren säilytystilan vuoksi.
Sami kertoo toisessa blogikirjoituksessaan, miten elo Festivon kanssa on sujunut.

Lue lisää
15.12.2022

Kotimaisten Festivon kylmiöpakastimien vanha ja uusi ulkoasu – Katso kuvat 1970-luvulta moderniin 2022 vuoteen

Vuosikymmenten varrella kylmälaitteet ovat kokeneet uudistuksia niin ulkoasun kuin ominaisuuksiensakin kohdalla. Katso kuvat sekä video vanhoista Festivoista!

Lue lisää
13.12.2022

Testatusti kestävä Festivo takaa laadun ja suuren säilytyskapasiteetin juhlakausille

Kuinka jouluruoat tulisi säilyttää? Festivon kylmiöissä riittää säilytyskapasiteettia isoihinkin juhliin, juhlaruoat säilyvät niille suotuisimmissa lämpötiloissa ilman suurta pähkäilyä mihin mikäkin ruoka tulisi sijoittaa.

Lue lisää
9.12.2022

Johanna Koskiranta: Musta kylmiöpakastin Villa Krauman mustaan avokeittiöön

Hellan ja viinilasin välissä -blogia pitävä Johanna Koskiranta valitsi uuden kotinsa, Villa Krauman keittiöön kotimaisen Festivon kylmiöpakastimen. Kylmälaitesuunnitelmissa oli alun perin integroitava jääkaappipakastin, mutta musta Festivon 120 CFM kylmiöpakastin istui mustaan avokeittiöön täydellisesti ja hurmasi ominaisuuksillaan.

Lue lisää
11.11.2022

Jääkaapin ja pakastimen siivous – näin pidät kylmälaitteesi puhtaana ja raikkaana

Puhdistatko jääkaapiin usein vain ulkopuolelta? Puhdista pinnat myös sisältä, jotta jääkaappisi pysyy puhtaana ja raikkaana! Jääkaapissa säilytät ruokaa, jota aiot syödä eli jääkaapin puhdistus olisi hyvä tehdä aina tasaisin väliajoin.

Lue lisää
21.10.2022

Festivoiden valmistus – paljon käsityötä ja erikoisosaamista

Festivon kodin kylmälaitteet valmistuvat käsityönä Hollolassa sijaitsevalla tehtaalla ja jokaisen laitteen valmistusprosessiin tarvitaan erikoisosaamista. Kylmälaitteiden valmistuksessa osa työvaiheista on automatisoitu, mutta silti jokainen Festivon kylmiö, pakastin ja viinikaappi vaatii paljon käsityötä.

Lue lisää
29.9.2022

Jääkaapissa säilytettävien elintarvikkeiden säilyvyysajat ja Festivon edut ruokien säilytyksessä

Kuinka kauan vaikkapa jauheliha, kanatuotteet ja maitovalmisteet säilyvät jääkaapissa, miksi kurkut paleltuvat tai miksi salaatti nahistuu nopeasti? Elintarvikkeet oikeaoppisesti säilyttämällä oikeissa lämpötiloissa pidentää niiden käyttöikää ja vähentää ruokahävikkiä.

Lue lisää
28.9.2022

Valkoinen Harmaja: Uusi koti – Festivo kylmiöpakastin ja ensikurkistus keittiöön

Valkoinen Harmaja -sisustusblogia pitävä Suvi Melender-Lågland valitsi uuden kotinsa keittiöön kotimaisen Festivon kylmiöpakastimen. Suvi kertoo nyt blogikirjoituksessaan Festivon valintaperusteita ja esittelee ensimmäistä kertaa vastavalmistunutta keittiötään.

Lue lisää
15.9.2022

Lyhyet toimitusajat Festivon kylmiöillä, pakastimilla ja viinikaapeilla

Hollolan tehtaallamme on ahkeroitu kylmälaitteiden valmistuksessa. Kasvatimme varastoamme – vakiovarusteisen Festivo kylmiöpakastimen saa toimitukseen jopa muutamassa arkipäivässä! 

Lue lisää
12.9.2022

Hävikkiviikko starttaa – vaikuttajien kokemuksia Festivosta ja ruokahävikistä

Hävikkiviikkoa vietetään 12.–18.9.2022. Kokosimme blogiin Festivon yhteistyökumppaneiden Merja Mähkän, Riku Rantalan, Bella Tablen, Kirsikka Simbergin ja Sami Jauhojärven kokemuksia Festivon vaikutuksesta ruokahävikkiin.

Lue lisää
5.9.2022

Vetolaatikkomallinen kylmälaite Citycold on suomalaista insinööriosaamista ja kotimaista tuotekehitystä

Kodin kylmälaitteiden mallisto laajenee, kun Citycold-kylmäpakkasen valmistus alkaa Hollolan tehtaalla lokakuussa. Vetolaatikkomallinen kylmälaite sopii alakaapistojen lisäksi esimerkiksi keittiösaarekkeisiin.

Lue lisää