25.5.2022

Miten Festivo-kylmiö eroaa jääkaapista? Sekä muut usein kysytyt kysymykset nyt vastattuina

Sukelsimme sosiaalisen median kanaviimme sekä sähköpostiin ja kokosimme yhteen kysymykset, jotka usein askarruttavat, kun edessä on esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä uusien kodinkodinkoneiden ja keittiön kylmälaitteiden hankkiminen ja mietinnässä on Festivon ostaminen.

Lue lisää
17.5.2022

Festivo-Porkka -tuotteita esillä Gastro-messuilla – linjastokalusteet ja kylmälaitteet ammattikeittiöihin

Messuilla lanseerataan Festivon korkeussäädettävät Buffet-tarjoiluvaunut sekä Porkka Novocold-tuoteperheen Novocold Mini-kylmälaite maidon ja kerman säilyttämiseen kahviloissa. Tule tutustumaan Dietan osastolle myös Porkka-tuotemerkin Inventus kylmäkaappiin ja Porkka Cold Line -linjastokalusteisiin!

Lue lisää
12.5.2022

Kotimaiset Festivon kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit

Festivo on markkinoiden ainoa suomalainen kodin kylmälaite. Jokaisessa Hollolassa valmistetussa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki.

Lue lisää
5.5.2022

Resepti: Festivon paistettu mokkajuustokakku

Paistetussa mokkajuustokakussa maistuvat klassinen kahvin ja suklaan yhdistelmä. Makunsa kakku saa kahvista, fariinisokerista ja suklaasta. Täyteläinen mokkajuustokakku on erinomainen tarjoiltava kevään ja kesän juhliin tuomaan piristystä täytekakkujen rinnalle.

Lue lisää
27.4.2022

Nopeat toimitusajat Festivon kylmiöillä, pakastimilla ja viinikaapeilla

Hollolan tehtaallamme on ahkeroitu kylmälaitteiden valmistuksessa. Kaikkiin uusiin Festivon kylmälaitteisiin (kylmiö, pakastin, viinikaappi) toimitusaika on tällä hetkellä vain 2–3 työviikkoa.

Lue lisää
7.4.2022

Resepti: Festivon pääsiäisen uuniperunabuffet

Festivon uuniperunat koverretaan ja täytetään uudelleen: näin saat ne pysymään mehevinä, vaikka valmistaisit ne tarjoilua varten jo edellisenä päivänä!

Lue lisää
5.4.2022

Bloggaaja ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg toteutti keittiöremontin ja valitsi Festivon

Monista projekteistaan tunnettu bloggaaja, suunnittelija ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg kertoo Musla-blogissaan keittiöremontin tuloksesta ja asioista, jotka ovat parasta Festivossa.

Lue lisää
25.3.2022

Bella Tablen keittiösuunnitelman lähtökohta oli kotimainen Festivo Trio

Bella Table -ruokayhteisöstä ja viikoittaisista podcasteistaan tutut Kia Arpia ja Petra Wettenranta valitsivat Bella Kitcheniin kotimaisen Festivo Trion eli kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmän.

Lue lisää
18.3.2022

Haemme varastotyöntekijää Festivon tehtaalle Hollolaan

Tehtaallamme Hollolassa valmistamme kylmälaitteita kotitalous-, ammatti- ja lääkesäilytyskäyttöön. Koko henkilöstöämme yhdistää halu luoda täsmällisellä ja tarkalla työllään kestäviä ja aidosti laadukkaita kylmälaitteita. Etsimme nyt Festivo-huoltotiimiimme Hollolan toimipisteeseemme varastotyöntekijää.

Lue lisää

Haemme projektisuunnittelijaa Porkan toimipisteelle Ylöjärvelle

Porkka tuottaa, myy ja markkinoi jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Etsimme nyt suunnittelutiimiimme kylmähuoneprojektien pariin Ylöjärven toimipisteeseemme projektisuunnittelijaa.

Lue lisää
11.3.2022

Keittiön kylmälaitteiden yleisin väri sai vahvan haastajan – suosituimmat Festivo-värit

Keittiön kylmälaitteiden yleisin väri eli valkoinen sai vahvan haastajan Festivon kylmiöiden, pakastimen ja viinikaappien tilausmääriä katsellessa viime vuodelta. Varsinkin keittiösuunnittelussa kylmälaitteen värillä on väliä ja kerromme tässä kirjoituksessa suosituimmat Festivo-värit viime vuodelta!

Lue lisää
24.2.2022

Festivo kevään ja kesän messuilla

Festivot ovat tänä keväänä ja kesänä jälleen mukana useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen. Messuilla pääset tutustumaan kotimaiseen kylmiöön ja pakastimeen itsenäisesti tai asiantuntijoiden avulla.

Lue lisää