14.9.2021

Resepti: Festivon sadonkorjuukeitto

Festivon sadunkorjuukeitossa maistuvat muun muassa porkkana, ruusukaali ja purjo yhdistettynä maukkaaseen kasvisliemeen ja tuorejuustoon. Raikas yrttilisuke tarjoiluun tuo halutessa lisämakua sadonkorjuukeitolle.

Lue lisää
13.9.2021

Vähennä ruokahävikkiä säilyttämällä ruokatuotteet oikein

Vähennä ruokahävikkiä säilyttämällä ruoat oikeissa lämpötiloissa. Festivot auttavat vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokatuotteiden oikeaoppisien säilytyslämpötilojen ansiosta. Festivon kylmiöpakastimissa on huomioitu erilaisten ruokatuotteiden tarpeet neljällä eri lämpötila-alueella.

Lue lisää
10.9.2021

Festivon edut erilaisten ruokien säilytyksessä

Vihannekset ja juurekset ovat suomalaisten keittiöissä eniten pilaantuvia elintarvikkeita, joka johtuu useimmiten niiden sijoittamisesta väärin jääkaapissa.

Lue lisää
31.8.2021

Syksyn 2021 viinikaappiarvonta käynnissä marraskuun loppuun – voita Festivon 50VL -viinikaappi

Festivon viinikaapit ovat suunniteltu nimenomaan viinien oikeaoppiseen säilytykseen, ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Kerro sivuillamme olevalle lomakkeelle minkä värisen viinikaapin haluaisit 30.11.2021 mennessä ja olet mukana arvonnassa!

Lue lisää
25.8.2021

Design from Finland -merkki 10-vuotias – Festivolla merkki ollut vuodesta 2014

Festivolla Design from Finland -merkin käyttöoikeus kodin kylmälaitteissa on ollut jo vuodesta 2014 lähtien. Suomen Kotikylmiö Oy:n Festivo-tuotemerkin kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit valmistetaan käsityönä Hollolassa sijaitsevalla tehtaalla.

Lue lisää
24.8.2021

Festivo mukana syksyn messuilla 2021 – nappaa syksyn sisustusideat ja vinkkejä keittiösuunnitteluun

Festivot ovat tänä syksynä mukana useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen. Syksyn sisustusideoiden, rakentamisen ja remontoinnin vinkkien lisäksi messuilla pääset tutustumaan Festivon kylmiöpakastimiin kaikissa eri väreissä!

Lue lisää
6.7.2021

Festivo mukana Lohjan Asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021

Lohjan hurmaavassa Hiidensalmessa, vain alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta starttaavat Asuntomessut 9.7.2021! Festivon kotimainen kylmiöpakastin on tänäkin vuonna nähtävissä Asuntomessuilla kolmessa upeassa kohteessa.

Lue lisää
22.6.2021

Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä – Festivo Trio

Keväällä 2020 uudistuneen Festivon kylmälaitemalliston modulaarinen rakenne mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn kylmiöiden, pakastimen ja viinikaapin välillä. Tutustu Festivo Trioon!

Lue lisää
21.6.2021

Mungolifen Anna rakastaa Festivon kylmiöpakastintaan

Tunnettu lifestyle-bloggaaja Anna Pastak (@mungoanna) hankki keittiöremonttinsa yhteydessä kotiinsa Festivon 120 CFM -kylmiöpakastimen muutama vuosi sitten. Nyt Anna kertoo blogikirjoituksessaan eletystä elämästä Festivon kanssa.

Lue lisää
28.5.2021

Festivon kotimaisuus takaa lyhyet toimitusajat ja laadun, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto saatavuuden

Festivon tehtaalla Hollolassa riittää uuden malliston laitteita! Kotimaisuus takaa nopeat toimitukset sekä helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää
21.5.2021

Miksi valita kodin jääkaapiksi kylmiö?

Kylmiössä säilytät samoja asioita kuin säilyttäisit jääkaapissa, miksi sitten valita kylmiö jääkaapin sijaan? Eroja löytyy muun muassa kylmätekniikasta, koosta ja säilytyskapasiteetista, elintarvikkeiden säilyvyydestä sekä kotimaisten Festivoiden kohdalla laitteiden muunneltavuudesta.

Lue lisää
30.4.2021

Resepti: Festivon savulohi-pastasalaatti

Savulohta, salaattisekoitusta, kurkkua ja punasipulia sisältävä pastasalaatti maistuu varmasti niin juhlien alkuruokana kuin lounaallakin. Katso resepti!

Lue lisää