Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

15.9.2022

Lyhyet toimitusajat Festivon kylmiöillä, pakastimilla ja viinikaapeilla

Hollolan tehtaallamme on ahkeroitu kylmälaitteiden valmistuksessa. Kasvatimme varastoamme – vakiovarusteisen Festivo kylmiöpakastimen saa toimitukseen jopa muutamassa arkipäivässä! 

Lue lisää
12.9.2022

Hävikkiviikko starttaa – vaikuttajien kokemuksia Festivosta ja ruokahävikistä

Hävikkiviikkoa vietetään 12.–18.9.2022. Kokosimme blogiin Festivon yhteistyökumppaneiden Merja Mähkän, Riku Rantalan, Bella Tablen, Kirsikka Simbergin ja Sami Jauhojärven kokemuksia Festivon vaikutuksesta ruokahävikkiin.

Lue lisää
5.9.2022

Vetolaatikkomallinen kylmälaite Citycold on suomalaista insinööriosaamista ja kotimaista tuotekehitystä

Kodin kylmälaitteiden mallisto laajenee, kun Citycold-kylmäpakkasen valmistus alkaa Hollolan tehtaalla lokakuussa. Vetolaatikkomallinen kylmälaite sopii alakaapistojen lisäksi esimerkiksi keittiösaarekkeisiin.

Lue lisää
30.8.2022

Festivo Habitare-messuilla syyskuussa – ensiesittelyssä uutuus kylmälaitemaailmaan

Tule tutustumaan Citycold kylmäpakkaseen sekä muihin kylmälaitteisiin Habitareen 7. – 11.9.2022 osastolle 7c120! Messuilla lanseerataan markkinoille Festivon uutuus Citycold kylmäpakkanen vetolaatikossa.

Lue lisää
29.8.2022

Sami Jauhojärvi: Vastavalmistunut omakotitaloremontti ja uusi keittiö kotimaisella kylmiöpakastimella

Hiihtouraltaan tuttu menestysurheilija Sami ”Musti” Jauhojärvi perheineen valitsi keittiöönsä Festivon. Sami kertoo nyt blogikirjoituksessaan omakotitalonsa remontista, sen keittiöstä ja matkalla vastaan sattuneista asioista.

Lue lisää
12.8.2022

Osallistu arvontaan ja voita vetolaatikkomallinen kylmälaite Citycold-tuoteuutuus omaksi 

Osallistu kilpailuun ja voita Festivon uutuus! Citycold, kylmäpakkanen vetolaatikossa, on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Lue lisää
10.8.2022

Marjojen ja sienien pakastusvinkit – nauti kesän mauista pitkälle talveen

Osaatko pakastaa metsänantimet oikein? Ota huomioon muutama seikka, niin pääset nauttimaan herkullisista metsänantimista mahdollisimman pitkään!

Lue lisää
13.7.2022

Festivo ja Naantalin Asuntomessut 15.7.–14.8.2022

Naantalin Asuntomessujen Lounatuulen messualueella on 36 vierailukohdetta tuleville messuvieraille, joista 20 on omakotitaloja. Lisäksi alueella on kaksikerroksisia vuokrarivitaloja, loma-asuntoja sekä saunarivitalo.Festivon kotimainen kylmiöpakastin trendikkään mustana on tänäkin vuonna nähtävissä asuntomessuilla.

Lue lisää
16.6.2022

Osallistu kilpailuun ja voita kotimainen kylmiöpakastin

Harkitsetko keittiöremonttia tai onko suunnitelmissa jääkaappipakastimen vaihto? Osallistu arvontaamme, jossa voit voittaa unelmiesi kylmiöpakastimen! Arvonnan voittaja saa valita minkä tahansa Festivon valikoimassa olevan kylmiöpakastimen haluamassaan värissä.

Lue lisää
14.6.2022

Resepti: Festivon täytetty antipasto-eväsleipä

Festivon täytetty antipasto-eväsleipä on erinomainen makuelämys kesäherkuksi niin piknikille, grillijuhlien tarjoiltavaksi kuin vaikkapa lounaaksi.

Lue lisää
10.6.2022

Arvo vähemmistöomistajaksi Festivo Finland Oy:hyn

Arvo Sijoitusosuuskunta on ostanut konsernin emoyhtiön Festivo Finland Oy:n osakkeita eri omistajilta yhteensä noin 2 miljoonalla eurolla.

Lue lisää
31.5.2022

Life Like Vino: Vastuullisia valintoja arkea parantamaan

Suosittua sisustuspainotteista Instagramin Life Like Vino -sisustustiliä julkaiseva Annamaria halusi keittiöönsä vastuulliset kylmälaitteet. Lahtelainen instabloggaaja sisustaa skandinaavisesti ja nyt uuteen kotiin on valittu Festivon kylmälaitteet.

Lue lisää