22.6.2021

Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä – Festivo Trio

Keväällä 2020 uudistuneen Festivon kylmälaitemalliston modulaarinen rakenne mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn kylmiöiden, pakastimen ja viinikaapin välillä. Tutustu Festivo Trioon!

Lue lisää
21.6.2021

Mungolifen Anna rakastaa Festivon kylmiöpakastintaan

Tunnettu lifestyle-bloggaaja Anna Pastak (@mungoanna) hankki keittiöremonttinsa yhteydessä kotiinsa Festivon 120 CFM -kylmiöpakastimen muutama vuosi sitten. Nyt Anna kertoo blogikirjoituksessaan eletystä elämästä Festivon kanssa.

Lue lisää
28.5.2021

Festivon kotimaisuus takaa lyhyet toimitusajat ja laadun, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto saatavuuden

Festivon tehtaalla Hollolassa riittää uuden malliston laitteita! Kotimaisuus takaa nopeat toimitukset sekä helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää
21.5.2021

Miksi valita kodin jääkaapiksi kylmiö?

Kylmiössä säilytät samoja asioita kuin säilyttäisit jääkaapissa, miksi sitten valita kylmiö jääkaapin sijaan? Eroja löytyy muun muassa kylmätekniikasta, koosta ja säilytyskapasiteetista, elintarvikkeiden säilyvyydestä sekä kotimaisten Festivoiden kohdalla laitteiden muunneltavuudesta.

Lue lisää
30.4.2021

Resepti: Festivon savulohi-pastasalaatti

Savulohta, salaattisekoitusta, kurkkua ja punasipulia sisältävä pastasalaatti maistuu varmasti niin juhlien alkuruokana kuin lounaallakin. Katso resepti!

Lue lisää
20.4.2021

Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-filmi -kampanjassa

Festivo on mukana Avainlippu-filmi -kampanjassa 19.4.–2.5.2021 maikkarilla sekä Avainlipun somekanavissa. Festivo on ylpeänä kantanut Avainlippu- sekä Design From Finland -merkkiä jo vuodesta 1996 lähtien ja Suomessa tekeminen onkin meille todellinen ylpeydenaihe!

Lue lisää
15.4.2021

Riku Rantala: ”Arvosana Festivolle puolen vuoden käytön jälkeen on 6/5”

Riku Rantalan rempat on rempattu – on siis Festivon kylmiöpakastimen käyttöraportin aika! ” Tässä on masiina, joka on yllättävän isossa roolissa omassa arjessani – isommassa kuin vaikkapa televisio. Uskon vakaasti, että olen tyytyväinen tähän kotimaiseen hankintaani vielä vuosienkin päästä” Lue Rikun kirjoitus!

Lue lisää
12.4.2021

Festivo osaksi loppuelämän kotia

Hanne Bräysy rakentaa perheensä kanssa loppuelämän hirsikotia Pohjois-Pohjanmaalle. Keittiöön on valittu kotimainen Festivo kylmiöpakastin. Kolmessa blogikirjoituksessa Hanne kertoo rakennusprojektin ja uuden keittiön etenemisestä. Lue Hannen ensimmäinen kirjoitus!

Lue lisää
23.3.2021

Resepti: Festivon sitruunainen briossipiiras

Festivon sitruunaisessa briossipiiraassa on perinteisien ranskalaisten briossilevoksien kuohkeus ja suussa sulava maku. Raikas sitruunainen täyte ja voinen, pehmeä briossipohja lumoaa varmasti
niin lapset kuin vanhemmatkin!

Lue lisää
18.3.2021

Energiamerkintöjen muutokset – Festivo on ekologinen ja pitkäikäinen valinta keittiöön

Maaliskuun alussa astuivat voimaa Energiaviraston uudet energiamerkinnät. Energiamerkintöjen muutoksista huolimatta, Festivon kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit ovat edelleen yhtä ekologisia ja laadukkaita kylmälaitteita kuin aiemminkin.

Lue lisää
24.2.2021

Tule vaikuttajaksi kotimaiselle kylmälaite­valmistajalle

Valitsemme vuodelle 2021–2022 muutaman sopivan kumppanin, joka tekee arvoihimme sopivaa sisältöä keittiöremontista tai talon rakentamisesta.

Lue lisää
23.2.2021

Resepti: Herukka-valkosuklaalevykakku

Festivon raikkaassa herukka-valkosuklaalevykakussa on käytetty pakastettuja herukoita, valkosuklaata ja kinuskikermavaahtoa. Kirpeät marjat yhdistettynä makeaan valkosuklaaseen luovat ihanan raikkaan ja makean yhdistelmän.

Lue lisää