Design from finland Avainlippu

Kodin kylmälaitteet

Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan. Uuden malliston tuotteet ovat muokattavissa sisäosien eri lämpötila-alueiden osalta.

Kylmiöpakastin

Laadukas ja kestävä kylmäkeskus, jossa on ihanteelliset säilytysolosuhteet kaikille eri ruokaryhmille: kylmiö, vihanneslaatikko, nollatila sekä no frost -pakastin. Kylmiöpakastimia on saatavilla kolmessa eri koossa.

Lue lisää

Kylmiö

Säilö kaikki ruoka oikeaoppisesti! Kylmiöllä korvaat jääkaapin keittiössäsi ja saat runsaasti tilaa tuoreena säilytettäville elintarvikkeille. Tasainen lämpötila ja korkea ilmankosteus varmistavat, että ruoka säilyy tuoreena pidempään. Kylmiöitä saatavilla viidessä eri kokoluokassa.

Lue lisää

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Viinikaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana kaappina sekä 25 pullon matalampana, tason alle sijoitettavana kaappina, tutustu molempiin malleihin.

Lue lisää

Pakastin

Muokattava No Frost pakastin, selkeää käyttömukavuutta! 45 cm leveässä Festivo pakastimessa on huikea vuorokautinen pakastustehokkuus, 18 kg/vrk. Tämän kompaktinkokoisen pakastimen käyttötilavuus on 195 litraa.

Lue lisää

Rakenna oma Festivo

Festivon tuotevalitsimella pääset suunnittelemaan unelmiesi kylmälaitteen, jonka ulkoasu sopii keittiösi sävymaailmaan ja sisätilat taloutesi tarpeisiin.

Lue lisää

Kuvagalleria keittiöistä inspiraatioksi keittiösuunnitteluun

Kokosimme keittiögalleriaan kuvia Festivoista suomalaisissa ja ruotsalaisissa kodeissa – ihastu ja inspiroidu!

Lue lisää
Holler Box