Kuvagalleria keittiöistä inspiraatioksi keittiösuunnit­teluun

Festivo on täydellinen pari keittiösi kanssa. Kylmiölle, pakastimelle ja viinikaapille on saatavissa useampia värivaihtoehtoja. Kylmiöissä on tarjolla eri tilavuuksia ja viinikaappeja valmistamme kahdessa eri koossa.

Uuden malliston myötä kylmälaitteidemme muokattavuus lisääntyi ja voit esimerkiksi valita laitteen runkoon ja oviin eri värit siten, että laite sopii täydellisesti keittiöösi. Festivo on moderni ja kaunis elementti keittiöön, joka sopii monenlaisten keittiötyylien kanssa. Keittiösuunnittelussa sinua auttaa tuotavalitsimemme!

Kokosimme keittiögalleriaan kuvia Festivoista suomalaisissa ja ruotsalaisissa kodeissa
– ihastu ja inspiroidu!

Mustat kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit keittiöissä

Mustat kylmiöt, pakastimet, viinakaapit ja niiden yhdistelmät ovat suuressa suosiossa keittiösuunnittelussa. Vaaleasävyinen keittiö ei tarkoita sitä, että jääkaapinkin pitäisi olla välttämättä valkoinen. Nimittäin mustat kylmälaitteet sopivat erinomaisesti mustien keittiöiden lisäksi katseenvangitsijoiksi myös vaaleampiin keittiöihin.

Alta löydät upeita keittiökuvia niin mustista, valkoisista kuin värikkäistäkin keittiöistä, joissa kylmälaitteena on musta Festivo.

Testaa tuotevalitsimella miltä musta kylmiö, pakastin tai viinikaappi näyttäisi haluamillasi elementeillä!

Tuotevalitsimeen

Valkoiset kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit keittiössä

Valkoinen väri on suosittu keittiössä, sillä vaaleat pinnat tuovat keittiöön avaruutta ja valoisuutta. Monessa kodissa keittön kylmäsäilytysratkaisuksi valitaan perinteinen valkoinen jääkaappipakastin. Valkoinen kylmälaite yhdistetään usein vaaleiden keittiösävyjen kanssa, myös erilaiset puupinnat ovat suosittuja keittiösuunnitelijoiden suunnittelemissa keittiöissä.

Festivon kylmiöt, pakastin ja viinikaapit ovat suunniteltu sopimaan täydellisesti skandinaavisiin keittiöihin – katso alta kuinka upeasti valkoiset Festivot sulautuvat osaksi keittiötä!

Testaa tuotevalitsimella miltä valkoinen kylmiö, pakastin tai viinikaappi näyttäisi haluamillasi elementeillä!

Tuotevalitsimeen

Rosteriset kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit keittiöissä

Keittiötrendeissä korostuvat yhtenäisyys ja selkeälinjaisuus, joihin Festivon kylmiöt, pakastin ja viinikaapit sopivat erinomaisesti. RST-pinnat eli ruostumaton teräs on kasvattanut suosiotaan keittiösuunnittelussa – tuohan RST-pinnat keittiöön aivan uudenlaista särmää! Festivon rosteriset kylmiöt, pakastin ja viinikaapit ovat moderneja ja kauniita elementtejä keittiöön, jotka sopivat monenlaisten keittiötyylien kanssa.

Katso alta mitä erilaisemmat keittiökuvat, joissa kylmäsäilytysratkaisuna ja rosterinen Festivo!

Testaa tuotevalitsimella miltä rosterinen kylmiö, pakastin tai viinikaappi näyttäisi haluamillasi elementeillä!

Tuotevalitsimeen

Citycold kylmäpakkanen vetolaatikossa

Festivon uutuuslaite Citycold kylmäpakkanen tuo keittiöiden suunnitteluun ja kylmäsäilytykseen täysin uuden ajatustavan. Suomalaista designia edustava Citycold on saatavissa vapaasti seisovana tai integroivana keittiön tason alle. Vetolaatikkomallinen kylmälaite on omiaan pieniin asuntoihin, keittiösaarekkeisiin tai loma-asuntoihin ja on oivallinen ratkaisu esimerkiksi esteettömän asumisen kohteisiin.

Katso alta, kuinka Citycold sulautuu osaksi keittiötä!

Tutustu Citycoldiin