Mami Go Go: Ruokahävikki väheni – kokemuksia Festivo kylmiöpakastimesta

Mami Go Go -äitibloggarin blogin toinen kirjoitus, kokemuksia Festivon kylmiöpakastimesta, on nyt julki! Perhe-elämään painottuvaa Mami Go Go -blogia julkaisevan Minttu Storgårdin muutto uuteen kotiin tarjosi alkuvuonna mahdollisuuden toteuttaa Mintun perheen unelman kauan haaveissa olleesta Festivon kylmiöpakastimisesta. Minttu kertoi aiemmassa blogikirjoituksessaan sopivan jääkaapin valinnasta suurperheen arkeen, kuinka päätyi Festivon kylmiöpakastimeen ja millaisia ominaisuuksia hän valitsi Festivoonsa.

Nyt uudessa blogikirjoituksessaan Minttu kertoo terveisiä keittiöstään eli miten lapsiperhearki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa ja mitkä Festivon ominaisuudet ovat nousseet suosikeiksi.

Festivon kylmiöpakastin ilahduttaa toimivuudellaan viikosta toiseen

Mintun perheen keittiössä on valkoinen Festivon 100 CFM kylmiöpakastin.

Festivon kylmiöpakastin on ollut Mintun kotona nyt reilun kolmen kuukauden ajan. Uusi kylmälaite on tullut tutuksi ja osaksi arkea, mutta silti kylmiöpakastin ilahduttaa Mintun sanoin toimivuudellaan viikosta toiseen. Myös kylmiöpakastimen ulkomuoto herättää ihastusta jopa kyläilijöissä.

Eteisestä eteenpäin asuntoomme astuessa eteen aukeaa keittiö, jolloin tyylikäs kylmiöpakastin tulee ensimmäisenä vastaan. Siksi se myös yleensä esitellään ensi kertaa kylään tuleville vieraille. On hauskaa, miten kiinnostuneita hekin siitä ovat – ja vakuutuinhan minäkin kyseisestä kaapista aikoinaan juuri kylässä ollessa.”

Lapsiperheessä jääkaapilta halutaan tilavuutta, jotta ruokaostoksia saadaan kylmään isommallekin porukalle. Muun muassa tämän vuoksi tilava kylmiöpakastin on ollut nappivalinta Mintun perheeseen. Minttu kertoo myös, että lapsien on helppo nähdä kylmiön sisältö ja pääsevät nyt helpommin osallistumaan ruoanlaittoon kun ylettävät paremmin hyllyille.

Tykkään erityisesti kylmiöpakastimen koosta. Täyskorkeaan kaappiin mahtuu hyvin meidän ison perheen viikon ruoat ja silti tilaa on niin, ettei perimmäiseksi hautaudu mitään. Onhan siinä yli 500 litraa kylmäsäilytystilaa.”

Suunnittele oma Festivo

Ruokahävikin määrä on vähentynyt – heipat jäätyneille kurkuille

Mintun kylmiössä on kaksi hedelmille ja vihanneksille tarkoitettua HEVI-vetolaatikkoa.

Festivon kylmiössä olevan lamellihöyrystimen ansiosta kylmiössä on tasainen kylmyys ja kosteus, jotka auttavat elintarvikkeiden säilyvyydessä. Neljän eri lämpötila-alueen ansiosta kylmiöpakastimesta löytyy optimaaliset säilytysolosuhteet kaikille eri elintarvikkeille. Minttu on huomannut kolmen kuukauden aikana ruokahävikin vähentyneen näiden ansiosta ja myös, että kylmiössä eivät salaatit ja kurkut pääse jäätymään takaseinään.

Koska kylmiön sisällön näkee väljyyden ansiosta paremmin, ruokahävikkikin on vähentynyt. Hävikin vähenemistä edesauttaa myös kylmiön juuri oikeanlaisiksi optimoidut lämpötilat. Heipat siis jäätyneille kurkuille ja takaseinästä jäätyneiden salaatinlehtien pois rapsuttelulle.”

Kylmiön ja pakastimen ominaisuudet ja Mintun valitsemat lisävarusteet helpottavat ruokatuotteiden järjestystä

Neljä eri lämpötila-aluetta tekevät ruokatuotteiden sälytyksestä helppoa.

Koska Festivot valmistetaan käsityönä Hollolassa, pääsee niihin valitsemaan lisävarusteita. Mintun valitsema yksi ylimääräinen HEVI-vetolaatikko on tuonut sopivan määrän kylmäsäilytystilaa hedelmille ja vihanneksille. Pakkasen puolella Mintulla on yksi tuoresäilytykseen tarkoitettu nolla-asteinen NOLLA-vetolaatikko. Minttu perheineen tykkää säilyttää siellä juomia, johon vetolaatikko toimii myös erinomaisesti.

Kylmiön ovessa Mintulla on käytössä neljä hyllytasoa, jossa hän säilyttää juomien lisäksi erikokoisia tölkkejä ja purkkeja. Myös pakastimen useampi luukullinen hylly sekä ulosvedettävät lankakorit ovat Mintun suosikkeja.

Tutustu Festivon tuotevalitsimeen ja suunnittele oma kylmiöpakastin!

Laadukas ja tyylikkään simppeli valinta keittiöön

Valkoinen Festivon kylmiöpakastin Mintun uudessa keittiössä.

Minttua ilahduttaa Festivossa erityisesti Festivon kotimaisuus. Jokaisen Hollolassa valmistetun Festivon kotimaisuusaste onkin jopa 80 prosenttia. Festivon kylmälaitteilla on sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -merkki.

Laadukkuuden mielestä Festivo on tyylikkään simppeli kokonaisuus, joka näyttää hyvälle vapaasti sijoitettunakin keittiössä. Klassisen valkoinen Festivo on ollut kokonaisuudessaan hyvä valinta.

Olen siis tosi tyytyväinen hankintaan ja tyytyväisyyttä lisää se, että koen tärkeäksi panostaa kotimaiseen osaamiseen ja työhön.Laadun lisäksi Festivo on mielestäni tyylikkään simppeli. Se näyttää hyvältä ihan vain vapaasti keittiössä seisten, eikä välttämättä tarvitse kaapistoa ympärilleen.”

”Olen viihtynyt niin hyvin meidän uudessa kodissa, on ihanaa kun kauneuden lisäksi ympärillä on toimivia ja tarpeellisia esineitä. Arki on niin paljon sujuvampaa ja kivempaa!”

Voit lukea Mintun blogikirjoituksen ”Terveisiä keittiöstä – kokemuksia Festivo kylmiöpakastimesta” kokonaisuudessaan Mami Go Go -blogista. Katso myös Instagramin puoli @minttustorgards!
Katso lähin jälleenmyyjäsi