AvainlippuDesign from finland

Lääkesäilytys­kalusteet

Lääkesäilytyskalusteissamme on vakiona bakteerivapaa vedin ja bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Lisäksi lääkejääkaapeissa on laskutaso tai hygieniakatto. Näillä ominaisuuksilla pyrimme minimoimaan bakteerien leviämisen. Automaattisella haihdutuksella kondensiovettä ei tyhjennetä. Laadukkaita terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteitamme on saatavana useassa mallissa ja koossa.

Tutustu koko valikoimaamme

Pienet lääkejääkaapit

Festivo MED- ja MED SAVE-lääkejääkaappisarja pitää sisällään laajan valikoiman tuotteita erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja vetolaatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen.

Lue lisää

Pienet lääkejääkaapit

Pienet laboratoriojääkaapit

Festivo MEDLAB -laboratoriokaapit ovat kipinäsuojattuja sisäpuolelta. Laitteet on suunniteltu erityisesti laboratorioiden, terveydenhuollon ja biotieteiden tarpeisiin. Puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tuotteille tasaisen säilytyslämpötilan ja monipuoliset hälytystoiminnot varmistavat tuoteturvallisuuden.

Lue lisää

Pienet laboratoriojääkaapit

Isot lääke- ja laboratoriokaapit

Festivo MEDLAB SAVE 400 -kaappisarja koostuu sisäosaltaan kipinäsuojatuista kylmä-, pakaste- ja yhdistelmäkaapeista. Laitteet soveltuvat lääkkeiden ja testinäytteiden säilytykseen sekä erilaisten aineiden ja materiaalien varastointiin, jotka vaativat tasaista lämpötilaa ja kipinäsuojausta.

Lue lisää

Isot lääke- ja laboratoriokaapit

Liebherr lääke- ja laboratoriojääkaapit

Laadukkaat LIEBHERR lääke- ja laboratoriokaapit sisältyvät myös valikoimaamme. Tutustu saatavilla olevaan tuotevalikoimaan ja sen erilaisiin vaihtoehtoihin.

Lue lisää

Liebherr lääke- ja laboratoriojääkaapit

Lääke- ja yhdistelmäkaapit

Festivon yhdistelmäkaappi muodostuu lääkejääkaapista sekä neutraalista lääkekaapista. Yhdistelmäkaapissa säilytät kaikki tuotteet niille suotuisimmissa olosuhteissa. Lääkekaappi on neutraali säilytyskaappi tuotteille, jotka eivät vaadi viileämpää lämpötilaa.

Lue lisää

Lääke- ja yhdistelmäkaapit