Valkoinen Harmaja: Kokemuksia Festivon kylmiöpakastimesta

Valkoinen Harmaja -sisustusblogia pitävä Suvi Melender-Lågland valitsi viime vuoden puolella uuden kotinsa keittiöön Festivon kylmiöpakastimen, josta hän kirjoitti viime syksynä blogikirjoituksessaan Uusi Koti: Festivo kylmiöpakastin ja ensikurkistus keittiöön.

Suvi oli haaveillut Festivosta jo vuosikaudet ja nyt puolisen vuotta uudessa kodissa asuttuaan Suvi pääsee kertomaan, miten arki on lähtenyt sujumaan Festivon kanssa. Innostus on ollut suurta ja kotimainen Festivo olikin yksi Suvin tärkeimmistä kodinkonehankinnoista.

Lue Suvin uusi blogikirjoitus Kokemuksia Festivo kylmiöpakastimesta Valkoinen Harmaja -blogista. Suvi kysyi myös Instagram-tilillään (@suvim_valkoinenharmaja) seuraajiltaan, mitä he haluaisivat kysyä häneltä Festivosta – Suvi vastaa saamiinsa 11 kysymykseen blogissaan!

”Olemme huomanneet selvästi käytännössä, että Festivossa ruoka todella säilyy normaalia paremmin”

Valkoinen Harmaja -sisustusblogia pitävän Suvi Melender-Låglandin uudessa kodissa on Festivo 100 CFM kylmiöpakastin.

Festivon kylmiöpakastimissa on neljä eri lämpötila-aluetta eri elintarvikkeiden säilytykseen. Kylmiössä oleva tasainen kylmyys ja korkeampi ilmankosteus edesauttaa ruokatuotteiden säilymistä pidempään, jolloin ruokahävikki vähentyy.

Erilaisten elintarvikkeiden sijoittelu oikeille paikoille vaati hiukan opettelua ja muistamista, mutta pian siitä tuli arkipäivää. Ja onneksi ovissa ja seinässä on tarralaput opastamassa elintarvikkeiden optimaalista sijoittamista. Siirtelimme hiukan hyllylevyjä, jotta saimme kaikki ruuat järjestettyä meidän arkeemme sopivalla tavalla.

Lisävarusteilla tarpeisiin vastaava kokonaisuus

Suvin Festivossa on kylmiön puolella kaksi HEVI-vetolaatikkoa ja yksi KYLMÄ-vetolaatikko.

Festivon kylmälaitteisiin saa valita itselleen sopivan määrän lisävarusteena saatavia vetolaatikoita. Vakiovarusteisessa kylmiöpakastimessa on yksi HEVI-vetolaatikko ja yksi NOLLA-vetolaatikko. Suvi valitsi kylmiön puolelle lisävarusteena hedelmille ja vihanneksille yhden HEVI-vetolaatikon lisää sekä KYLMÄ-vetolaatikon, jossa voi säilyttää jääkaappilämpötilassa pidettäviä elintarvikkeita, kuten esimerkiksi maitotuotteita.

Jääkaappilämpötilaa vaativille elintarvikkeille tarkoitettu KYLMÄ-laatikko kylmiön alaosassa on vaatinut ehkä eniten opettelua, sillä sen mieltää vanhasta tottumuksesta HEVI-laatikoksi. HEVI-laatikot ovat meidän kylmiössä sen alapuolella.

Suunnittele oma Festivo
 

”Pakastin-osiossa pidän erityisesti siitä, että valtaosa hyllyistä on ulosvedettäviä”

Pakastimen puolella Suvilla on yksi NOLLA-vetolaatikko tuoresäilytykseen. Kyseinen vetolaatikko on päässyt kovaan käyttöön ja se on osoittautunut käteväksi säilytyspaikaksi liha- ja kalatuotteille. Myös juomat viilentyvät siellä nopeasti.

Pakastimen puolella oleva NOLLA-vetolaatikko on osoittautunut todella näppäräksi! Meille on tullut tavaksi säilyttää tuossa laatikossa nimenomaan lihaa ja kalaa, mutta kyllä sinne ”eksyy” joskus muutama juomatölkkikin viilentymään.

Suvi on pitänyt pakastimessa erityisesti siitä, että suurin osa sen hyllyistä on ulosvedettäviä, koska niistä näkee nopeasti mitä kaikkea pakastimessa on.

Olen saanut Instagramissa monta viestiä tyytyväisiltä Festivon omistajilta ja ymmärrän hyvin, miksi niin moni on ihastunut tähän kotimaiseen kylmiöpakastimeen! Suosittelen siis lämpimästi!”

Käy lukemassa Suvin blogikirjoitus kokonaisuudessaan Valkoinen Harmaja -blogista!

Katso lähin jälleenmyyjäsi