Bloggaaja ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg toteutti keittiöremontin ja valitsi Festivon

Simberg on todella innoissaan Festivon tilavuudesta.

Monista projekteistaan tunnettu bloggaaja, suunnittelija ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg kertoo Musla-blogissaan keittiöremontin tuloksesta ja asioista, jotka ovat parasta Festivossa. Musla-blogin lisäksi erilaisista luovista projekteista tutulla Simbergillä on suosittu Tuplakääk-podcast Enni Koistisen kanssa. Podcast käsittelee viihdemaailmaa ja julkkiksia.
Kirsikka Simberg päätyi valitsemaan Festivon keittöönsä sisustusarkkitehtinsa ehdotuksesta.

Festivoon ei jää jääkaapista tuttua ”muumiosektoria”

Simbergin kylmiö (75 cm) on osa 120 CFM -kylmiöpakastinyhdistelmää. Blogissaan Simberg listaa Festivon parhaita puolia, joista yksi on tilavuus.
– Se on todella tilava, mutta suunniteltu jotenkin niin, ettei hyllyt ole pimeitä ja vaikealla tavalla syviä. Tiedättekö, kun jääkaappien takarivin tuotteet helposti vaan katoaa sinne taakse ja muumioituu kun niitä ei nää? En osaa sanoa, miten Festivo on osattu toteuttaa niin, että sen hyllyille mahtuu kokonainen uunin pelti, mutta samalla niin ettei sinne jää sitä muumiosektoria, vaan kaikki on ulottuvilla ja valossa.

Kylmiön ominaisuudet erottuvat jääkaapista edukseen

Jokaisessa Festivossa on kolme eri lämpötila-aluetta. HEVI-vetolaatikot on optimoitu hedelmien ja kasvisten säilyttämiseen.

Myös Festivon varaosien saatavuus saa Kirsikalta kehuja, sillä varaosia löytyy jopa yli 20 vuotta vanhoihin laitteisiin.
– Se on upeeta. Vierailin tehtaalla viime talvena ja oli tosi kiinnostavaa nähdä, miten kylmiöitä rakennetaan.
Simberg hehkuttaa myös kylmiön ominaisuuksia verrattuna jääkaappiin.
– Festivon korkea ilmankosteus ja optimoidut säilytyslämpötilat takaavat ruuan erinomaisen säilyvyyden. Tätäkin on vähän vaikea selittää, mutta ihan oikeasti esimerkiksi mansikat ja mustikat, jotka tavallisessa jääkaapissa pilaantuvat melko nopeasti pysyvät kylmiössä freeseinä huomattavasti pidempään.

Lue Simbergin blogista mitä ajatuksia hänellä on ollut jääkaapeista ennen kuin Festivo tuli keittiöön!

Katso lähin jälleenmyyjäsi