AvainlippuDesign from finland

Pakastin

Muokattava No Frost pakastin, selkeää käyttömukavuutta! 45 cm leveässä Festivo pakastimessa on huikea vuorokautinen pakastustehokkuus, 18 kg/vrk. Tämän kompaktinkokoisen pakastimen käyttötilavuus on 195 litraa.

45FM pakastin valkoinen

45FM pakastin rst ovi auki

45 FM pakastimen vakiovarustus

45FM pakastin rst

45FM pakastin musta

45FM pakastin NOLLA2

Pakastimessa lisävaruste NOLLA2

Värivaihtoehdot

Runko

  • Valkoinen Valkoinen
  • Musta Musta
  • Harmaa Harmaa

Ovet

  • Valkoinen Valkoinen
  • Musta Musta
  • Pähkinä RST
Mitat ja tilavuus
  • Korkeus: 2060 mm
  • Leveys: 445 mm (HUOM! Asennusmitta 450 mm)
  • Syvyys: 587 mm + ovi 46 mm
  • Tilavuus: 195 l
Ladattavat tiedostot

45 FM Pakastin

Vapaasti sijoitettavassa, 45 cm leveässä Festivo pakastimessa on huikea vuorokautinen pakastustehokkuus, 18 kg/vrk. Täyskorkean ovilehden takaa löytyy kaksi ylös nostettavilla luukuilla varustettua hyllytasoa sekä 4 ulosvedettävää lankakoria. Kompaktinkokoisen pakastimen käyttötilavuus on 195 litraa.

Automaattisulatteisessa pakastimessa on tehokas LED valaisin. Pakastimen (lämpötila säädettävissä -18…-24 asteen välillä) välipohjan alapuolella on vakiona yksi NOLLA vetolaatikko tuoretuotteiden, kuten kalan ja lihan säilytykseen. Tämän vetolaatikon lämpötila on +/- 0 asetta. Säilyttämällä tuoretuotteita NOLLA vetolaatikossa, niille saadaan pidempi käyttöaika. Pakastimeen voidaan valita lisävarusteena NOLLA2 moduuli, jolloin vetolaatikoita on kokonaisuudessaan kaksi.

Rakenna oma pakastin

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Usein kysytyt kysymykset

Festivon kylmiöissä täyskorkeiden ovien takana on vakiona yksi hedelmille ja vihanneksille tarkoitettu HEVI-vetolaatikko. Pakastimien täyskorkean oven takana vakiona on yksi tuoresäilytykseen suunniteltu NOLLA-vetolaatikko. Suurempaan viinikaappiin kuuluu laadukas puinen varustekappa, johon voi sijoittaa viinien käsittelyyn ja nautiskeluun liittyviä tarvikkeita. Voit kokeilla lisävarusteita Festivon kylmälaitteisiin tuotevalitsimellamme.

Voit halutessasi tilata lisävetolaatikoita tai lisähyllyjä. Lisävarusteina voi ostaa KAPPA-juureskorin tai KIRA-säilytinsarjan.

Tutustu myös Festivon ostajan muistilistaan!

Kodinkoneiden energialuokitukset muuttuivat maaliskuussa 2021. Voit lukea muutoksesta lisää blogistamme.

Käsityksemme mukaan tällä hetkellä ei löydy yhtään A-luokkaan pääsevää kylmälaitetta. Energialuokitusten muutos tehtiin siitä syystä, että jatkossa kehitettäisiin vielä energiatehokkaampia ratkaisuja.

Esimerkiksi 120 CFM kylmiöpakastin (koostuu kahdesta laitteesta: 75 CM kylmiö ja 45 FM pakastin) kuluttavat yhteensä vuodessa n. 400 kWh, joka on vuodessa suurin piirtein 60 € luokkaa. Todelliset sähkönkuluttajat kotitalouksissa ovat lämmitys ja vesi, ei niinkään kylmälaitteet.

Festivon etuna taas on se, että erilaisen kylmätekniikan ja eri säilytyslämpötilojen ansiosta ruokahävikki pienenee. Kun säilytyslitrat ovat suuret, voidaan kaupassakäyntien määrää rajoittaa, kun kerralla voidaan ostaa isompi määrä ruokaa ilma, että säilyvyyden osalta tarvitsee olla huolissaan.

Festivot myydään kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Tähän verkostoon kuuluvat isoimmat kodinkoneliikkeet sekä keittiövalmistajat. Festivon kylmiöitä, pakastimia ja viinikaappeja myyvät siis niin suuret valtakunnalliset liikkeet kuten Gigantti, Power, Euronics ja Netrauta kuin myös pienemmätkin kodinkone- ja keittiöliikkeetkin.

Useilla jälleenmyyjillä on myös Festivo-mallit esillä myymälöissä. Sinua lähimmän myymälämallin ja ostopaikan löydät verkkosivuiltamme kohdasta osta.