Festivo on markkinoiden ainoa kotimainen vaihtoehto kodin kylmälaitteeksi – Avainlippu-tuotteiden Hyvien valintojen viikko vappuviikolla

Kylmiöpakastimen ja jääkaappipakastimen erot

Suomalaisen työn liiton koordinoimaa Hyvien valintojen viikkoa vietetään vappuviikolla. Kampanjaviikkoa vietetään nyt toistamiseen, ja tänä vuonna Avainlippu-tuotteiden lisäksi mukana ovat Design from Finland -merkin saaneet tuotteet.

Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Festivon kodin kylmälaitteille  Avainlippu-merkki on myönnetty jo vuonna 1996. Design From Finland -merkki kylmälaitteilla on ollut vuodesta 2014 lähtien.

Jokainen Festivo valmistetaan Hollolassa

Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana kotimaisuusaste kylmiöissä, pakastimissa ja viinikaapeissa on huikeat 80 prosenttia!

Jokainen Festivo valmistuu Hollolan tehtaalla ja tavarantoimittajissa suositaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja paikallisia valmistajia.

– Festivo on kestävä hankinta, ja varaosia on saatavilla jopa 20 vuotta vanhoihin kylmälaitteisiin. Huoltoliikkeitäkin on ympäri Suomen, myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Englund kertoo.

Katso jälleenmyyjät

Kun ostat, osta kotimaista

Hyvien valintojen viikko muistuttaa, että kun tarvitsee ostaa, osta kotimaista. Kun valitset kotimaista aina kun se on mahdollista, rakennat kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Jokainen valinta palautuu yhteiskunnalle luoden hyvinvointia.

– Vapun ympärillä vietettävä Hyvien valintojen viikko on otollinen ajankohta miettiä omia kulutusvalintojaan. Onhan vappu ihan virallisestikin suomalaisen työn päivä. Tuohon ajankohtaan osuvat monenlaiset hankinnat: keväällä innostutaan remontoimaan, sisustamaan ja pihatöihin, valmistaudutaan mökkikauteen sekä moniin kevään juhliin, Suomalaisen työn liiton projektipäällikkö Merja Mantila kirjoittaa liiton blogissa.

Valitsemalla kotimaista tuet suomalaista työtä, innovaatioita, työllistymistä ja taloutta.

Suunnittele oma Festivo