Festivon pääsiäislohi on maustettu tuoreilla yrteillä, sitruunalla, punasipulilla sekä valkoviinillä. Pääsiäislohen tarjoiluun uutta potkua tuo wasabi-rucolakastike, joka valmistuu nopeasti kalan ollessa uunissa. Wasabi-rucolakastikkeessa sekoitetaan ranskankerma, villirucola, wasabi ja hunaja keskenään, mistä syntyy herkullinen lisuke lohen kanssa tarjoiltavaksi.
Kotimaisessa Festivossa kala pysyy tuoreena pidempään säilyttäen kalan maun ja rakenteen! Festivon kylmiöpakastin tarjoaa erityisiä etuja kalan säilytykseen: tuoresäilytykseen suunnitellusa NOLLA-vetolaatikossa lämpötila on nollan asteen tienoilla, joka on ihanteellinen säilytyslämpötila kalalle. Tuoresäilytyslaatikossa säilytät kalaherkut- ja saaliit isommallekin joukolle!