Festivon kotimaiset keittiön kylmälaitteet kevään messuilla

Festivon kotimaisia kodin kylmälaitteita on mukana tänäkin vuonna useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen.
– Tapahtumissa ja messuilla tapaa parhaat Festivo-asiantuntijat, kun saamme osallistua jälleenmyyjien osastoille asiantuntijoina. Siksi tapahtumissa onkin hyvä mahdollisuus tutustua kylmälaitteisiimme, Festivo-Porkka Groupin myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Sen lisäksi, että messutapahtumissa pääsee tutustumaan uudistettuun yksioviseen kylmiöpakastimeen (75 cm) ja Festivo Trioon (kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmään) on useilla messuilla nähtävillä myös vetolaatikkomallinen, Citycold kylmäpakkanen!
Citycoldissa on samassa laitteessa jääkaappilämpötila sekä pakkanen. Kyseessä on markkinoiden ainoa vetolaatikkomallinen kylmälaite, jossa on kaksi eri lämpötila-aluetta!

Festivo mukana kodinkoneliikkeiden Gigantin ja Powerin osastoilla

Kaikilla messuilla on mukana uudistettu 75-kylmiöpakastin, mutta valikoima vaihtelee liikkeiden osastoilla.

– 75 senttimetriä leveä kylmiöpakastin on kompaktin kokoinen, mutta samalla tilava kylmäsäilytysratkaisu pieneenkin keittiöön. Malli sopii nykyisiin keittiösuunnitteluratkaisuihin erinomaisesti, Englund sanoo.
Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla. Kaikilla messuilla on mukana uudistettua 75-malliamme, mutta valikoima vaihtelee liikkeiden osastoilla.

Gigantti: Festivo Trio (kylmiöpakastin 120 CFM & viinikaappi 45 VLM) harmaa/rst, kylmiöpakastin 75 CFF musta
Power: Festivo Trio (kylmiöpakastin 120 CFM & viinikaappi 45 VLM) harmaa/rst, kylmiöpakastin 100 CFM musta, kylmiöpakastin 75 CFF musta, Citycold 800 CF valkoinen.

Yksiovinen 75 CF0 ja 75 CFF -kylmiöpakastin on saatavilla mustan-, valkoisen, – ja RST eli ruostumattoman teräksen värisenä. Messuilla pääset tutustumaan malliin mustana.

Pyydä halutessasi opastusta sopivan kylmälaitteen valintaan, asiantuntijamme Aila Hukkanen ja Johanna Heinonen osaavat kertoa Festivo tuotteiden muokattavuudesta niin lisävarusteiden kuin värienkin osalta.

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme. Tutustu Festivon kylmälaitemallistoon jo ennen messuja tuotevalitsimellamme:
Suunnittele oma Festivo

Vuoden 2024 messut ja messuaikataulu

Avainasiakasvastaava Johanna Heinonen Raksa-messuilla Lahdessa.

Klikkaa messujen nimen edestä nuolta lisätietojen saamiseksi.

Vantaa 26.–28.1.: Rakenna & Remontoi -messut 2024

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa tammikuun lopulla jo 21. kerran!
RR-messuilta löydät ideat ja keräät kaiken tarpeellisen tiedon omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi!
Festivo Gigantin osastolla N31!

Lue lisää: Rakenna ja Remontoi -messut 2024

Tampere 2.–4.2.: Asta-messut 2024

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Asta-messut ovat Pirkanmaan suurin asumisen, sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin tapahtuma, joka keräsi viime vuonna yli 12 000 kävijää. Vuoden 2024 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Teema on asumisen kestävä tulevaisuus.
Osana Asta-messujen ohjelmaa somevaikuttaja, yrittäjä ja asuntosijoittaja Nata Salmela kertoo rivariprojektinsa kustannukset ja oivallukset.
Festivo Gigantin osastolla A 660 ja Powerin osastolla Osasto A1101.
Tästä Asta-messujen sivuille!

Turku 9.–11.2.: Turun Rakennusmessut 2024

Turun rakennusmessuilla inspiroidutaan kodin kunnostamisesta ja uuden rakentamisesta.
Messujen ohjelman teemoina muun muassa tulevaisuuden koti, ajankohtaiset energia-asiat, kiertotalous ja kierrätys, vanhan talon remontointi, sekä kodin älykäs tekniikka.
Festivo mukana Gigantin osastolla C/3 ja Powerin osastolla C/52!
Jälleenmyyjistämme mukana myös esimerkiksi Noblessa ja Puustelli.
Tutustu Turun Rakennusmessuihin!

Lahti 8.–10.3.: Raksa-messut

Tervetuloa Lahteen, Festivon kotikaupunki Hollolan naapuriin!
Tänä keväänä vietetään Raksa-messujen 40-vuotisjuhlia. Lahden Raksa on järjestetty ensimmäisen kerran jo vuonna 1984.
Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin kuuluva tapahtuma esittelee tuotteita ja palveluja omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille, mökinomistajille sekä uudisrakentajille.
Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin.
Festivo on Raksassa mukana Powerin osastolla!
Tutustu Lahden Raksa-messuihin

Jyväskylä 15.–17.3.: Rakennusmessut

Jyväskylän Rakennusmessut on perinteisesti järjestetty messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa maaliskuussa.
Messuilta löytyy monipuolisesti tietoa rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton kysymyksiin.
Neljältä eri alueelta löydät monenlaista asiaa rakentamiseen ja remontointiin. Alueet ovat:
• uudisrakentaminen
• sisustaminen ja koti
• vapaa-ajan asuminen ja piha
• remontointi ja talotekniikka.
Festivo mukana Powerin osastolla C-300
Lue lisää Jyväskylän Rakennusmessuista

Helsinki 21.3.–24.3.: Kevätmessut

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen messutapahtuma Kevätmessut valtaa taas Helsingin Messukeskuksen kevään kynnyksellä. Viime vuonna kävijöitä oli yli 62 000!
Kevätmessut koostuu Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, Sisusta, OmaMökki ja Lähiruoka & luomu- tapahtumista. Keväällä 2024 OmaMökki-tapahtuman yhteyteen avautuu uusi Retkelle & luontoon -alue. Kevätmessujen lipulla pääsee myös golfmessuille!
Festivo mukana Gigantin osastolla 3a20 & 3a21 ja Powerin osastolla 3a11, 3a1, 3a19!
Tutustu Kevätmessujen tarjontaan

Oulu 12.–14.4.: Rakentaja 2024

Pohjois-Suomen merkittävin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Rakentaja Oulu järjestetään Ouluhallissa huhtikuussa.
Messuilta lukuisia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin rakennusprojektissa, remontointitarpeissa kuin sisustusunelmissa!
Festivo on mukana messuilla Powerin ja Gigantin osastoilla!
Lue lisää Rakentaja 2024 Oulu -messuista

Kylmälaitemallistomme 11 erilaisen kylmälaitteen avulla luot keittiösi tarpeisiin sopivia, tilavia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Uusi esitteemme kertoo tiivistetysti kaikista kodin kylmälaitteistamme, verkossa tarjoamme vielä yksityiskohtaisempia tietoja laitteista. Esitteen paperinen versio on jaossa messuosastollamme!

LATAA ESITE

aila hukkanen & noora englund
Tunnelmakuva vuoden 2023 Habitaresta. Kuvassa avainasiakasvastaava Aila Hukkanen ja myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Englund.

Syksyllä sitten jatkamme kierrosta perinteisesti Habitaren merkeissä, mutta loppuvuoden messuista lisätietoja kesän jälkeen!

Festivo on saatavilla myös useissa kodinkone- ja keittiöliikkeissä, katso paikkakuntasi jälleenmyyjät!
Katso jälleenmyyjät