Festivon edut keittiösuunnittelussa – metrinen kylmiöpakastin toimii taikasauvana

Festivo ei ainoastaan ole markkinoiden ainoa kotimainen kylmälaite. Se on markkinoiden ainoa kylmälaite, joka on muokattavissa koko elinkaarensa ajan toiveidesi mukaan.

Keittiösuunnittelussa Festivo on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti sekä käytettävyydessä että asiakastyytyväisyydessä. Laite on suunniteltu erityisesti suomalaisiin ja skandinaavisiin keittiöihin.

Festivon mallisto on moduuliratkaisu, mikä mahdollistaa helpon räätälöinnin ja muokkauksen erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Kylmälaitteiden muokattavat sisätilat auttavat hankkimaan sopivan kylmälaitteen. Muokattavuus tekee Festivosta erityisen monipuolisen vaihtoehdon keittiösuunnittelussa.

Festivo vs. keittiön integroitavat laitteet

Festivoa ei ole saatavilla integroituna. Yksinkertainen ja selkeä ulkoasu toimii hyvin keittiössä kuin keittiössä. Festivo on suunniteltu vapaasti seisovaksi, jolloin laite ei tarvitse kalustevuorausta vaan näyttää tyylikkäältä myös sellaisenaan.

Integroidut kylmälaitteet saattavat nousta kokonaiskustannuksiltaan samalle hintatasolle Festivon kylmälaitteiden kanssa.

Festivo tarjoaa kuitenkin merkittäviä etuja integroitaviin laitteisiin verrattuna. Keittiön kaapistoihin integroitavat kylmälaitteet ovat usein kaappi kaapin sisällä, ja tämä vaatii aina keittiökaappien säätöä ja erikoisasennuksia.

Suomalaista designia parhaimmillaan edustava näyttävä ja tyylikäs Festivo tarjoaa ratkaisun, joka sopii suoraan keittiöön ilman ylimääräisiä asennustöitä, mikä tekee siitä kustannustehokkaamman vaihtoehdon.

Tutustu tilaajan muistilistaan

Festivo sopii helposti pieneen keittiöön, metrin leveä kylmiöpakastin on keittiösuunnittelijan taikasauva

Festivo 55CM, hevi3
Yksiovisissa kylmiöissä on vakiovarusteena yksi HEVI-vetolaatikko. Yksioviset kylmiöt voidaan varustaa maksimissaan kolmella päällekkäisellä vetolaatikolla. Kuvan kylmiössä on lisävarusteena HEVI3.

Seinän viereen asennettuna Festivon oven avautumiseen tarvitaan vain vaivaiset 35 mm tilaa, mikä säästää arvokasta tilaa usein ahtaissa keittiöissä ja tekee keittiöstä toimivamman. Lauhdutusilmakierrolle tarvitaan tilaa vain laitteen taakse ja eteen.

Pääsääntöisesti, mikäli tilaan mahtuu 90 cm leveä side by side -jääkaappipakastin, mahtuu samaan tilaan myös 100 CFM -kylmiöpakastin!

Keittiösuunnittelussa jokainen sentti on äärimmäisen tärkeä, siksi 100 CM kylmiöpakastin on erinomainen valinta moneen keittiöön: sen säilytyskapasiteetti peittoaa monet perinteiset 60 cm + 60 cm kylmälaitteet, mutta se vie vähemmän tilaa.

Festivon laitteiden joustavuus on erityisen arvostettua nykypäivän keittiösuunnittelussa. Laite voidaan asentaa pieneen tilaan, ja pakastin voi sijaita joko oikealla tai vasemmalla puolella, mikä lisää suunnittelun vapautta ja mahdollistaa Festivon sijoittamisen monenlaisiin keittiökonsepteihin.

Halutessasi voit sijoittaa nämä itsenäiset kylmälaitemoduulit vaikka eri puolelle keittiötä!

Sunnittele oma Festivo

Festivon 206 cm korkeus mahdollistaa asennuksen ilman yläkaappeja. Tutustu erilaisiin asennustapoihin lisää keittiökuvagalleriassamme!

Festivon laitteet sopivat erityisesti kehyskeittiöihin, joissa yläkaappilinja saadaan pysymään tasaisena. Laite on mitoitettu niin, että se sopii saumattomasti keittiön yleisilmeeseen.

Festivon 100 CFM -kylmiöpakastimen 100 cm leveys on optimoitu niin, että se mahtuu useimpiin standardikeittiöihin, tarjoten samalla runsaasti säilytystilaa.

Tämän ansiosta keittiön muut toiminnot ja kalusteet voidaan suunnitella tehokkaammin kylmiöpakastimen ympärille, samalla säästäen arvokasta lattia- ja kaappitilaa keittiöstä. Keittiösuunnittelussa tämä joustavuus mahdollistaa paremman tilan hyödyntämisen, jolloin esimerkiksi työtasot ja muut tärkeät keittiövälineet voidaan sijoittaa ergonomisemmin ja käytännöllisemmin.

Tutustu poikkeuksellisiin asennusmittoihin!

Äläkä unohda näyttävää Festivo Trioa, jossa yhdistyvät viinikaappi, kylmiö ja pakastin keittiön näyttäväksi kylmäkeskukseksi.

Katso kaikki jälleenmyyjät

Vetolaatikkomallinen Citycold ja aamiaiskaappi

Citycold kylmäpakkanen aamiaskaapissa. Kuvassa pakastinvetolaatikko.

Citycold kylmäpakkanen on markkinoiden ainoa ratkaisu, jossa on vetolaatikot sekä jääkaapin ja pakastimen lämpötila! Kun hyödynnät Citycoldia aamiaiskaapin osana, saat kylmäsäilytystä vaativat ruokatarvikkeet muiden aamupalatarvikkeiden lähelle.

Huollettava ja pitkäikäinen kylmälaite erinomaisilla ominaisuuksilla

Kotimaisena kylmälaitteena Festivon kotimaisuusaste on 80 %, mikä takaa hyvän varaosasaatavuuden ja huollettavuuden. Tämä lisää laitteiden pitkäikäisyyttä ja tekee niistä kestävän valinnan. Festivolla on Suomalaisen työn liiton Avainlippu ja Design From Finland -tunnukset.

Yksi Festivon merkittävimmistä eduista on sen kyky säilyttää elintarvikkeet optimaalisessa lämpötilassa, jossa kosteus toimii kylmyyden johtimena. Tämä takaa sen, että esimerkiksi salaatit ja muut tuoreet vihannekset säilyvät pidempään raikkaina.

Festivon NOLLA-tilan nimensä mukainen +/- 0 asteen lämpötila taas johdetaan pakastimen puolelta. Tällä tekniikalla estetään lämpötilan suuret vaihtelut ja varmistetaan tasainen kylmyys. NOLLA-laatikko on erinomainen esimerkiksi kalan ja lihan säilyttämiseen!

Katso kaikki jälleenmyyjät