Festivon uusi mattamusta pinta vastaa keittiösuunnittelun vaatimuksiin

Festivon uusi mattamusta on nyt kaikissa valmistuvissa mustissa Festivoissa. Kuva: Nauravanappi.

Festivon Hollolan tehtaalla tehdään jatkuvaa tuotekehitystä. Vuoden 2020 kokonaisvaltaisen mallistouudistuksen jälkeen työmme on jatkunut täysin uuden ratkaisun, vetolaatikkomallisen kylmäpakkasen Citycoldin parissa.

Hieman maltillisempi, mutta sitäkin enemmän toivottu uudistus on mustan Festivon uusi mattamusta väri. Uuden mustan kiiltoaste on 35 prosenttia, kun aiemmin kiiltoaste oli 85 prosenttia.

Uusi mattamusta nyt kaikissa kylmälaitteissa

Viime vuonna musta oli suosituin väri pakastimissa ja viinikaapeissa.

Uudistus on nyt viety tuotantoon ja kaikki Hollolasta lähtevät mustat laitteet ovat nyt uudella matemmalla värisävypinnalla.

– Pienenä kotimaisena kylmälaitevalmistajana meille on tärkeää pysyä mukana keittiösuunnittelun trendeissä ja jo pidempään olemme halunneet vaihtaa kiiltävän peltimme matampaan sävyyn, Festivo-Porkka Groupin markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Nyt keittiötrendeissä suosittuja ovat myös yksiväriset keittiöt, joissa käytetään samaa väriä kaapistoissa, lattioissa, seinissä ja jopa vetimissä. Mustissa keittiöissä monokromaattisuus on ollut jo pitkään pinnalla.

Mustan suosio kylmiöissä ja pakastimissa jatkui viime vuonna vahvana. Festivon kylmälaitteita tilattiin vuonna 2021 eniten mustina perinteisemmän ”jääkaappivärin” valkoisen sijaan. Mustan suosio kylmiöissä ja pakastimissa on näkynyt hyvin vahvana jo muutaman vuoden ajan: Festivolta viime vuonna tilatuista laitteista 35 prosenttia oli valkoisia ja 34 prosenttia mustia.

Suunnittele oma Festivo

Suomessa suunnitellut ja valmistetut kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit

Jokaisen Hollolassa valmistetun Festivon kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia. Festivon kylmälaitteilla on sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -merkki. Myös yhteistyökumppaneissa ja alihankkijoissa panostetaan kotimaisuuteen ja lähialueen tavarantoimittajiin. Esimerkiksi kylmälaitteiden lasihyllyt tulevat Lahdesta, Lahden Lasipalvelulta.

– Peltimme tulee SSAB:lta, ja mielenkiinnolla olenkin nyt seurannut heidän tavoitettaan tuoda markkinoilla maailman ensimmäinen fossiilivapaa teräs vuonna 2026, Englund sanoo.

Suunnittele oma Festivosi!

Kotimaisuus takaa nopeiden toimituksien lisäksi myös helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa. Festivon kodin kylmälaitteiden mahdolliseen huoltotarpeeseen pystytään vastaamaan nopeasti ja varaosia löytyykin jopa 20 vuotta vanhoihin laitteisiin.

– Olemme myös kasvattaneet varastoamme – vakiovarusteisen Festivo kylmiöpakastimen saa toimitukseen jopa muutamassa arkipäivässä, Englund kertoo.

Lue lisää lyhyistä toimitusajoista!

Katso lähin jälleenmyyjäsi