Luotamme kotimaiseen osaamiseen

Festivon kodin kylmäsäilytyslaitteiden kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia! Teemmekin yhteistyötä useiden lähialueen toimittajien sekä monien kotimaisten tavarantoimittajien ja ammattilaisten kanssa.

Lasihyllyjä Lahdesta

Lahden Lasipalvelu Oy on vuonna 1975 perustettu perheyhtiö, joka pystyy valmistamaan lasista melkein mitä tahansa aina liukuovista suihku- ja saunatilojen lasielementteihin. Festivolle Lasipalvelu toimittaa muun muassa kylmiöpakastimien vakiovarusteisiin kuuluvia lasihyllyjä. Myös viinikaapeissa vakiona olevat lasiovet tulevat Lasipalvelun kautta Hollolaan.

KAPPA-juureslaatikot ja viinikaapin puuhyllyt syntyvät käsityönä

Festivo kylmiöiden lisävarusteena oleva KAPPA juureslaatikko, valmistetaan käsityönä Joensuussa. Kolo Designin patentoitu liitos ei liimaa kaipaa ja liitoksen avulla saadaan kestävä ja sirompi tuote, joka on myös tarvittaessa pakattavissa pieneen tilaan. Tämä helpottaa tuotteen varastoimista Hollolassa.

Myös Hollolan Mittakalusteella (ent. Puuosa) on yli 20 vuoden kokemus korkealaatuisista puusepäntöistä. Yrityksessä hallitaan niin puukalusteiden kuin mittatilaustuotteidenkin valmistus kestävästi ja ekologisesti. Festivolle Mittakaluste valmistaa viinikaappien puuhyllyjä ja tarvittaessa muitakin kylmälaitteiden puuosia.

Vuodessa kuluu 300 tonnia terästä

Maailmanlaajuisesti toimivalla teräsyhtiö SSAB:llä eli entisellä Rautaruukilla on Suomessa kaksi suurta tehdasta, Raahessa ja Hämeenlinnassa, sekä pienempää tuotantoa usealla paikkakunnalla. Käytämme kylmälaitteissamme vuosittain yli 300 tonnia SSAB:n toimittamia maalattuja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja teräslevyjä.

Vahvat muoviosat kahdelta kotimaiselta

Kausalalainen Proplasticpartner (ent. Taitomuovi Oy) on kokenut muovivalmistaja, joka hallitsee koko ketjun aina tuotteiden suunnittelusta tuotantoon. Proplasticpartner toimittaa Festivo-kylmiöihin ovilokeroita, joiden kestävyyden takaa yksin se tieto, että sama valmistaja tekee muovista myös hevosenkenkiä!

Aivan Hollolan tehtaamme naapurissa toimii kotimainen muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistaja MitroPlast Oy. MitroPlast toimittaa Festivolle kylmälaitteiden puristemuovikomponentteja, kuten vankkoja pakastimien luukkuja, korien etulevyjä ja ovisaranoita.

Laadukkaita lankakoreja ja kestäviä tiivisteitä

Porissa sijaitsevalta perheyritykseltä Lanka ja Muovi Oy:ltä Festivolle toimitetaan pakastimien lankakorit. Lanka ja Muovi Oy:n valmistamat korit ovat pulverimaalattuja, jotta ne vastaavat Festivon tarkkoja laatuvaatimuksia mm. iskunkestävyyden osalta.

Suomen johtava muoviprofiilien valmistaja Oy Primo Finland Ab tuottaa käyttöömme eri kokoisia ovi- tai vetolaatikkotiivisteitä. Näitä Vaasassa valmistettuja komponentteja tarvitaan Festivolla niin kotitalouslaitteiden kuin ammattikäyttöön suunniteltujen kylmäsäilytyslaitteiden valmistuksessa.