Lyhyet toimitusajat Festivon kylmiöillä, pakastimilla ja viinikaapeilla

Kasvatimme varastoamme – vakiovarusteisen Festivo kylmiöpakastimen saa toimitukseen jopa muutamassa arkipäivässä!

Vakiovarusteisia kylmiöitä ja pakastimia löytyy Hollolan varastosta pikaisiinkin toimituksiin. Saat parhaimmillaan uuden Festivon toimitukseen muutamassa päivässä. Toimitusajat ovat tällä hetkellä vain noin kolme työviikkoa uusissa tilauksissa. Varaston kylmälaitteista saat parhaiten tiedon sähköpostilla osoitteesta festivo@festivo.fi.

Hollolan tehtaallamme on ahkeroitu kylmälaitteiden valmistuksessa ja vakiovarusteisia kylmiöitä ja pakastimia löytyy perusväreissä valmiina uusiin koteihin.

Voit lukea Festivon kodin kylmälaitteista ja niiden vakio- sekä lisävarusteista Tilaajan muistilista -blogikirjoituksestamme.

Suunnittele oma Festivo

Kotimaisuus mahdollistaa nopeat toimitusajat ja toimivan asiakaspalvelun

Keittiöremontteja tehdessä tällä hetkellä haasteena saattavat olla pitkät toimitusajat keittiölaitteissa kuin muunkin remontin yhteydessä kodinkoneiden saatavuudessa. Festivon kodin kylmälaitteet eli kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit valmistetaan käsityönä Hollolassa ja suurin osa käytettävistä komponenteista tulevat kotimaasta lähialueen toimittajilta.

Kotimaisuusaste Festivoissa on 80 prosenttia. Tämä mahdollistaa nopean tuotannon ja kylmälaitteita valmistuukin nopealla aikataululla huippuammattilaisiemme käsistä.

Kotimaisuus takaa nopeiden toimituksien lisäksi myös helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa. Festivon kodin kylmälaitteiden mahdolliseen huoltotarpeeseen pystytään vastaamaan nopeasti ja varaosia löytyykin jopa 20 vuotta vanhoihin laitteisiin.

Koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto takaa saatavuuden

Festivon kylmiöitä, pakastimia ja viinikaappeja myyvät suuret valtakunnalliset liikkeet kuten Gigantti, Power, Euronics ja Netrauta kuin myös pienemmätkin kodinkone- ja keittiöliikkeet. Teettäessäsi keittiösuunnitelman keittiöliikkeellä sinulla on mahdollisuus sisällyttää keittiösuunnitelmaasi Festivon kylmälaite, jolloin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon ja kylmälaite on tarkoin mitoitettu keittiöösi sopivaksi.

Festivon jälleenmyyjä-keittiöliikkeitä ovat:

  • Keittiömaailma
  • Puustelli
  • Noblessa
  • Topi-Keittiöt
  • AINA keittiöt
  • Petra-keittiöt

Katso lähin Festivo-jälleenmyyjäsi

Uutinen julkaista alun perin 27.4.2022.