Habitare-messuilla esittelyssä uudistunut yksiovinen 75-kylmiöpakastinmalli

Habitare tarjoaa tänäkin vuonna elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Kuvaaja: Timo Junttila.

Festivo on tänä vuonna mukana Habitaressa kahdella osastolla: Gigantin ja Powerin osastoilla!

Habitaren teema on tänä vuonna Yhdessä / Together, joka kertoo tämän hetken tarpeesta tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta myös velvollisuudesta pitää luonnosta ja toisistamme huolta, yhdessä.

Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17. syyskuuta.

75-mallin kylmiöpakastin nähtävillä kahdella osastolla

Festivon kodin kylmälaitemallistosta löytyy 11 eri kokoista laitetta, jotka kaikki valmistetaan Hollolassa. Kodin kylmälaitteiden valikoimassa on kylmiö, pakastin, kylmiöpakastin ja viinikaappi. Tänä vuonna jälleenmyyjiemme osastoilla on esittelyssä yksiovinen kylmiöpakastimemme, uudistunut 75-kylmiöpakastinmalli.

Yksiovinen 75 CF0 ja 75 CFF -kylmiöpakastin on saatavilla mustan-, valkoisen, – ja RST eli ruostumattoman teräksen värisenä.

– 75 senttimetriä leveä kylmiöpakastin on kompakti, mutta samalla tilava kylmäsäilytysratkaisu pieneenkin keittiöön. Halusimme uudistaa mallimme vastaamaan entistä monipuolisemmin keittiöiden nykyisiin suunnitteluratkaisuihin, Festivo-Porkka Groupin markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Tapahtumassa pääset ihastelemaan myös uutta mattamustaa väriä, joka tuli Festivon kylmälaitteisiin keväällä.

Jatkuvaa kylmälaitteiden tuotekehitystä

Festivon kylmälaitteet ovat moderniin, skandinaaviseen keittiöön sopiva ratkaisu. Festivon avulla vähennät ruokahävikkiäsi ja sisustat keittiöisi kotimaisella designilla, jonka valmistaminen työllistää Suomessa.

– Pienenä kotimaisena kylmälaitevalmistajana meille on tärkeää pystyä vastaamaan modernin keittiösuunnittelun vaatimuksiin. Tekniikkamme on suurtalouspuolelta tuttua ammattilaistekniikkaa. Olemme keskittyneet voimakkaasti tuotekehitykseen: ensin muutimme mallistomme kokonaan moduuleista koottavaksi, sitten toimme markkinoille täysin uuden kylmälaitteen, Citycoldin ja tänä vuonna uudistimme 75-kylmiöpakastinmallimme ja toimme uuden mattamustan kaikkiin laitteisiimme, Englund kertoo.

Viime vuonna Habitaressa esiteltiin Festivon kokonaan uusi kylmälaite Citycold. Citycold on vetolaatikkomallinen kylmäpakkanen, jossa on sekä jääkaappi- että pakkaslämpötila.

Festivon yksioviset kylmiöpakastinmallit Gigantin sekä Powerin osastoilla

Suunnittele oma Festivo

Habitare on vuodesta 1970 lähtien järjestetty Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Viime vuonna Habitaressa vieraili yli 34 000 kävijää.

Katso lähin jälleenmyyjäsi