Festivo uudistuu, tule Habitareen tutustumaan uuteen mallistoomme!

Vuoden 2020 alusta Festivon kylmiöt ja kylmiöpakastimet rakentuvat toisiinsa liitettävistä itsenäisistä ja tehokkaista moduuleista. Suurin muutos on alalaatikoiden siirtyminen täyskorkeiden ovien taakse, jolloin kylmälaitteen etusivusta tulee skandinaaviseen keittiöön upeasti istuva linjakas elementti.

Uusi mallisto on ensimmäistä kertaa esillä Habitaressa 11.–15.9.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Uusissa moduuleissa on viinikaappi (45 cm), pakastin (45 cm) ja kylmiö (55 cm/ 75cm) sekä näistä muodostettavat kylmiöpakastin -yhdistelmät. Samalla tuotannosta poistuu 90 cm kylmiöpakastin. Runkoväreinä säilyvät harmaa, musta ja valkoinen. Ovien väri on jatkossa valittavissa mustana, valkoisena tai rst-pintaisena.

Räätälöitävyys, varusteltavuus ja design – kotimaisuudesta tinkimättä

– Korkea laatu, ainutlaatuinen kylmätekniikka ja hyvä huoltovarmuus tulevat säilymään kylmälaitteissamme. Vastaamme suomalaisten keittiöiden monipuolisiin vaatimuksiin uudistamalla kylmälaitteidemme ulkoasun ja toiminnot. Uutuutena tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden räätälöidä keittiön kylmälaitteet omiin tarpeisiin sopivaksi, Suomen Kotikylmiön toimitusjohtaja Lasse Korpela sanoo.

– Kotimaisuus ja ekologisuus ovat monelle kuluttajalle ohittamattomia arvoja. Festivon hankkimisen jälkeen ruokahävikki esimerkiksi vähenee, kun ruoka säilyy hyvänä paremmin ja pidempään, myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Uuden malliston myötä avautuu myös mahdollisuus varustella kylmälaitteita elämäntilanteen mukaan. Jatkossa kylmiön sisälle luovat järjestystä ja ilmettä laadukkaat lisävarusteet kuten kannellisen säilytyssarja ja puinen juureskappa.

– Kylmälaitteissamme on uudet tilavat vetolaatikot niin hedelmille- ja vihanneksille kuin lihalle ja kalalle. Laatikoiden määrän voi nyt räätälöidä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Kylmälaitteiden kätisyys on myös jatkossa mahdollista vaihtaa asennuspaikalla, myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Festivon viinikaappi osana moduulisarjaa

Uuden moduulisarjan viinikaappi on täyskorkea ja sopii hyvin Festivon muiden tuotteiden rinnalle osaksi upeaa kodin kylmäkeskusta. Kahdella säädettävällä lämpötila-alueella, uudella valaistuksella ja täyskorkealla lasiovella varustettu viinikaappi on mahdollista hankkia myös erillisenä – kuten kaikki muutkin Festivon kylmälaitteiden vapaasti yhdisteltävissä olevat osat!

Festivon kotimaisuus tulee säilymään 80 prosentissa ja uusien tuotteiden valmistus tapahtuu Hollolan tehtaalla. Vanhoja malleja valmistetaan vielä vuoden 2020 aikana. Malliston uudistamisessa on auttanut Portfolio Housen Ismo Roponen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen mallistoomme!