Yksiovinen kylmiöpakastin uudistuu syyskuussa – tutustu uuteen kompaktin kokoiseen 75 CF0 ja 75 CFF kylmiöpakastimeen

Uudistunut 75-kylmiöpakastinmalli esittelyssä syyskuussa Habitare-messuilla Gigantin ja Powerin osastoilla.

Festivon kodin kylmälaitemallistosta löytyy kokonaisuudessaan 11 eri kokoista laitetta. Jo aiemmin, vuoden 2020 laiteuudistuksen myötä kaikki kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit saivat uuden ilmeen ja laitteista tuli moduuleja, joita voi yhdistellä ja muokata keittiösi vaatimuksien mukaan. Nyt myös yksiovinen kylmiöpakastin on saamassa uudistuksen sisätilojen ja ominaisuuksiensa osalta. Uudistettu malli muistuttaa entistä enemmän kaksiovisia kylmiöpakastimia, mutta vain pienemmässä kompaktissa koossa. Uuden 75 CF0 ja 75 CFF kylmiöpakastimen valmistus aloitetaan syyskuun alussa Hollolassa, neljän viikon toimitusajalla.

– 75 senttimetriä leveä kylmiöpakastin on kompaktin kokoinen, mutta samalla tilava kylmäsäilytysratkaisu pieneenkin keittiöön. Halusimme uudistaa mallimme vastaamaan entistä monipuolisemmin keittiöiden nykyisiin suunnitteluratkaisuihin, Festivo-Porkka Groupin markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Hollolassa tehdään jatkuvaa tuotekehitystä ja etsitään uusia innovatiivisia ratkaisuja kotien kylmäsäilytykseen. Tästä oivana esimerkkinä viime vuonna lanseerattu vetolaatikkomallinen Citycold kylmäpakkanen. Tuotekehitys jatkui tänä vuonna mustien kylmälaitteiden osalta, kun mustan värin kiiltoastetta pienennettiin lopputuloksena mattaisempi – uusi musta väri, joka vastaa paremmin keittiösuunnittelun tarpeisiin.

Pienempiin keittiöihin täydellisesti istuva yksiovinen kylmiöpakastin

Yksiovinen 75 CF0 ja 75 CFF -kylmiöpakastin on saatavilla mustan-, valkoisen, – ja RST eli ruostumattoman teräksen värisenä.

Kylmiöpakastin 75 CF0 ja 75 CFF on yksiovinen kompaktin kokoinen kylmiöpakastin, joka sopii erinomaisesti pienempiinkin keittiöihin tai talouteen, jossa kylmäsäilytystilaa ei tarvita yhtä paljon kuin kaksiovisien kylmiöpakastimien kohdalla. Ulkomitoiltaan se vastaa enemmän perinteisiä jääkaappipakastimia, mutta kätkee sisälleen huikean kylmäsäilytyskapasiteetin. Kylmiössä on 269 litraa säilytystilaa jääkaappilämpötilaa vaativille elintarvikkeille ja alaosan vetolaatikoihin mahtuu pakasteita 44:n (75 CF0) tai 79:n (75 CFF) litran edestä.

Kylmiölämpötilassa on sama Festivon tuttu kylmäsäilytystekniikka eli lamellihöyrystin, jonka ansiosta kylmiön jäähdytys on tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa, joissa on levyhöyrystin. Tasaisesti jakautuva kylmyys tekee elintarvikkeiden sijoittelusta kylmiöön helpompaa ja säilytyskapasiteetista mahdollisimman suuren.

Tutustu 75-kylmiöpakastinmallin tietoihin tarkemmin tuotesivulla. 

Uudistuksen myötä 75 cm leveän kylmiöpakastimen saa nyt kahtena eri mallina

Vasemmalla kuvassa vakiovarusteisen 75 CF0 mallin alaosa, jossa kylmiön alapuolella on automaattisulatteinen vetolaatikkopakastin ja tämän alapuolella NOLLA-vetolaatikko. Oikealla vakiovarusteinen 75 CFF malli, jossa molemmat vetolaatikot ovat automaattisulatteisia pakastimia.

Nyt myös yksiovisen kylmiöpakastimen toimintoja voi muokata tilausvaiheessa tarpeitaan vastaavaksi. 75 CFo mallissa kylmiön (C) alapuolella on vakiovarusteena kaksi vetolaatikkoa, joista ylimmäinen on 44-litrainen automaattisulatteinen pakastin (F) ja alimmainen 35-litrainen NOLLA-vetolaatikko (0) tuoresäilytystä vaativille tuotteille, kuten lihalle, kanalle ja kalalle.
75 CFF mallissa molemmat kylmiön (C) alapuolella olevat vetolaatikot ovat automaattisulatteisia pakastimia (FF). Näiden vetolaatikkopakastimien yhteistilavuus on 79 litraa.

KYLMÄ-vetolaatikko uutena ominaisuutena 75 CF0 ja 75 CFF kylmiöpakastimissa.

Uutena ominaisuutena tuli vakiovarusteeksi KYLMÄ-vetolaatikko, joka sijaitsee kylmiön puolella. KYLMÄ-vetolaatikko antaa kylmiöön lisää säilytystilaa, joka on erillään muusta kylmiöstä. Vetolaatikko soveltuu erinomaisesti esimerkiksi juomatölkkien, juomien, kylmäsäilytystä vaativien hedelmien tai erilaisien purkkien säilytykseen. KYLMÄ-vetolaatikossa on sama lämpötila kuin kylmiössä. Kylmiön hyllyille mahtuu hyvin myös lisävarusteena saatava puinen KAPPA-juureslaatikko.

Kyseinen KYLMÄ-vetolaatikko on tuttu lisävaruste Festivon muista kylmiöistä.

Katso lähin jälleenmyyjäsi