Kotimaiset Festivon kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit

Festivo on markkinoiden ainoa suomalainen kodin kylmälaite. Jokaisessa Hollolassa valmistetussa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Festivoiden kotimaisuusaste onkin huikeat 80 prosenttia! Kodin kylmälaitemallistosta löytyy 11 eri kokoista laitetta, joita voi modulaarisen rakenteen ansiosta yhdistellä ja mukauttaa haluamallaan tavalla.

Lataa video

Muotoilussa otettu huomioon erilaiset keittiöt, käyttötarpeet ja kestävyys

Festivoiden modulaarinen rakenne monipuolistaa keittiösuunnittelun mahdollisuuksia laitteiden ollessa muokattavissa ja sijoitettavissa käyttötarpeen mukaan. Laitteisiin voi valita keittiöön sopivimmat värit laitteen runkoon ja oviin.

Moduuleista koottavissa laitteissa sijoittelussa on vain mielikuvitus rajana, voit esimerkiksi sijoittaa kylmiön ja pakastimen eripuolille keittiötä ja tehdä laitteista erilaisia yhdistelmiä. Myös sisätilat ovat muun muassa vetolaatikoiden osalta muokattavissa käyttötarpeesi mukaan!

Suunnittele oma Festivo

Neljä eri lämpötila-aluetta ja pettämätön kylmätekniikka – ekologinen valinta

Festivon kylmiöissä kylmän tuottaa suurtalouspuolelta tuttu lamellihöyrystin, jonka ansiosta kylmiön jäähdytys on tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa. Festivo on ekologinen kylmälaite, joka auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokien säilyessä pitkään niille suotuisissa lämpötiloissa.

Festivon kylmiöpakastimissa on neljä eri lämpötila-aluetta, jotka ovat suunniteltu eri elintarvikkeiden säilytykseen: jääkaappilämpötilainen kylmiö, hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille NOLLA-vetolaatikko sekä tehokas no frost -pakastin.

Festivon kylmiöpakastimen lämpötila-alueet:

  • jääkaappilämpötilainen kylmiö +2…+7 astetta
  • hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, lämpötila +5 astetta kylmiötä korkeampi (n. +7…+12 astetta)
  • NOLLA-vetolaatikko (± 0 asteinen) tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille kuten lihalle, kanalle ja kalalle
  • automaattisulatteinen pakastin -18…-24 asteen lämpötilalla.

Kotimaisuus nopean huollon ja varaosien takeena – pitkäikäinen kumppani keittiöösi

Kylmälaitteidemme valmistuksessa suosimme lähialueiden toimittajia sekä kotimaisia tavarantoimittajia. Erona moniin jääkaappeihin on Festivoiden huollettavuus. Varaosia löytyy jopa 20-vuotta vanhoihin laitteisiin ja huoltoliikkeitä on ympäri Suomen.

Oikein huollettuna Festivo on pitkäikäinen kumppani keittiöösi!

Kotimaiset Festivot monen somesta kuin julkisuudestakin tutun persoonan suosiossa

Iltalehden kolumnistinakin tunnettu sijoituskirjailija ja yrittäjä Merja Mähkä valitsi keittiöönsä Festivon 55 CM kylmiön keittiön uusimisen yhteydessä.

”Flirttailu kodinkoneliikkeessä kehittyi alkuhuumasta ihanaksi kylmiösuhteeksi. Festivo pitää hyvää huolta ruosta ja sitä kautta meidän koko perheestä.”

Toimittaja Riku Rantala perheineen hankki kotiinsa vuonna 2020 Festivon 120 CFM -kylmiöpakastimen.

”Tässä on masiina, joka on yllättävän isossa roolissa omassa arjessani – isommassa kuin vaikkapa televisio. Kaikki viittaa siihen, että tätä konetta ei kuitenkaan ole tarvis päivittää samaan tahtiin kuin digitalisoitunutta kotielektroniikkaa. Uskon vakaasti, että olen tyytyväinen tähän kotimaiseen hankintaani vielä vuosienkin päästä!”

Bella Table -ruokayhteisöstä ja viikoittaisista podcasteistaan tutut Kia Arpia ja Petra Wettenranta valitsivat Bella Kitcheniin Festivo Trion eli kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmän.

”Kotimaisuus, vastuullisuus, ruokahävikin vähentäminen ja pitkäikäisyys sekä varaosien saaminen jopa 20 vuotta vanhoihin laitteisiin ovat Festivon tärkeimpiä ominaisuuksia ja arvoja kylmälaitteiden valmistukselle. Festivon laitetrio oli ensimmäinen asia, joka piirrettiin Bella Keittiön pohjaan.”

Bloggaaja, suunnittelija ja podcast-juontaja Kirsikka Simberg toteutti keittiöremontin ja uuteen keittiöön muutti myös Festivo.

”Se on todella tilava, mutta suunniteltu jotenkin niin, ettei hyllyt ole pimeitä ja vaikealla tavalla syviä. Tiedättekö, kun jääkaappien takarivin tuotteet helposti vaan katoaa sinne taakse ja muumioituu kun niitä ei nää? En osaa sanoa, miten Festivo on osattu toteuttaa niin, että sen hyllyille mahtuu kokonainen uunin pelti, mutta samalla niin ettei sinne jää sitä muumiosektoria, vaan kaikki on ulottuvilla ja valossa.”

Lue lisää vaikuttajien kokemuksista sivuiltamme.

Katso lähin jälleenmyyjäsi