Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton Hyvien valintojen viikossa

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Suomalaisen Työn Liiton koordinoimaa Hyvien valintojen viikkoa vietetään 24.4.–1.5.2023. Kampanjaviikkoa vietetään ensimmäisen kerran nyt keväällä 2023.

– Kampanjan tarkoituksena on lisätä kuluttajien tietoisuutta Avainlipusta ja suomalaisen työn valitsemisen hyödyistä. Kun inflaatio nakertaa ostovoimaa ja tulevaisuus on epävarma, on tärkeää muistaa suomalaisen valinnan vaikutukset niin työllisyyteen, verotuloihin kuin huoltovarmuuteenkin, Suomalaisen Työn Liiton projektipäällikkö Merja Mantila kirjoittaa.

Jokainen Festivon kylmiö, pakastin ja viinikaappi on Avainlippu-tuote

Kotimaiset kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit

Festivon tuotteille Avainlippu-merkki on myönnetty jo vuonna 1996 ja Design From Finland -merkki vuonna 2014. Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana kotimaisuusaste kylmiöissämme, pakastimissamme ja viinikaapeissamme on jopa 80 prosenttia!

Jokainen Festivo valmistuu Hollolan tehtaalla ja tavarantoimittajissa suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja paikallisia valmistajia.

– Kotimaisena laitevalmistajana olemme onnistuneet pitämään myös toimitusaikamme lyhyinä, ja meiltä saa vakiovarusteisen Festivon toimitukseen jopa muutamassa arkipäivässä, Festivo-Porkka Groupin markkinointipäällikkö Noora Englund sanoo.

Pääsääntöisesti toimitusajat ovat tällä hetkellä vain noin kolme työviikkoa uusissa tilauksissa.

Hyvin valintojen viikko huipentuu vappuun

Viikon kestävä kampanja kokoaa Avainlippu-tuotteet ja -palvelut yhteen kertomaan hyvistä valinnoista.

Mantilan mukaan Avainlippu on paitsi hyvää tekevä valinta, myös osoitus arvoista. Merkki liitetään vastuullisuuteen ja luotettavuuteen.

Vapun alla on otollinen aika nostaa hyviä suomalaisia valintoja esille. Avainlippu-tuotteiden ja -palveluiden viikko huipentuu vappuun, joka on virallisestikin suomalaisen työn päivä.

Katso täältä, mistä voit hankkia keittiösi jääkaapin paikalle Suomessa valmistetun kylmiön. Festivon jälleenmyyjiä ovat keittiö- ja kodinkoneliikkeet.

Suunnittele oma Festivo