”Kaunis, laadukas ja käytännöllinen kylmälaite” – vaikuttajien kokemuksia Festivosta

Festivon kanssa kaupallisessa yhteistyössä on viimeisen vuoden aikana ollut monia sosiaalisen median taitureita. Festivon kodin kylmälaitemallistoa on tuotu tänä vuonna esiin pääpainotteisesti Instagramissa useamman vaikuttajan voimin. Mukana vaikuttamassa ovat olleet @mungoanna, @mmarj00, @maiju_saw ja @sannainspiredbylove. Kaikki Festivon herkulliset reseptit on tuottanut ruokablogisti @kaviaarista_arkeen, kenen kanssa yhteistyö on jatkunut jo kohta vuoden.

Parin vuoden takaa Festivon eduista voit käydä lukemassa Anne Melenderin Festivo arjessa -blogikirjoituksesta ja Aitoa arkiruokaa -blogista Festivo – parempaa kylmäsäilytystä -blogikirjotuksesta.

Kokemuksia Festivosta – tehtaalta ja keittiöstä

Mungolife-blogisti Anna Pastak (@mungoanna) suunnitteli keittiöremonttia ja Festivot kiinnittivät Annan huomion kotimaisuudellaan. Parhaiten kylmälaitteidemme ominaisuudet tulevat esiin käytössä, ja siksi oli mahtavaa, että saimme Annan yhteistyöhön kanssamme.

”Oli iloni saada Festivo mukaan yhteistyökumppaniksi, koska meidän AINA-keittiömme piirrokset Festivon mukaan lähtivät eteenpäin jo ennen ensimmäistäkään yhteydenottoa Festivon suuntaan. Tämä nimittäin on aidosti tuote, josta en voisi olla enemmän iloinen, ja jota haluan tuoda mielelläni omalta osaltani näkyviin”, Anna kuvailee yhteistyön alkua blogissaan.

Festivon säilytyskapasiteetti tuli hyvin heti selväksi: ”Kun Festivo oli paikallaan, mä kävin kaupassa ostamassa viikon ruoat ja tyhjensin tuon syvyyksiin kaikki väliaikajääkaapissa olleet soossit ja purkit. Raahasin kotiin kolme kassillista ruokia ja juomia ja marjoja vielä lisäksi. Laitoin ne kaikki paikalleen ja mua alkoi naurattaa. Kylmiömme näytti puolityhjältä.”

Anna kuvailee blogissaan Festivoa: ”Jos mun pitäisi kiteyttää meidän Festivon kylmiöpakastin, kiteyttäisin sen seuraaviin sanoihin: Laadukas, kotimainen, ekologinen, kaunis ja älyttömän käytännöllinen.”

Voit käydä lukemassa Annan Mungolife-blogista viimevuodelta olevan blogikirjoituksen Festivosta ja huomioiduista ominaisuuksista. Anna kävi vierailulla  tehtaallamme Hollolassa. Myös vierailusta voit lukea Annan kattavasta blogikirjoituksesta.

 

”Minimalistinen, viimeistelty ja yksinkertaisen tyylikäs”

Keittiöremonttia oli tekemässä myös Maiju Saha (@maiju_saw).

”Haluan kestävää, haluan laatua, haluan hyvin suunniteltua, sekä omalla ostokäyttäytymiselläni tukea yrityksiä, jotka valmistavat tuotteitaan näillä ehdoin”, Maiju kuvailee blogissaan hankintapäätöksen taustoja.

Festivon kotimaisuus, kestävyys, hyvä suunnittelu ja laatu olivat kylmälaitteen hankinnassa avaintekijöitä. Niinpä tänä keväänä Festivon uuden malliston tullessa myyntiin Maijun keittiöön muutti Festivon 75 CM Kylmiö ja 45 FM Pakastin.

Maiju kuvailee Festivon ulkonäköä: ”Se on minimalistinen, viimeistelty ja yksinkertaisen tyylikäs. Valitsimme meille rosteriset laitteet, koska minusta niistä syntyy hyvä kontrasti meidän “maalaishenkiselle” keittiölle eikä rosteri menee koskaan kokonaan pois. Kylmää metallia ja lämmintä puuta. Yksinkertaista ja runsasta. Pidän näistä yhdistelmistä.”

Käy lukemassa Maijun sanat keittiöremontista ja Festivosta hänen Festivot tulivat taloon -blogikirjoituksestaan.

 

”Kotimainen työn laatu, tyylikäs ulkoasu sekä hävikkiä minimoivat ominaisuudet tekevät päätöksestä helpon: yksi on jo valittu”

Hollolassa tehtaallamme tutustumassa Festivoiden valmistukseen ja ominaisuuksiin Annan ja Maijun lisäksi kävi myös Sanna Pänkäläinen (@sannainspiredbylove) Sannan perheellä oli haaveissa uuden asunnon hankinta tai mahdollisesti keittiöremontti, ja siksi oli oiva paikka päästä tutustumaan kotimaisiin ja laadukkaisiin kylmälaitteisiin – onhan keittiö kodin sydän!

”Tehdasvierailun jälkeen pohdin, miten ihminen voi olla näin innoissaan yhdestä kylmälaitteesta! Tämä Festivon kylmiö-pakastinyhdistelmä tulee varmasti olemaan meidän seuraavan kodin keittiössä, kunhan niin pitkälle päästään”, Sanna hehkuttaa blogissaan.

Voit lukea Sannan kokemukset Festivosta Kun yksi on jo valittu: Festivo kylmälaitteet -blogikirjoituksesta.

 

Festivon herkulliset reseptit – mistä ne tulevat?

Aloitimme viime loppukesästä yhteistyön ruokablogisti Ella Ristkari-Pohjalaisen (@kaviaarista_arkeen) kanssa, joka tuottaa reseptejä aktiivisesti Instagramiinsa. Meille Ella on tuottanut jo yhteensä 11 herkullista reseptiä jälkiruoista pääruokiin. Reseptit löydät meidän reseptit-sivultamme ja Ellan somepostauksiin resepteistä voit tutustua hänen Instagram-sivuiltaan.

 

Suunnittele oma Festivosi

Päivitys 28.10.2020: kilpailu on päättynyt 30.9.2020. Voittaja on Riikka Salovaara. Hän valitsi Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen.

Onko kodissasi suunnitteilla keittiöremontti? Tai haluaisitko muuten vaihtaa kotisi kylmälaitteet suomalaiseen designiin? Tutustu Tuotevalitsimeen, jonka avulla suunnittelet keittiöösi ja tarpeisiisi sopivan kodin kylmälaitteen! Jos osallistut 30.9.2020 mennessä, voit voittaa suunnitelman omaksesi.