Pitkäaikainen kumppani keittiöösi: muunneltavuus ja huollettavuus

 

Nykyään keittiöt ovat muutakin kuin vain keittiöitä: niistä halutaan oleskelutiloja, missä on mukava viettää aikaa muutenkin kuin kokkaillessa. Keittiöremonttia suunnitellessa usein ajatellaan, että kaikki on vaihdettava ja uusittava kodinkoneita myöten, koska vanhat laitteet eivät enää sopisi uuteen järjestykseen. Kaikkien kodinkoneidenkin vaihtaminen remontin yhteydessä tulee helposti kalliiksi ja siksi keittiöremontti voi kauhistuttaa monia. Miten olisi, jos kylmälaitteita ei tarvitsisikaan vaihtaa? Festivolla se onnistuu!

Keittiön kylmälaitteet kannattaa valita huolella, sillä varsinkin Festivot ovat pitkäikäisiä kumppaneita keittiöösi – oikein huollettuna Festivo on seuranasi jopa yli 20 vuotta! Uudessa mallistossamme kylmiöiden, kylmiöpakastimien, pakastimien ja viinikaappien muunneltavuus mahdollistaa kylmälaitteen uudelleen sijoittelun käyttötarpeen muuttuessa. Eli jos haluat uusia keittiösi uuteen uskoon, Festivon kylmälaite saadaan pienillä muutoksilla sopimaan keittiöön kuin keittiöön.

Festivon rosterinen kylmiöpakastin Puustellin keittiössä

 

Festivon kodin kylmälaitteiden muunneltavuus

Festivon uudessa mallistossa kylmiöpakastimet rakentuvat toisiinsa liitettävistä moduuleista, joista voidaan rakentaa juuri Sinulle sopiva kylmäkokoonpano käyttökohteesi ja tarpeidesi mukaan. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös kylmälaitteen muokkauksen jälkikäteen. Laitteiden keskinäinen järjestys on vaihdettavissa muuttuneiden tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Myös ovien kätisyys voidaan vaihtaa jälkikäteen, mikä mahdollistaa aina sopivan oven avautumissuunnan. Eli jos teet keittiöremonttia ja järjestys keittiössäsi muuttuu, Festivo mukautuu sen mukana!

Esimerkkejä viinikaapin sisältävistä yhdistelmistä

 

Kotimaisuus nopean huollon ja varaosien takeena

Kaikki Festivon kodin kylmälaitteet valmistetaan yksilöllisesti tilauksien mukaan Hollolassa ja niiden kotimaisuusaste on huikea 80 %. Kotimaisena valmistajana sijaitsemme lähellä Sinua, joten saat meiltä vastauksia kysymyksiisi aina helposti ja nopeasti. Huoltoliikkeitä on yhteensä 50 ympäri Suomea, Helsingistä Rovaniemelle asti.

Kylmälaitteidemme valmistuksessa suosimme lähialueiden toimittajia: viinikaappien hyllyt valmistaa Hollolan Puuosa, kodin kylmälatteiden hyllyt Lahden Lasipalvelu, kylmiöpakastimien ovilokerot Proplasticpartner (ent. Taitomuovi Oy Kausala) ja Mitroplast Oy Hollolalta tulevat pakastimien luukut, korien maskit ja saranat. Kotimaisuuden etuna onkin kattavat ja luotettavat huolto- ja varaosapalvelut. Huollollamme on huikea tekninen tuntemus laitteistamme ja soittamalla saat aina keskustella oikean ihmisen kanssa, ilman automaatin numerovalintoja.

Festivon kylmälaitetehdas Hollolassa

 

Varaosia jopa 20 vuotta vanhoihin laitteisiin

Toimivan ja nopean huollon lisäksi meiltä on saatavissa varaosia jopa 20 vuotta vanhoihin kylmälaitteisiin. Festivon kodin kylmälaitteet valmistetaan suurtalouslaitteissa käytettävistä komponenteista, mikä tekee Festivoista kotitalouslaitteita ammattilaitteiden tekniikalla. Tämän vuoksi Festivoiden käyttöikä on pitkä, jopa 15-20 vuotta käyttötavasta riippuen.

Festivon ammattitason kylmätekniikka

 

Suunnittele ja voita oma unelmiesi kylmälaite

Päivitys 28.10.2020: kilpailu on päättynyt 30.9.2020. Voittaja on Riikka Salovaara. Hän valitsi Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen.

Sinulla on mahdollisuus voittaa oma luotettava kumppani keittiöösi. Suunnittele sivuillamme olevalla tuotevalitsimella oma unelmiesi Festivo ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa sen omaksesi. Tuotevalitsimesta on apua myös keittiön suunnitellussa. Voit kokeilla muun muassa erilaisia värivaihtoehtoja ja löytää oman suosikkisi, joka sopii keittiösi värimaailmaan.

Käy rakentamassa unelmiesi kylmälaite ja osallistu kilpailuun 30.9.2020 mennessä!