Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.

15.5.2024

Resepti: Festivon sitruunainen briossipiiras

Festivon sitruunaisessa briossipiiraassa on perinteisien ranskalaisten briossilevoksien kuohkeus ja suussa sulava maku. Raikas sitruunainen täyte ja voinen, pehmeä briossipohja lumoaa varmasti
niin lapset kuin vanhemmatkin!

Lue lisää
14.5.2024

Resepti: Omena-kinuskikakku

Kinuskin makeus ja omenan raikkaus luovat maukkaan yhdistelmän.

Lue lisää
23.4.2024

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
8.3.2024

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää
12.2.2024

Resepti: Kasvissyöjän enchiladat

Enchiladat ovat uunissa paistettavia kuorrutettuja tortillarullia, jotka voit halutessasi täyttää oman maun mukaan lihalla, kanalla, juustolla tai kasvisvaihtoehdolla.

Lue lisää
19.1.2024

Resepti: verigreippi-tiramisu

Klassinen tiramisu raikkaalla twistillä! Festivon tiramisu saa makunsa verigreipistä ja valkoisesta rommista.
Jälkiruoka koostuu kahdesta erikseen valmistettavasta osasta: verigreippi-curdista eli tahnasta ja itse tiramisusta. Voit esivalmistaa curdin jo edellisenä päivänä kylmiöön valmiiksi, silloin se saa täyteläisemmän maun!

Lue lisää
27.11.2023

Resepti: Festivon vuohenjuustokakku ja paahdetut tomaatit

Festivon vuohenjuustokakku on yhdistelmä suomalaisten rakastamaa juustokakkua ja voileipäkakkua.

Lue lisää
16.10.2023

Resepti: Festivon lobiopata

Kokeile makumatkaa georgialaiseen keittiöön Festivon lobiopadan parissa! Lobio on georgialainen pataruoka, jonka pääraaka-aineena on pavut.

Lue lisää
17.8.2023

Resepti: Festivon kalatacot

Tacoihin sopii kalaksi mikä tahansa vaalea kala, kuten hauki, kuha tai puna-ahven. Kalan lisäksi täytteenä pikapikkelöityjä vihanneksia sekä täyteläinen kurkkukastike ja marinadi.

Lue lisää
19.6.2023

Resepti: Festivon paahtovanukas

Festivon paahtovanukas (Crème caramel) on klassinen ihanan kermainen jälkiruoka, johon on helppo yhdistää raikkaita marjoja oman maun mukaan.

Lue lisää
14.6.2022

Resepti: Festivon täytetty antipasto-eväsleipä

Festivon täytetty antipasto-eväsleipä on erinomainen makuelämys kesäherkuksi niin piknikille, grillijuhlien tarjoiltavaksi kuin vaikkapa lounaaksi.

Lue lisää
5.5.2022

Resepti: Festivon paistettu mokkajuustokakku

Paistetussa mokkajuustokakussa maistuvat klassinen kahvin ja suklaan yhdistelmä. Makunsa kakku saa kahvista, fariinisokerista ja suklaasta. Täyteläinen mokkajuustokakku on erinomainen tarjoiltava kevään ja kesän juhliin tuomaan piristystä täytekakkujen rinnalle.

Lue lisää