11.6.2020

Resepti: Juustollla täytetty raakamakkarakierre

Festivon raakamakkarakierre on yksinkertainen mutta ehdoton tämän kesän grilliherkku! Tämä maistuva grillimakkaran vaihtoehto valmistuu helposti ja maistuu koko perheelle! 

Lue lisää
20.5.2020

Resepti: Kuohuviinihyytelö marjoilla

Tämä raikas jälkiruoka sopii niin hienomman juhlan alkumaljaksi kuin kesäpäivänkin jälkiruoaksi vaikkapa mökille! Kuohuviinihyytelö on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille.

Lue lisää
13.5.2020

Resepti: Voileipäkääretorttu kerroskakkuna

Voileipäkakut ovat juhlapöydän ikuisia kestosuosikkeja ja erimakuisia täytevaihtoehtoja on lukuisia. Usein voileipäkakkua tuunataan omanlaiseksi kokeilemalla eri täytteitä ja mitä erilaisempia koristeluja. Festivon voileipäkakku erottuu perinteisistä kakuista sen näyttävän korkealla ulkomuodolla. Tämän voileipäkakun huomaa varmasti juhlapöydästä!

Lue lisää
23.4.2020

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
1.4.2020

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää
18.2.2020

Resepti: Laskiaispullavanukas

Tuliko leivottua tai ostettua liikaa pullaa? Tee niistä laskiaispullavanukas!

Lue lisää
27.12.2019

Resepti: Kasvissyöjän enchiladat

Enchiladat ovat uunissa paistettavia kuorrutettuja tortillarullia, jotka voit halutessasi täyttää oman maun mukaan lihalla, kanalla, juustolla tai kasvisvaihtoehdolla.

Lue lisää
18.12.2019

Resepti: Omena-kinuskikakku

Kinuskin makeus ja omenan raikkaus luovat maukkaan yhdistelmän.

Lue lisää
5.12.2019

Resepti: Piimäpannacotta

Pannacotta on helposti valmistettava kermavanukkaan tyylinen jälkiruokaklassikko, joka on helppo yhdistää monen eri maun kanssa. Useasti pannacotta nautitaan hedelmien tai marjojen kanssa, myös erilaiset hillot ja kastikkeet sopivat makupariksi tuomaan raikkautta tälle muuten niin kermaiselle herkulle.

Lue lisää
18.10.2019

Resepti: Esivalmistettava rapeapohjainen sienipiirakka

Sienipiirakat ovat monelle syksyisin suurta herkkua – olit sitten sienestäjä tai et.

Lue lisää
24.6.2019

Pehmeät, yön yli kylmiössä kohotetut, ”ei vaivaa”-sämpylät

Kukapa ei pitäisi tuoreiden sämpylöiden tuoksusta aamulla!

Lue lisää