Ajankohtaista osiossamme kerromme Festivoa koskevia uutisia ja löydät täältä yritysuutisten lisäksi tapahtumamme, tuoteuutuudet sekä käynnissä olevat kilpailut.
Resepti: Festivon kalatacot
Tacoihin sopii kalaksi mikä tahansa vaalea kala, kuten hauki, kuha tai puna-ahven. Kalan lisäksi täytteenä pikapikkelöityjä vihanneksia sekä täyteläinen kurkkukastike ja marinadi.
Lue lisääResepti: Festivon paahtovanukas
Festivon paahtovanukas (Crème caramel) on klassinen ihanan kermainen jälkiruoka, johon on helppo yhdistää raikkaita marjoja oman maun mukaan.
Lue lisääResepti: Festivon täytetty antipasto-eväsleipä
Festivon täytetty antipasto-eväsleipä on erinomainen makuelämys kesäherkuksi niin piknikille, grillijuhlien tarjoiltavaksi kuin vaikkapa lounaaksi.
Lue lisääResepti: Festivon paistettu mokkajuustokakku
Paistetussa mokkajuustokakussa maistuvat klassinen kahvin ja suklaan yhdistelmä. Makunsa kakku saa kahvista, fariinisokerista ja suklaasta. Täyteläinen mokkajuustokakku on erinomainen tarjoiltava kevään ja kesän juhliin tuomaan piristystä täytekakkujen rinnalle.
Lue lisääResepti: Festivon pääsiäisen uuniperunabuffet
Festivon uuniperunat koverretaan ja täytetään uudelleen: näin saat ne pysymään mehevinä, vaikka valmistaisit ne tarjoilua varten jo edellisenä päivänä!
Lue lisääResepti: Festivon Glögi-trifle
Festivon glögi-triflen voi tarjoilla perinteisellä tavalla korkeassa kulhossa tai laakealla tarjoiluastialla. Voit myös käyttää omaa mielikuvitustasi tarjoiluastian valinnassa ja luoda omanlaisesi triflen! Makuina Festivon triflessä ovat ajan hengen mukaisesti vadelma-glögihyytelö, mascarpone-glögimousse sekä kanelikinuski.
Lue lisääResepti: Festivon juustopallot rapealla pekoni-pähkinämurulla
Rapealla pekoni-pähkinämurulla kuorrutetut juustopallot toimivat oivasti niin osana juustotarjottimen antimia kuin sellaisenaan pikkusuolaisena tarjoiltavana. Juustopallot valmistuvat helposti tuorejuustosta ja rapea kuorrute pekonimurusta ja pähkinöistä.
Lue lisääResepti: Festivon halloween jäätelökakku
Jäätelökakku yhdistettynä suklaakakkuun tuo vaihtelua perinteisille jäätelökakuille. Twistinä tässä reseptissä on myös jäätelöön sekoitetut keksit ja suklaapatukat, yllätä vieraasi herkullisella makuelämyksellä!
Lue lisääResepti: Festivon sadonkorjuukeitto
Festivon sadunkorjuukeitossa maistuvat muun muassa porkkana, ruusukaali ja purjo yhdistettynä maukkaaseen kasvisliemeen ja tuorejuustoon. Raikas yrttilisuke tarjoiluun tuo halutessa lisämakua sadonkorjuukeitolle.
Lue lisääResepti: Festivon savulohi-pastasalaatti
Savulohta, salaattisekoitusta, kurkkua ja punasipulia sisältävä pastasalaatti maistuu varmasti niin juhlien alkuruokana kuin lounaallakin. Katso resepti!
Lue lisääResepti: Festivon sitruunainen briossipiiras
Festivon sitruunaisessa briossipiiraassa on perinteisien ranskalaisten briossilevoksien kuohkeus ja suussa sulava maku. Raikas sitruunainen täyte ja voinen, pehmeä briossipohja lumoaa varmasti
niin lapset kuin vanhemmatkin!
Resepti: Herukka-valkosuklaalevykakku
Festivon raikkaassa herukka-valkosuklaalevykakussa on käytetty pakastettuja herukoita, valkosuklaata ja kinuskikermavaahtoa. Kirpeät marjat yhdistettynä makeaan valkosuklaaseen luovat ihanan raikkaan ja makean yhdistelmän.
Lue lisää