13.10.2020

Resepti: verigreippi-tiramisu

Klassinen tiramisu raikkaalla twistillä! Festivon tiramisu saa makunsa verigreipistä ja valkoisesta rommista.
Jälkiruoka koostuu kahdesta erikseen valmistettavasta osasta: verigreippi-curdista eli tahnasta ja itse tiramisusta. Voit esivalmistaa curdin jo edellisenä päivänä kylmiöön valmiiksi, silloin se saa täyteläisemmän maun!

Lue lisää
22.9.2020

Resepti: omenainen karjalanpaisti

Karjalanpaisti on suomalaista ruokaa parhaimmillaan ja sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Festivon reseptissä karjalanpaisti on höystetty omenasiiderillä sekä tuoreilla omenoilla, jotka tuovat uutta twistiä tähän perinneruokaan.

Lue lisää
8.9.2020

Resepti: sienilasagne

Festivon lasagne on tehty sienisesonkia ajatellen maukkaista metsän antimista. Voit käyttää reseptissä oman maun mukaan erilaisia metsäsieniä.

Lue lisää
11.6.2020

Resepti: Juustolla täytetty raakamakkarakierre

Festivon raakamakkarakierre on yksinkertainen mutta ehdoton tämän kesän grilliherkku! Tämä maistuva grillimakkaran vaihtoehto valmistuu helposti ja maistuu koko perheelle! 

Lue lisää
20.5.2020

Resepti: Kuohuviinihyytelö marjoilla

Tämä raikas jälkiruoka sopii niin hienomman juhlan alkumaljaksi kuin kesäpäivänkin jälkiruoaksi vaikkapa mökille! Kuohuviinihyytelö on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille.

Lue lisää
13.5.2020

Resepti: Voileipäkääretorttu kerroskakkuna

Voileipäkakut ovat juhlapöydän ikuisia kestosuosikkeja ja erimakuisia täytevaihtoehtoja on lukuisia. Usein voileipäkakkua tuunataan omanlaiseksi kokeilemalla eri täytteitä ja mitä erilaisempia koristeluja. Festivon voileipäkakku erottuu perinteisistä kakuista sen näyttävän korkealla ulkomuodolla. Tämän voileipäkakun huomaa varmasti juhlapöydästä!

Lue lisää
23.4.2020

Resepti: Yön yli kohotettavat donitsit

Donitsit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin tarjoiltavaksi ja maistuvat lähes takuuvarmasti perheen pienimmillekin. Festivon yön yli donitsit ovat koristeltu tomusokerilla, mutta halutessasi voit kuorruttaa donitsit esimerkiksi suklaalla, kinuskilla tai muulla makealla kuorrutteella.

Lue lisää
1.4.2020

Resepti: Pääsiäislohi

Lohesta on helppo valmistaa monenlaisia ruokia ja se sopii oivasti esimerkiksi juhlapäivien tarjottavaksi. Lisäksi lohi kypsyy nopeasti ja maistuu hyvältä erilaisten kastikkeiden ja kuorrutteiden kanssa.

Lue lisää
18.2.2020

Resepti: Laskiaispullavanukas

Tuliko leivottua tai ostettua liikaa pullaa? Tee niistä laskiaispullavanukas!

Lue lisää
27.12.2019

Resepti: Kasvissyöjän enchiladat

Enchiladat ovat uunissa paistettavia kuorrutettuja tortillarullia, jotka voit halutessasi täyttää oman maun mukaan lihalla, kanalla, juustolla tai kasvisvaihtoehdolla.

Lue lisää
18.12.2019

Resepti: Omena-kinuskikakku

Kinuskin makeus ja omenan raikkaus luovat maukkaan yhdistelmän.

Lue lisää
5.12.2019

Resepti: Piimäpannacotta

Pannacotta on helposti valmistettava kermavanukkaan tyylinen jälkiruokaklassikko, joka on helppo yhdistää monen eri maun kanssa. Useasti pannacotta nautitaan hedelmien tai marjojen kanssa, myös erilaiset hillot ja kastikkeet sopivat makupariksi tuomaan raikkautta tälle muuten niin kermaiselle herkulle.

Lue lisää