Osallistu kilpailuun ja voita kotimainen kylmiöpakastin

Harkitsetko keittiöremonttia tai onko suunnitelmissa jääkaappipakastimen vaihto? Osallistu arvontaamme, jossa voit voittaa unelmiesi kylmiöpakastimen! Festivon kylmiöt ja pakastimet ovat markkinoiden ainoita Suomessa valmistettuja kotimaisia kodin kylmälaitteita, joissa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Kukapa ei haluaisi keittiöönsä Avainlippu-merkillä varustettua kylmiöpakastinta, jonka kotimaisuusaste on huikeat 80 %!

Testaa tuotevalitsimella millaisia kokoonpanoja Festivon kylmiöpakastimista voi luoda ja osallistu arvontaan!

Arvonnan voittaja saa valita minkä tahansa Festivon valikoimassa olevan kylmiöpakastimen haluamassaan värissä (valkoinen, musta, RST/harmaa) ja siihen lisävarusteet. Arvontaan osallistumisaikaa 31.1.2023 asti!

Kylmiöpakastimessa neljä eri lämpötila-aluetta ja huippuluokan kylmätekniikka

Festivon kylmiöpakastimissa on neljä eri lämpötila-aluetta, jotka ovat suunniteltu eri elintarvikkeiden säilytykseen: jääkaappilämpötilainen kylmiö, hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille NOLLA-vetolaatikko sekä tehokas no frost -pakastin.

Kylmän tuottajana Festivon kylmiöpakastamissa on suurtalouspuolelta tuttu lamellihöyrystin, jonka ansiosta kylmiön jäähdytys on tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa.

Festivon kylmälaitemallistosta löytyy kaksi kaksiovista kylmiöpakastinta (120 CFM ja 100 CFM) ja kompaktin kokoinen yksiovinen kylmiöpakastin (75 CF). Kaksiovisien laitteiden sisätilat voidaan räätälöidä käyttötarpeen mukaan.

Millainen on sinun unelmiesi kylmiöpakastin? Suunnittele omasi ja voita kotimainen kylmiöpakastin

Festivon modulaarisen rakenteen ansiosta kaikki kylmiöt ja pakastimet ovat muokattavissa ja sijoitettavissa käyttötarpeen mukaan. Pääset valitsemaan kylmälaitteellesi keittiöön sopivimmat värit laitteen runkoon ja oviin sekä muokkaamaan sisätiloista tarpeitasi vastaavat oikealla määrällä vetolaatikoita.

Tästä kisaan ja tuotevalitsimeen!