Festivo ja Naantalin Asuntomessut 15.7.–14.8.2022

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Suomen tunnetuimmassa kesäkaupungissa Naantalissa. Tämä Suomen tasavallan presidentin virallinen kesäasunnon kaupunki on ensimmäistä kertaa asuntomessukaupunki. Asuntomessut aukeavat perjantaina 15. heinäkuuta ja kestävät kuukauden, sunnuntaihin 14. elokuuta asti.

Naantalin messualue on Luonnonmaansaarella, aivan rakastettujen Muumien saaren naapurissa.

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestettiin Lohjalla. Kuvassa Puustelli-keittiö, joka oli Kastellin rakentamassa Plazia-messutalossa.

Asuntomessujen Lounatuulen messualueella on 36 vierailukohdetta tuleville messuvieraille, joista 20 on omakotitaloja. Lisäksi alueella on kaksikerroksisia vuokrarivitaloja, loma-asuntoja sekä saunarivitalo.

Messualueen kotien pihat kunnioittavat tapahtuman teeman mukaisesti luontoa ja ovat saarelle tyypillistä kunttaa, kalliota ja mäntyjä. Nurmikkoa ei messukotien pihoissa tai alueella muuten nähdä.

Monessa messutalossa hyödynnetään maalämpöä ja -viilennystä, sillä siihen saaren kallioinen maaperä sopii erinomaisesti.

Asuntomessualueen saunarivitalo on Suomen ensimmäinen. Rannan pistolaiturit täyttyvät Asuntomessujen aikaan veneistä, sillä samaan aikaan alueella järjestetään venemessut.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa Luonnonmaan saarella Lounatuulessa 15.7.–14.8.2022.

Tutustu messuilla uusimpiin keittiötrendeihin ja bongaa samalla Festivon kylmiöpakastin

Suunnitteletpa keittiöremonttia tai olet kiinnostunut sisustustrendeistä, ovat asuntomessut oiva paikka käydä tutustumassa uusimpiin asumisen ja sisustamisen trendeihin ja napata vinkit keittiösuunnitteluun.

Festivon kotimainen kylmiöpakastin trendikkään mustana on tänäkin vuonna nähtävissä asuntomessuilla:

Kivitalo Rauhalanrinne / IG: @rauhalanrinne

Lue Helsingin Sanomien juttu kohteesta: Tuuli Ekman ja Janne Hurme rakentavat unelma­taloa keskellä pikkulapsi­arkea – Uudessa kodissa pyykki­kuilu kuljettaa lika­pyykit kellariin, josta löytyy pukeutumiskeskus

Tuoteuutuus Citycold – kylmäpakkanen vetolaatikossa

Citycold-kylmäpakkanen sopii mainiosti vaikka keittiösaarekkeeseen.

Hollolan tehtaalla alkaa lokakuussa 2022 uuden tuotteen valmistus, joka lanseerataan markkinoille syyskuussa Helsingin Messukeskuksessa sisustus- ja designtapahtuma Habitaressa! Citycold on

markkinoiden ainoa kylmäpakkanen vetolaatikossa. Suomalaista designia edustava vetolaatikkomallinen kylmälaite on integroitavissa keittiön tason alle.

Tutustu tarkemmin Citycold-kylmäpakkasen sivuilla!

Ekologinen ja kotimainen Festivo – suunnittele omasi

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme.

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme.

Kotimaiset Festivot ovat moderneja ja kauniita elementtejä keittiöön, jotka sopivat monenlaisten keittiötyylien kanssa. Laajasta mallistosta löytyy erikokoisia kylmiöitä, tehokas no frost -pakastin ja kaksi erikokoista viinikaappia. Kylmälaitteiden yhdisteltävyys, modulaarisuus takaa, että saat keittiöösi juuri sellaisen kylmälaiteratkaisun kuin tarvitset.

Laitteiden sisätiloja pystytään muokkaamaan aina tarpeesi mukaan ja myös laiteiden ulkoasu pystytään räätälöimään keittiöösi sopivaksi.

Hollolassa valmistettavat Festivon kylmälaitteet ovat myös monella tavalla ekologinen valinta keittiösi kylmälaitteeksi. Festivo on ekologinen, sillä tilava ja valoisa kylmiö auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä. Kylmiöpakastimen neljä eri lämpötila-aluetta mahdollistavat ruokien säilytyksen niille oikeissa lämpötiloissa.

Kokeile tuotevalitsinta ja suunnittele unelmiesi kylmälaite, osallistu myös kisaan jossa voit voittaa kylmiöpakastimen!