Voita kotimainen Festivon 75 cm kylmiöpakastin

 Voita kotimainen Festivon 75 cm kylmiöpakastin

Tilaa Festivon uutiskirje ja osallistut kylmiöpakastimen arvontaan!

Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana kisassa!

Festivon tilavat kylmälaitteet ovat suomalaista designosaamista huipussaan sekä luotettavia ja helppoja huoltaa — ne ovat suunniteltu kestämään arjen haasteita ja palvelemaan keittiössäsi jopa vuosikymmeniä eteenpäin.

Kylmälaitemallistomme 11 erilaisen kylmälaitteen avulla luot keittiösi tarpeisiin sopivia, tilavia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Arvonnan pääpalkintona on uudistunut, yksiovinen 75 cm kylmiöpakastin (ovh alkaen 3990 €)! Voittaja saa valita kahden laitemallin väliltä sekä, että haluaako laitteen mattamustan, valkoisen vai rosterin värissä.

Kylmiö toimii keittiössäsi jääkaappina, mutta säilyttää ruoan pidempään ja parempana.
Tutustu uudistuneeseen kylmiöpakastimeen!

    Tilaa uutiskirje 15.12.2024 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan vuoden 2024 loppuun mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti samaan sähköpostiin kuin mihin uutiskirje on tilattu. Emme koskaan kysy luottokorttitietoja tms.

    Kilpailun järjestää Suomen Kotikylmiö Oy. Kilpailuaika 25.1.–15.12.2024. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Festivon verkkosivuilla. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan Festivon verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Voittajan tulee toimittaa voittamastaan kylmiöpakastimesta kuva keittiössä viimeistään 6kk kilpailun päättymisen jälkeen.

    Festivo on saatavilla myös useissa kodinkone- ja keittiöliikkeissä, katso paikkakuntasi jälleenmyyjät!
    Katso jälleenmyyjät