Uusi antimikrobinen Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite saatavilla Festivo-Porkka Groupin kylmälaitteisiin

Kylmälaitteemme ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme lisätä tuotteiden turvallisuutta ja tavoitteenamme on auttaa pysäyttämään haitallisien mikrobien kulku jokapäiväisessä elämässämme – niin kotioloissa kuin työelämässäkin. Siksi ryhdyimme yhteistyöhön toisen kotimaisen yrityksen, Nanoksi Finland Oy:n kanssa, ja nyt helmikuun alusta lähtien kylmälaitteisiimme on saatavilla turvallisuutta ja hygieniaa parantava suomalainen innovaatio Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite.

Pinnoite on tällä hetkellä vakiovarusteena MED ja MEDLAB -sarjan lääkesäilytysjääkaappien vetimissä ja säädinpaneelissa, lisävarusteena saatavissa myös lääkejääkaappien sisäosiin, tällöin laite varustellaan myös desinfiointivalaisimella. Myös kodin kylmälaitteissa eli kylmiöissä, pakastimissa ja viinikaapeissa pinnoite tulee jatkossa vakiovarusteena vetimiin, laitteiden sisätilojen pinnoitus lisävarusteena on tulossa myöhemmin tänä keväänä. Suurtalouspuolen kylmälaitteisiin Nanoksi Fotonit-pinnoite saadaan tämän kevään aikana.

Suomalaista osaamista ja nanoteknologiaa pintojen turvaamiseksi – itsedesinfioituva ratkaisu

Tyypillisiä Nanoksi Fotonit -pinnoitteen käyttökohteita ovat mm. lääkekylmälaitteet, laboratoriot, puhdastilat, ammattikeittiöt, laivat ja kotitalouksien kylmälaitteet. Yliopistoilla tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan todeta, että mikrobit tuhoutuvat jopa yli 99 prosenttisesti fotonit-valokatalyysin ansiosta. Pinnoite on erittäin tehokas tapa suojata laitteesi niin kotona kuin työpaikallakin erilaisilta mikrobeilta. Nanoksi Fotonit -pinnoite tuhoaa pinnoilta viruksia ja muita taudinaiheuttajia; pinnoitteen ja valon yhdistyessä syntyy kemiallinen reaktio, joka tuhoaa nopeasti mikrobien ja ns. VOC-yhdisteiden rakenteet.

Nanoksi Fotonit -pinnoitteet hyötyjä:

  • parantaa hygieniaa
  • tuhoaa nopeasti 99 % taudinaiheuttajista
  • vähentää vaarallisten bakteerien ja virusten syntymistä ja leviämistä
  • vähentää tarvetta käyttää vahvoja pesuaineita, koska itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä pidempään
  • pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla
  • suojaa pintoja kulutuksesta riippuen monia vuosia
  • säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa
  • turvaa tilojen ja pintojen puhtauden
  • parantaa sisäilmaa
  • täysin turvallinen ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Lue lisää Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteesta!