Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton TV-kampanjassa

Festivo on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Tv-kampanjassa 26.1.–8.2.2021 Maikkarilla. Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana haluamme tuoda kampanjaan osallistumalla esiin suomalaista käden taitoa ja muistuttaa samalla kotimaisen työn merkityksestä. Luotamme kotimaiseen osaamiseen kaikilla osa-alueilla ja siksi kannammekin ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-merkkiä.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Festivon kodin kylmälaitteet, eli kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit valmistetaan suomalaisena käsityönä Hollolan tehtaallamme ja kaikkien kodin kylmälaitteidemme kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia.

Festivoiden valmistuksessa jokainen kylmälaite vaatii paljon käsityötä ja erikoisosaamista, vaikka osa työvaiheista onkin automatisoitu. Hollolan tehtaallamme huippuammattilaisemme tekevät jokaisesta kylmälaitteesta suomalaisen käsityön taidonnäytteen. Teemme myös yhteistyötä monien lähialueen toimittajien sekä kotimaisten tavarantoimittajien ja ammattilaisten kanssa. Lue mistä Festivoiden eri osat tulevat!

Festivon kylmälaitteet valmistuvat Hollolan tehtaalla.

Suunnittele unelmiesi kotimainen kylmiö, pakastin tai viinikaappi

Viime vuonna helmikuussa myyntiin tulivat uuden mallistomme laitteet, jotka toivat mukanaan uuden ulkoasun lisäksi yhdistelymahdollisuudet. Moduulirakenteen ansiosta voit yhdistää kylmiön, pakastimen ja viinikaapin haluamallasi tavalla sekä valita haluamasi määrän vetolaatikoita. Myös laitteiden kätisyys on täysin tilaajan päätettävissä. Näin kylmälaitteistamme saadaan luotua juuri sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus, joka istuu täydellisesti keittiöösi.

Voit käydä suunnittelemassa unelmiesi kylmälaitetta tuotevalitsimellamme!