Julkaise Festivosta kuva keittiössä ja voita kotimaista designia

Oletko toteuttanut onnistuneen keittiöremontin tai rakentanut kokonaan uuden keittiön, jonka kruunasit Festivon kylmiöllä, pakastimella tai viinikaapilla? Julkaisemalla Facebookiin tai Instagramiin upean kuvan keittiöstä, joka on kruunattu Festivolla, pääset osallistumaan juuri startanneeseen kilpailuumme. Muista myös samalla vinkata ystäviäsi parhaasta keittiösuunnittelijasta!

Sinulla on mahdollisuus voittaa upea kotimainen puusta valmistettu KOLO Design -tarjoilusetti, johon kuuluu neljä lasinalusta, serviettiteline sekä kolmion muotoinen tarjoiluastia. Kotimaisuutensa lisäksi tämä tarjoilusetti on myös ekologinen ja käsitelty hylkimään vettä ja likaa. Täydellinen katseenvangitsija juhlapöytään!

Olet saattanutkin jo tutustua KOLO Designin tuotteisiin, sille kylmiöihimme saatavat juureskapat ovat KOLO Designin käsialaa!

KOLO Design -tarjoilusetti

Kilpailuun osallistuminen

Osallistuaksesi kilpailuun tulee sinun tägätä @festivofinland ja merkitä julkaisuusi kaksi tunnistetta, jotta löydämme varmasti kuvasi, #-tunnisteet ovat: #festivofinland ja #festivokilpailu
Voit myös julkaista keittiökuvasi suoraan kilpailupostauksen kommenttikenttään, muistathan silloinkin tägäyksen ja merkitä #-tunnisteet. Muistathan aina myös, että sinulle tulee olla oikeus julkaisemaasi kuvaan!

Kilpailu on voimassa 30.6.2022 asti! Arvomme joka kuukausi tarjoilusetin kuvan julkaisseiden kesken.

Tutustu kilpailuun tarkemmin kilpailun varsinaiselta sivulta! Sieltä löydät tärkeää tietoa kilpailuun osallistumisen ehdoista sekä kilpailusäännöt.