Haemme varastotyöntekijää Festivon tehtaalle Hollolaan

Jokaisen Festivo kylmälaitteen valmistajana toimii vuonna 1994 perustettu Suomen Kotikylmiö Oy, joka on osa suomalaista Festivo-Porkka Groupia. Festivo on aito kotimainen Avainlipputuote. Tehtaallamme Hollolassa valmistamme kylmälaitteita kotitalous-, ammatti- ja lääkesäilytyskäyttöön. Koko henkilöstöämme yhdistää halu luoda täsmällisellä ja tarkalla työllään kestäviä ja aidosti laadukkaita kylmälaitteita.

Festivo-Porkka Group on arvostettu ja nimekäs, kotimaisessa omistuksessa oleva kansainvälinen kylmäalan toimija. Konsernissamme työskentelee Suomessa noin 270 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Etsimme nyt Festivo-huoltotiimiimme Hollolan toimipisteeseemme varastotyöntekijää.

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijänä ylläpidät huolto- ja varaosavarastomme, huolehdit saapuvan tavaran vastaanotosta sekä varaosien keräilystä, pakkauksesta ja lähettämisestä. Työhön kuuluu myös varaosien kokoonpanoa sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse. Tehtävä on itsenäinen, mutta toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä muun huoltotiimin sekä erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta teknisen alan ymmärrystä sekä kokoonpanoon soveltuvia näppäriä kädentaitoja ja valmiutta myös fyysiseen työhön. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, tarkka ja huolellinen. Lisäksi positiivinen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat avain työssä onnistumiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt meillä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä osoitteella hr@festivo.fi. Älä kuitenkaan aikaile, sillä sopivan henkilön löydyttyä olemme valmiit etenemään prosessissa jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Kim Silander, p. 050 412 4120 (soittoaika arkisin klo 9-15).

Haemme myös suunnittelijaa Porkan projektimyynnin kohteisiin Ylöjärvelle, lue lisää ja hae!