Haemme projektisuunnittelijaa Porkan toimipisteelle Ylöjärvelle

Festivo-Porkka konserniin kuuluva Porkka Finland Oy on tunnettu korkealaatuisista ratkaisuista kylmäalalla. Tuotamme, myymme ja markkinoimme jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tarjottavat ratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja ne mahdollistavat asiakkaalle tuoteympäristön ja energiatehokkuuden optimoinnin.

Festivo-Porkka Group on arvostettu ja nimekäs, kotimaisessa omistuksessa oleva kansainvälinen kylmäalan toimija. Konsernissamme työskentelee Suomessa noin 270 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Etsimme nyt suunnittelutiimiimme kylmähuoneprojektien pariin Ylöjärven toimipisteeseemme projektisuunnittelijaa.

Projektisuunnittelija

Projektisuunnittelijana vastaat erilaisten kylmähuoneiden sekä projektikokonaisuuksien teknisestä suunnittelusta. Tehtävä on itsenäinen, mutta toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä organisaation sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, tuotekehityksen ja tuotehallinnan kanssa.

Toivomme sinun olevan joko opintojesi loppupuolella tai jo valmistunut kokemusta hankkinut teknisen suunnittelun osaaja. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone-, tuotanto- tai rakennustekniikka) sekä erityisesti vahva AutoCad- ja Vertex-osaaminen ovat edellytyksiä työssä onnistumisessa. Työskentelyotteesi on aktiivinen, tarkka ja huolellinen. Lisäksi sinulla on ongelmanratkaisuun pyrkivä positiivinen asenne sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien projektien parissa. Työsi tueksi saat käyttöösi oman suunnitteluohjelmistomme sekä ympärillesi ammattitaitoisen tiimin. Voit työskennellä meillä oman tilanteesi mukaan joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohella. Myös töiden aloitusajankohta on sovittavissa tilanteen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä osoitteeseen hr@porkka.com. Älä kuitenkaan aikaile, sillä sopivan henkilön löydyttyä olemme valmiit etenemään prosessissa jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Petri Hiilloste, p. 040 8675 700 (soittoaika arkisin klo 14-16).

Haemme myös varastotyöntekijää Festivon tehtaalle Hollolaan, lue lisää ja hae!