Festivon kevään 2023 messut – tule katsomaan Citycoldia

Festivon kotimaisia kylmälaitteita pääsee jälleen ihastelemaan useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen. Sen lisäksi, että messutapahtumissa pääsee tutustumaan Festivon kylmiöpakastimeen ja kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmään – Festivo Trioon on messuilla nähtävillä myös uutuustuote Citycold kylmäpakkanen!

Lisäksi messuilla pääset tutustumaan huhtikuussa markkinoille tulevaan mattamustaan Festivoon. Uusi mattamusta pinta on esillä messulaitteiden ovissa, nykyisen malliston kiiltävä musta pinta on nähtävillä tuotteiden sivuissa.

Festivo mukana Gigantin ja Powerin osastoilla

Messuosastoilla pääset tutustumaan Citycoldiin, joka on markkinoiden ainoa Suomessa valmistettu kylmäpakkanen vetolaatikossa.

Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla.

  • Gigantin messuosastolla: 120 CFM kylmiöpakastin valkoinen, 145 cm Trio musta, 800 CF kylmäpakkanen Citycold teräslevyllä
  • Powerin messuosastolla: 165 cm Trio RST, 100 CFM kylmiöpakastin musta, 800 CF kylmäpakkanen Citycold valkoinen

Pyydä halutessasi opastusta sopivan kylmälaitteen valintaan, asiantuntijat osaavat kertoa Festivoiden muokattavuudesta niin lisävarusteiden kuin värienkin osalta.

Kevään 2023 messut ja messuaikataulu

Johanna esittelemässä Festivon kylmiötä ja pakastinta Raksa-messuilla Lahdessa.
Vantaa 27.–29.1.: Rakenna & Remontoi -messut 2023

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa tammikuun lopulla. Messuilla on mukana yli 100 alan yritystä. RR-messuilta löydät ideat ja keräät kaiken tarpeellisen tiedon omaan hankkeeseesi – oli kyseessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen.
Festivo Gigantin osastolla 37A. Tästä Rakenna ja Remontoi -messut 2023 sivuille https://rrmessut.fi/

Tampere 3.–5.2.: Asta-messut 2023

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Asta-messut ovat Pirkanmaan suurin asumisen, sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin tapahtuma. Tapahtuman teemana on tänä vuonna asumisen kestävä tulevaisuus. Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, kestävää kunnostamista ja aikaa kestäviä materiaalivalintoja.

Messut antavat inspiraatiota ja tuovat tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostusprojekteihin.

Festivo Gigantin osastolla Osasto A 660 ja Powerin osastolla Osasto A1101.

Tästä Asta-messujen sivuille! https://www.asta.fi/fi/

Turku 10.–12.2.: Rakenna & Sisusta -messut 2023

Helmikuussa inspiroidutaan kodin kunnostamisesta ja uuden rakentamisesta Turun Messukeskuksessa.
Messuosastoilta löydät rakentamisen ja sisustamisen asiantuntijat tuotteineen. Messujen Energiatorilta saat parhaat vinkit, tuotteet ja palvelut mm. lämmitys- ja valaistuskulujen sekä vedenkulutuksen hillitsemiseksi.

MTV3-kanavan Kotoisa-ohjelmastakin tutun sisustussuunnittelija Niina Ahosen suunnitteleman sisustusosaston teemana on Sisusta hyvä olo ja messujen pääpuhujana on Vappu Pimiä.

Festivo Gigantin osastolla C/3 ja Powerin osastolla C/72

https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rakenna-sisusta/

Kuopio 25.–26.2.: Rakenna ja Asu -messut

Kuopio-hallin Rakenna ja Asu-messut on Itä-Suomen suurin rakennus- ja sisustusalan ammatti- ja yleisötapahtuma. Nähtävää on, olipa rakennus- tai remontointiprojektisi vasta alussa tai jo loppusuoralla. Mikäli haluat päivittää kodinkoneesi tai uudistaa keittiösi nyt kannattaa suunnata messuille, joissa keittiöratkaisujen lisäksi asiaa kierrätyksestä sisustamiseen valaisimiin ja kodin turvapalveluihin.

Festivo Powerin osastolla  A-12.

Lue lisää: https://www.kuopionnayttely.fi/

Lahti 10.–12.3.: Raksa-messut

Lahden Messukeskuksen perinteiset Raksa-messut ovat Festivon Hollolan tehtaan naapurikaupungissa! Maalikuussa kevään kynnyksellä Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Mukana kevään Raksa-messuilla on myös pihasuunnittelun ja -rakentamisen Ideapiha-alue sekä Kodin Kevät -uutuusteema sisustajille.

Festivo mukana Powerin osastolla!

Raksa

Jyväskylä 17.–19.3.: Rakennusmessut

Jyväskylän järjestettävät Rakennusmessut on perinteisesti järjestetty messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa maaliskuussa. Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut on siirretty viime vuodelta tähän ajankohtaan. Messuilla on uusimmat talotekniikan ratkaisut, talotoimittajat ja sisustusratkaisut.
Festivo mukana Powerin osastolla B-237

Jyväskylän Rakennusmessut

Seinäjoki 25.–26.3.: Pytinkimessut

Seinäjoki Areenalla järjestettävät Pytinkimessut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma.

Jo 80-luvulta asti järjestetyillä Pytinki-messuilla on vieraillut jopa yli 30 000 kävijää.

Festivo mukana Powerin osastolla!

Pytinki

Helsinki 30.3. –2.4.: Kevätmessut

Pasilassa Helsingin Messukeskuksessa pääsee todella kevättunnelmaan, sillä Suomen suurimpana puutarhanhoidon tapahtumana, Kevätmessut kattaa lisäksi rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan.

Kokonaisuus koostuu tapahtumista Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäville Golfmessuille ja OutdoorExpoon.

Asu & Remontoi -tapahtumassa on asiaa uudesta kodista haaveileville, nykyistä remontoiville ja inspiraatiota sisutukseen etsiville.

Festivo mukana Gigantin ja Powerin osastoilla!

https://kevatmessut.messukeskus.com/

Oulu 14.-16.4.: Rakentaja 2023

Messukevät päättyy huhtikuussa Ouluun Pohjois-Suomen merkittävimpään rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Rakentaja Oulu 2023 -tapahtumaan. Löydät Rakentaja-tapahtumasta lukuisia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin rakennusprojektissa, remontointitarpeissa kuin sisustusunelmissa koko messujen ajan.

https://www.pohjois-suomenmessut.fi/tapahtuma/rakentaja-2023-oulu/

Tutustu Festivon kylmälaitemallistoon jo ennen messuja tuotevalitsimellamme

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme.

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme.

Messuilla pääset tutustumaan Festivon kylmälaitteisiin ja asiantuntijamme kertovat sinulle Festivon muokkausmahdollisuuksista. Voit halutessasi käydä jo sitä ennen kokeilemassa erilaisia kokoonpanoja tuotevalitsimellamme, jolla pääset valitsemaan eri värejä laitteiden oviin ja runkoon sekä muokkaamaan laitteen sisätiloja eri määrillä vetolaatikoita.

Tuotevalitsimeen pääset tästä.

Festivo on saatavilla myös useissa kodinkone- ja keittiöliikkeissä, katso paikkakuntasi jälleenmyyjät!