Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä – Festivo Trio

Keväällä 2020 uudistuneen Festivon kylmälaitemalliston modulaarinen rakenne mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn kylmiöiden, pakastimen ja viinikaapin välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että kylmälaitteet rakentuvat erillisistä moduuleista, joita voi yhdistää toisiinsa haluamallaan tavalla. Kukapa ei haluaisi tätä upeaa kolmesta kotimaisesta kylmälaitteesta syntyvää Festivo Trioa!

Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä
Festivo Trion, kuten kaikkien muidenkin Festivoiden kylmiöiden, pakastiminen ja viinikaappien väriksi valittavina ovat runkoon valkoinen, musta ja harmaa. Ovien väreiksi vaihtoehtoina valkoinen, musta ja RST eli ruostumaton teräs.

Festivo Trio rakentuu joko 55 CM -kylmiöstä tai 75 CM -kylmiöstä, 45 FM -pakastimesta ja 45 VLM -viinikaapista. Moduulit liitetään toisiinsa lisävarusteena tilattavalla yhtenäisellä sokkelilla, kiinnikkeillä ja ovien väliin asennettavalla peitelistalla. Näillä varusteluilla laitteiden ulkoasu saadaan yhtenäiseksi. Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin keskinäisen järjestyksen lisäksi saat tilatessasi valita myös kylmälaitteiden kätisyyden eli avautuuko minkäkin laitteen ovi oikealle vai vasemmalle.

Laitteiden kätisyydet on mahdollista myös muuttaa jälkikäteen ja sijoittaa laitteet esimerkiksi toiseen järjestykseen, jopa erilleen toisistaan. Huollettavuuden ja erinomaisen kestävyyden lisäksi modulaarisen rakenteen tuomat muokkausmahdollisuudet tekevät Festivoista pitkäikäisiä kumppaneita keittiöösi – Festivot mukautuvat käyttötarpeen muuttuessa!

Festivo Trio tarjoaa ammattimaisen ja näyttävän kylmäsäilytyskeskuksen kotikeittiöösi

Modulaarinen rakenne on ulkomuodoltaan värien ja laitteiden järjestyksen mukaan muunneltavissa ja myös kylmälaitteiden sisätilat on mahdollista mukauttaa juuri sinun taloudellesi sopivaksi. Festivo Trioon vaihtoehtoina oleviin 55 CM- ja 75 CM -kylmiöihin on saatavilla lisävarusteina lisää vetolaatikoita sekä irtonaisia lisävarusteita. Myös pakastimen sisätilat ovat muokattavissa.

Kylmiöt – optimaaliset säilytysolosuhteet kylmäsäilytystä vaativille elintarvikkeille

 • 388 litraa tai 498 litraa kylmäsäilytystilaa.
 • Vapaasti sijoiteltavat lasihyllyt sekä tehokas LED-valaistus.
 • Kaksi lämpötila-aluetta; jääkaappilämpötila +2…+7 astetta ja HEVI-vetolaatikko +8…+12 astetta.
 • Kylmiön täyskorkean oven takana on vakiona yksi hedelmille ja vihanneksille tarkoitettu HEVI-vetolaatikko. Voit valita HEVI-vetolaatikoita maksimissaan kolme ja niistä yksi voi sijaita jääkaappilämpötilassa (KYLMÄ-vetolaatikko).
 • Lisävarusteina saatavissa myös irrallinen KAPPA-juureslaatikko ja KIRA-säilytinsarja

Pakastin – tehokas automaattisulatteiden no frost -pakastin

 • Käyttötilavuus 195 litraa ja pakastustehokkuus 18 kg/vrk.
 • Tehokas LED-valaistus.
 • Kaksi ylös nostettavilla luukuilla varustettua hyllytasoa sekä 4 ulosvedettävää lankakoria.
 • Pakastimen alaosassa vakiona yksi NOLLA vetolaatikko (+/- 0) tuoretuotteiden, kuten kalan ja lihan säilytykseen. Voit valita NOLLA-vetolaatikoita 1–2 kpl.

Viinikaappi – moderni viinikellari keittiöösi

 • Kapasiteetti n. 70 pulloa.
 • Kaksi säädettävää lämpötila-aluetta: +9…+14 asteinen alue valkoviineille sekä +14…+18 asteinen alue punaviineille.
 • LED-valaistu, tärinävaimennettu ja lasiovi suojattu UV-säteilyltä suotuisten olosuhteiden takaamiseksi.
 • Alaosassa vakiona puinen KAPPA-säilytyslaatikko.
 • Lisävarusteena tehdasasenteinen lukitus.

Tutustu tarkemmin modulaarisen rakenteen tuomiin muokkausmahdollisuuksiin ja kokeile tuotevalitsimella erilaisia väriyhdistelmiä ja lisävarusteita!