Miten tuotteet sijoitellaan kylmiöön?

Festivot auttavat vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokatuotteiden oikeaoppisien säilytyslämpötilojen ansiosta. Kylmiön puolella vallitsee tasainen kylmyys, jonka ansiosta jääkaappilämpötilaa tarvitsevien elintarvikkeiden sijoittelu on vapaampaa. Korkea ilmankosteus taas mahdollistaa esimerkiksi hedelmien ja vihannesten säilytyksen ilman tuotepakkauksia niiden laadun heikkenemättä.

Festivon kylmiöpakastimissa on huomioitu erilaisten ruokatuotteiden tarpeet neljällä eri lämpötila-alueella:

  • jääkaappilämpötilainen kylmiö +2…+7-astetta
  • hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, jonka lämpötila on +5-astetta kylmiötä korkeampi (n. +7…+12-astetta)
  • NOLLA-vetolaatikko (± 0-asteinen) tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille kuten lihalle, kanalle ja kalalle
  • tehokas automaattisulatteinen pakastin -18…-24-asteen lämpötilalla.

Lue lisää elintarvikkeiden säilytyksestä Festivossa.

Katso lähin jälleenmyyjäsi