Miksi valita Festivo tavallisen jääkaapin sijaan?

Eroina tavanomaisiin jääkaappeihin Festivon kylmiöissä ja pakastimissa on kylmätekniikka, koko ja säilytyskapasiteetti, elintarvikkeiden säilyvyys, laitteiden muunneltavuus sekä laitteiden huollettavuus.

Kylmätekniikka ja elintarvikkeiden säilyvyys. Festivon kylmiöissä jäähdytys on selvästi tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa. Ammattilaistekniikan ansiosta ruokatuotteiden säilyvyysajat ovat huomattavasti pidemmät. Festivo auttaa myös vähentämään ruokahävikkiä ruokatuotteiden säilyessä tuoreena pidempään.

Suuri säilytyskapasiteetti. Festivoissa on suuri litratilavuus. Festivoissa pienimmän kylmiön (55 CM) litratilavuus on 338 litraa ja suurimman (120 CM) jopa 847 litraa. Tilavaan ja korkeaan kylmiöön sijoitat helposti isot tarjoiluvadit- ja astiat, ruokakattilat ja padat kuin juuressäkitkin.

Laitteiden muunneltavuus. Kodin kylmälaitemallistossa on 11 kylmälaitetta, joista voi modulaarisuuden ansiosta rakentaa erilaisia kylmäkokoonpanoja käyttökohteen ja tarpeiden mukaan. Laitteiden keskinäisen järjestyksen voi päättää itse, sisätiloihin voi valita haluamansa määrän vetolaatikoita ja laitteiden oviin ja runkoihin saa valita sopivimmat värit.

Pitkäikäisyys. Festivo on kestävä hankinta. Toimivan ja nopean huollon lisäksi varaosia on saatavilla jopa 20 vuotta vanhoihin kylmälaitteisiin. Huoltoliikkeitä on ympäri Suomen.

Voit lukea Festivon ja tavanomaisien jääkaappien eroista täältä.

Suunnittele oma Festivo