Festivon vuohenjuustokakku on yhdistelmä suomalaisten rakastamaa juustokakkua ja voileipäkakkua. Vuohenjuustokakun pohjaksi paahdetaan ruis- ja saaristolaisleipää, täytteeksi tulee levitettävää vuohenjuustoa ja pinnalle herkullisia paahdettuja kirsikkatomaatteja.
Tämä aikuiseen makuun sopiva vuohenjuustokakku sopii erinomaisesti loppuvuoden juhliin tai illanistujaisiin.
Tasainen viileys on erityisen tärkeää vuohenjuustokakun kaltaisissa herkissä juustokakuissa niin säilytyksessä kuin valmistuksessakin. Festivon kylmiössä vallitsee tasainen kylmyys ja ruokatuotteiden säilyvyyttä edistävä korkea suhteellinen ilmankosteus, jotka takaavat erinomaiset olosuhteet leipomuksille. Festivon kylmiöissä etuina on myös juhlakausina niiden suuri tilavuus, juhlatarjoilut mahtuvat vaivatta kylmiön hyllyille.