Kotimaista kylmäosaamista kodin sydämeen – Lataa uusi esite

Festivon tilavat kylmälaitteet ovat suomalaista designosaamista huipussaan sekä luotettavia ja helppoja huoltaa — ne ovat suunniteltu kestämään arjen haasteita ja palvelemaan keittiössäsi jopa vuosikymmeniä eteenpäin.

Kylmälaitemallistomme 11 erilaisen kylmälaitteen avulla luot keittiösi tarpeisiin sopivia, tilavia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Uusi esitteemme kertoo tiivistetysti kaikista kodin kylmälaitteistamme, verkossa tarjoamme vielä yksityiskohtaisempia tietoja laitteista.

LATAA ESITE

Kylmiö toimii keittiössäsi jääkaappina, mutta säilyttää ruoan pidempään ja parempana.

Kodin kylmälaitteiden valikoimassa on

Voit yhdistellä kylmiön, pakastimen ja viinikaapin juuri sellaiseksi kylmälaitteeksi kuin haluat.

Ammattilaispuolen kylmätekniikka vähentää ruokahävikkiä

Perinteisessä jääkaapissa kylmä tuotetaan takaseinässä sijaitsevan levyhöyrystimen avulla.

Kylmiössä kylmätekniikasta vastaa laitteen yläosaan sijoitettu lamellihöyrystin. Lamellihöyrystin on kooltaan ja tehoiltaan levyhöyrystintä isompi ja tehokkaampi, ja se takaa tasaisen lämpötilan kylmiön sisälle. Lamellihöyrystimen ansiosta myös kylmiön sisällä oleva suhteellinen kosteus säilyy korkeana. Kosteuden tehtävä taas on toimia ns. kylmän johtimena kaapin sisällä.

Näiden ominaisuuksien ansiosta ruoka yksinkertaisesti säilyy kylmiössä tuoreena pidempään!

Yksi käytännön ero on, ettei kylmiön seiniin saa elintarvikkeita jäätymään, vaikka kuinka yrittäisi. Ruokasi säilyvät raikkaina ja herkullisina pidempään ja ruokahävikki vähenee!

Festivo erottuu ammattilaitteista tuttujen ominaisuuksiensa lisäksi keittiöstäsi erityisesti suomalaisiin keittiöihin täydellisesti istuvilla mitoituksillaan, jotka erottuvat selkeästi muusta tarjonnasta.

Suunnittele oma Festivo

Festivot myy kattava jälleenmyyjäverkosto, johon kuuluvat isoimmat keittiövalmistajat ja kodinkoneliikkeet.

Useilla jälleenmyyjillä on myös Festivo-mallit esillä myymälöissä. Sinua lähimmän myymälämallin ja ostopaikan löydät verkkosivuiltamme kohdasta osta.

Katso lähin jälleenmyyjäsi