Kokeile makumatkaa georgialaiseen keittiöön Festivon lobiopadan parissa! Lobio on georgialainen pataruoka, jonka pääraaka-aineena on pavut. Pavuista valmistettu, täyteläinen pataruoka saa makunsa muun muassa sipulista, korianterista, basilikasta ja tomaattipyreestä. Saksanpähkinät tuovat ruokaan tekstuuria ja herkullista lisämakua.
Viimeistele annos tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla ja nauti sellaisenaan tai osana ateriakokonaisuutta. Lobiopata on helppo valmistaa ja sopii erinomaisesti myös vegaaniseen ruokavalioon.
Pata kestää hyvin pakastamista ja uudelleen lämmitystä. Lamellihöyrystimen tekniikan ja sijainnin ansiosta Festivon kylmiössä ruoat säilyvät tavallista pidempään mehukkaina. Tilavuutensa ansiosta Festivon hyllyille mahtuu suurempikin pataruoka vaivatta.