Herukka-valkosuklaakakku on raikas piristys juhlapöytään. Tällä reseptillä loihdit levykakun isompiinkin juhliin!
Festivon raikkaassa herukka-valkosuklaalevykakussa on käytetty pakastettuja herukoita, valkosuklaata ja kinuskikermavaahtoa. Kesällä kakussa toimivat erinomaisesti tuoreet marjat! Kirpeät marjat yhdistettynä makeaan valkosuklaaseen luovat ihanan raikkaan ja makean yhdistelmän.
Festivon maukkaassa herukka-valkosuklaakakun reseptissä valkosuklaa lisätään taikinan joukkoon ja taikinan päälle ripotellaan herukoita. Näyttävä koristelu luodaan pursottamalla sormisuolalla maustettu kinuskikermavaahto kauniiksi kuvioiksi kakun päälle ja lisäämällä vielä väleihin herukoita. Koristeluun käytetyt herukat mehevöittävät kakkua sen vetäytyessä, joten voit valmistaa kakun huoletta hyvissä ajoin ennen tarjoilua – vaikka jo edellisenä päivänä!