Erimakuiset triflet ovat erityisesti joulun aikaan suosittuja jälkiruokia juhlapöydässä. Perinteisesti triflet kasataan kerroksittain kulhoon tai lasiin ja täytteenä ovat kermavaahto, keksit ja hedelmät tai marjat.
Festivon glögi-triflen voi tarjoilla perinteisellä tavalla korkeassa kulhossa tai laakealla tarjoiluastialla. Voit myös käyttää omaa mielikuvitustasi tarjoiluastian valinnassa ja luoda omanlaisesi triflen! Makuina Festivon triflessä ovat ajan hengen mukaisesti vadelma-glögihyytelö, mascarpone-glögimousse sekä kanelikinuski.
Juhlapäivän valmisteluja helpottaaksesi voit esivalmistaa triflen hyytelön jo edellisenä päivänä valmiiksi tarjoiluastiaan. Festivon kylmiöissä etuina juhlakausina on niiden suuri tilavuus, juhlatarjoilut (kuten korkea tai suuren laakean astian trifle) mahtuvat vaivatta kylmiön hyllyille.