Syksyn 2021 viinikaappiarvonta käynnissä marraskuun loppuun – voita Festivon 50VL -viinikaappi

Festivon viinikaapit ovat suunniteltu nimenomaan viinien oikeaoppiseen säilytykseen, ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Festivon mallistossa viinikaappeja on kaksi; 70 pullon korkea  viinikaappi (kaksi lämpötila-aluetta) ja 25 pullon matalampi viinikaappi (yksi lämpötila-alue). Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa näistä jälkimmäinen!

Etuna tässä pienemmässä 25 pullon Festivo 50VL -viinikaapissa on , että sen voi sijoittaa vaikkapa keittiötason alle, jolloin se sulautuu osaksi keittiötäsi. Festivo 50VL -viinikaappi tarjoaa tasaisen säilytyslämpötilan viineillesi, lämpötila voidaan säätää +9–18 asteen välille. Lisäksi viinikaappi on tärinävaimennettu ja lasiovi on suojattu UV-säteiltä. Viinikaappiin on mahdollista hankkia lisävarusteena kansitaso ja lukko.

Kerro sivuillamme olevalle lomakkeelle minkä värisen viinikaapin haluaisit 30.11.2021 mennessä ja olet mukana arvonnassa! Viinikaapin oviin värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen ja RST. Viinikaapin runkoon voit valita mustan, harmaan tai valkoisen. Viinikaapin arvontasivulle pääset tästä!

 

Tarvitsetko apua esimerkiksi laitteiden ovien ja runkojen värien mietinnässä, kokeile tuotevalitsintamme, jossa voit suunnitella oman kylmiön, pakastimen, kylmiöpakastimen tai viinikaapin!