Festivon kotimaisuus takaa lyhyet toimitusajat ja laadun, koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto saatavuuden

Festivon tehtaalla Hollolassa riittää uuden malliston laitteita! Kotimaisuus takaa nopeat toimitukset sekä helpon avun kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa.

Suunnitteletko keittiöremonttia tai rakennatko uutta kotia? Festivon kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit valmistetaan yksilöllisesti tilauskannan mukaan. Olemme ahkeroineet tehtaalla ja meillä onkin valmiina useita vakiovarusteisia kylmälaitteita odottamassa omaan kotiin pääsyä. Jos haluat laitteeseesi lisävarusteita, kuten esimerkiksi HEVI-vetolaatikoita tai NOLLA-vetolaatikon, hoituvat lisäykset nopeallakin aikataululla.

Kattavat jälleenmyyjäverkostot ja useat pienemmät kodinkone- ja keittiöliikkeet

Festivon kodin kylmälaitteita myyvät sekä suuret valtakunnallisesti toimivat liikkeet että useat pienemmätkin kodinkone- ja keittiöliikkeet. Kattavan valikoiman laitteitamme löydät muun muassa Gigantista, Powerista, Euronicsilta, Veikon Koneesta ja Netraudasta.

Teettäessäsi keittiösuunnitelman keittiöliikkeellä, sinulla on mahdollisuus sisällyttää suunnitelmaasi Festivon kylmälaite. Etuna kylmälaitteen tilauksessa keittiösuunnitelman yhteydessä on myös se, että kylmälaite on tarkoin valittu ja mitoitettu juuri sinun keittiöösi sopivaksi. Kun hankit Festivon yhdessä uuden keittiösi kanssa, myös toimitusajat saadaan sovittua yhteneväisiksi.

Keittiöliikkeitä, joiden kautta saat Festivon kylmälaitteen ovat:

  • Keittiömaailma
  • Puustelli
  • Noblessa
  • Topi-Keittiöt
  • AINA keittiöt
  • Petra-keittiöt

Tarkista lähimpänä sijaitsevat jälleenmyyjät kartalta!