Mungolifen Anna rakastaa Festivon kylmiöpakastintaan

Annan keittiön Festivo on hankittu ennen malliston uudistusta ja sen muuttumista modulaarikseksi ja laatikoiden siirtymistä yhtenäisien ovien taakse.

Mungolifen Anna Pastak hankki keittiöremonttinsa yhteydessä kotiinsa Festivon 120 CFM -kylmiöpakastimen muutama vuosi sitten. Hankintapäätöksestä voit lukea Annan aiemmasta blogikirjoituksesta Festivo muutti meille.

Tunnettu lifestyle-bloggaaja kuvailee suhdettaan kylmälaitteeseensa rakkaussuhteeksi.

– Olen vannonut, että jos joskus tästä tulisi muutto, niin Festivo lähtisi mukaan tai uuteen tulisi Festivo, oli keittiö mikä tahansa. Olen hullun tyytyväinen koko keittiöremonttiimme, mutta kyllä sen yksi jalokivi on tämä ihana kylmiömme.

Kylmiö ilahduttaa tilavuudellaan

Nyt Pastak kirjoittaa elätystä elämästä Festivon kanssa uudessa kirjoituksessaan: Kylmä laite – kuumia tunteita.

Näin Pastak kuvailee Festivoa:

– Lyhyesti: kyseessä on kuluttajakoteihin ammattitasoinen kylmiö, joka on ainoa suomalainen kylmälaite kuluttajille, ja jonka kotimaisuusaste on älyttömän korkea. Lisäksi kyseessä on laite, jonka teknologia on suunniteltu niin, että se pitää kylmän kosteana ja tasakylmänä, jolloin voidaan vähentää hävikkiä ja muotoilu takaa sen, että kylmiöön näkee hyvin, eikä mikään jää jäätymään takaseinään kiinni pois silmistä. EIKUN HETKINEN, TÄSSÄ EI OLE SITÄ KYLMÄÄ TAKASEINÄÄ! Jep.

Lue Mungolife-blogista, miten Festivo yllätti tilavuudellaan ja miten Anna perustelee erityisesti Festivon ilahduttavia ominaisuuksia: hävikin vähentyminen, tila, ajan ja rahan säästö ja säilyvyys.