Kehu keittiösuunnittelijaasi – voita kotimaista designia

 Kehu keittiösuunnittelijaasi – voita kotimaista designia

Oletko toteuttanut onnistuneen keittiöremontin tai rakentanut kokonaan uuden keittiön, jonka kruunasit Festivolla? Kerro muillekin ja vinkkaat samalla sosiaalisen median ystäviäsi ammattitaitoisesta keittiösuunnittelijasta!

Tähän kilpailuun voit osallistua julkaisemalla julkisen kuvan Instagramissa tai Facebookissa. Facebookissa voit julkaista kuvan myös Festivon Facebook-sivuille tai virallisen kilpailupostauksen kommenttikenttään.

Kilpailuun osallistuvissa kuvissa tulee olla kaksi #-tunnistetta: #festivofinland #festivokilpailu

Julkaisemalla kuvan keittiöstäsi osallistut kilpailuun, jossa parhaat kuvat palkitaan kotimaisella KOLO design -tarjoilusetillä. Palkinnon arvo 57,90 euroa.

KOLO Design on Festivon kumppani, joka toimittaa kylmiöihin juureskapat.

Osallistumisen ehdot:

  • Julkaisemasi kuvan keittiössä tulee olla Festivon kylmiö, pakastin, kylmiöpakastin tai viinikaappi.
  • Sinulla tulee olla oikeudet julkaista kuva.
  • Keittiösi tulee olla valmistunut vuoden 2018 aikana tai sen jälkeen.

Osallistumalla kilpailuun annat Festivolle oikeuden käyttää kuvaasi omassa markkinoinnissaan (esim. verkkosivut, sosiaalisen median kanavat)

Kilpailu on voimassa 30.9.2021 asti. Palkinto arvotaan kerran kuukaudessa kuvan julkaisseiden kesken. Festivo postittaa palkinnon kilpailun voittajalle. Voittajan kuva ja nimi julkaistaan Festivon verkkosivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa.

Tutustu Festivon kilpailusääntöihin.

 

Jos vasta suunnittelet keittiöremonttia tai rakennat uutta kotia, kokeile tuotevalitsintamme, jossa voit rakentaa oman kylmiön, pakastimen, kylmiöpakastimen tai viinikaapin!