Festivo mukana syksyn messuilla 2021 – nappaa syksyn sisustusideat ja vinkkejä keittiösuunnitteluun

Festivot ovat tänä syksynä mukana useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen. Messut ovat oiva paikka tutustua kuumimpiin sisustustrendeihin, napata vinkit rakentamiseen ja remontointiin sekä tavata alan ammattilaisia.

Syksyn sisustusideoiden, rakentamisen ja remontoinnin vinkkien lisäksi messuilla pääset tutustumaan Festivon kylmiöpakastimiin kaikissa eri väreissä! Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla. Jokaiselta messujärjestäjältä löytyy ohjeistukset turvalliseen vierailuun ja messukäytäntöihin, tutustuthan niihin ennen messuille menoa!

Tutustu messuilla kotimaisiin kylmiöihin ja pakastimiin

Messuilla pääset tutustumaan Festivoihin asiantuntijoiden avulla. Samalla voit halutessasi pyytää opastusta sopivan kylmälaitteen valintaan keittiöösi ja tutustua Festivoiden modulaariseen rakenteeseen. Festivon kylmiöt ja pakastimet monipuolistavat keittiösuunnittelun mahdollisuuksia, sillä laitteiden ulkoasun ja sisätilat voi valita omien tarpeiden mukaan. Hollolassa valmistettavat Festivot ovat kotimaisen käsityön taidonnäytteitä ja upeita pitkäikäisiä kumppaneita keittiöösi.

Rakenna & Sisusta Turku 27. –29.8.2021

Turussa järjestettävillä Rakenna & Sisusta -messuilla teemana on tänä vuonna kestävä rakentaminen ja remontointi. Messuilla pääset tutustumaan muun muassa erilaisiin sisustuksen suuntauksiin sisustussuunnittelijoiden Kati Laiturin ja stylisti-valokuvaaja Hanne Leinon opastuksella.

Festivon kylmiön ja pakastimen löydät kodintekniikan puolelta Gigantin B/11 -osastolta ja Powerin A/51 -osastolta.

Lue lisää Rakenna & Sisusta -messuista.

Asta-messut Tampere 3.–5.9.2021

Tampereen Asta-messut ovat Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma. Teemoina messuillla ovat niin arjen luksus kuin tulevaisuuden asuminen ja remontointi. Messuilla pääset tutustumaan remontoinnin ja rakentamisen uusimpiin trendeihin sekä nappaamaan avaimet omiin kotiunelmiin.

Festivon kylmiöön ja pakastimeen pääset tutustumaan Gigantin A1121 -osastolla ja Powerin A1101 -osastolla.

Lue lisää Asta-messuista ja katso monipuolinen messuohjelma.

Rakentaja 2021 Oulu 24.–26.9.2021

Oulun Rakentaja 2021 -messut ovat Pohjois-Suomen suurin kodin rakentamiseen, remontointiin sekä sisustukseen erikoistunut messutapahtuma. Messuilla Ouluhallissa pääset tapaamaan lukuisia asiantuntijoita eri osastoilla ja saat vinkit ja neuvot unelmakodin luomiseen. Sisustustrendeistä on kertomassa muun muassa sisustussuunnittelija Niina Ahonen.

Festivon kylmiö ja pakastin nähtävissä Gigantin ja Powerin messuosastoilla.

Lue lisää Rakentaja 2021 Oulu -messuista ja varmista paikkasi messuilla.

Raksa Lahti 1.–3.10.2021

Lahden Messukeskuksessa järjestettäviltä Raksa-messuilta löydät kaiken tuote- ja palvelutarjonnan niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Messuteemoina tänä vuonna ovat ilmastoviisas rakentaminen, oma tyyli oikeilla materiaaleilla, rakentamisen innovaatio sekä hyvä suunnittelu – hyvä piha. Nappaa messuilta uudet ideat rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen!

Festivoihin voit käydä tutustumassa Powerin messuosastolla.

Lue lisää Raksa-messuista ja monipuolisesta ohjelmasta.