Festivo mukana Lohjan Asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021

Lohjan hurmaavassa Hiidensalmessa, vain alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta starttaavat Asuntomessut 9.7.2021! Tänä vuonna teemana messukodeissa ja asuntomessualueella on kestävyysnäkökulma, sujuva arki sekä kokonaisvaltainen hyvä olo huomioituna.

Messualueella on kohteita niin omistus-, asumisoikeus-, osuuskunta- ja vuokra-asumisestakin, joten kaikille löytyy varmasti jotakin! Tämän vuoden teema on huomioitu rakennusmateriaaleissa, kotien tilasuunnittelussa ja sisustusratkaisuissa kuin messualueen sijainnissakin.

Tutustu messuilla uusimpiin keittiötrendeihin ja bongaa samalla Festivon kylmiöpakastin

Suunnitteletpa keittiösi uusimista tai olet kiinnostunut sisustustrendeistä, ovat messut oiva paikka käydä tutustumassa uusimpiin trendeihin ja napata vinkit keittiösuunnitteluun.

Festivon kotimainen kylmiöpakastin trendikkään mustana on tänäkin vuonna nähtävissä muutamassa upeassa kohteessa, alta voit tutustua niistä kahteen:

Ekologinen ja kotimainen Festivo – suunnittele omasi

Kotimaiset Festivot ovat moderneja ja kauniita elementtejä keittiöön, jotka sopivat monenlaisten keittiötyylien kanssa. Laajasta mallistosta löytyy erikokoisia kylmiöitä, tehokas no frost -pakastin ja kaksi erikokoista viinikaappia. Modulaarisen rakenteensa ansiosta laitteiden sisätiloja pystytään muokkaamaan aina tarpeesi mukaan ja myös laiteiden ulkoasu pystytään räätälöimään keittiöösi sopivaksi. Tutustu esimerkiksi Festivo Trioon!

Hollolassa valmistettavat Festivon kylmälaitteet ovat myös monella tavalla ekologinen valinta keittiösi kylmälaitteeksi. Festivo on ekologinen, sillä tilava ja valoisa kylmiö auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä. Kylmiöpakastimen neljä eri lämpötila-aluetta mahdollistavat ruokien säilytyksen niille oikeissa lämpötiloissa.

Kokeile tuotevalitsinta ja suunnittele unelmiesi kylmälaite!

Kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä