Festivon kylmiöpakastin oli Lauran/@nauravanappi perheen odotetuin kodinkone

Sisustus- ja perheblogia pitävä Laura (@nauravanappi) valitsi keittiöönsä Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen talon rakennuksen yhteydessä. Valinta on osoittautunut oikeaksi, sillä Laura kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan ”Festivo – Uuden kodin odotetuin kodinkone” kokemuksiaan uudesta kylmälaitteestaan.

Festivon kylmiön ja pakastimen yhdistelmän harkinta jääkaappipakastimen sijaan alkoi, kun Lauran mies oli bongannut Anna Pastakin (@mungoannan) postauksia Festivosta.

”En ehtinyt silloin saman tien lukea juttua, mutta ensiajatukseni oli, että ”nääh, siinä on niin pieni pakastin ja jotain muuta mutinaa”. Kunnes luin postauksen ajatuksella ja sen jälkeen aloin ahmia tietoa Festivon kylmiöistä pitkin nettiä ja kyselin kokemuksia somekanavissa. Ja kyllä, olin täysin myyty! Sain myös pelkästään positiivista palautetta Festivon omistajilta, joten päätös oli tehty.”

Lauralle on tärkeää kodinkoneiden valinnassa laadukkuus ja erityisesti keittiössä jääkaappipakastimen design, jotta se sopii kodin sydämeen eli keittiöön.

Lauran perheen talo valmistui korona-aikaan, jolloin haasteena remontoimisessa oli haasteet kodinkoneiden toimituksissa niin saatavuuden kuin viivästymisien osalta. Tämänkin vuoksi Festivon kylmiöpakastin osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä Festivot tehdään Hollolassa.

”Festivon kylmiöt tehdään Suomessa, tarkemmin Hollolassa, mikä takaa nopean toimituksen, kun ei tarvitse odotella kodinkoneiden saapumista jostain Kiinasta vai missä ne lie pääsääntöisesti tehdään. Näin nimittäin meinasi käydä meidän muiden kodinkoneiden kohdalla, että eivät ehdi saapua ennen muuttoa, mutta se onkin toinen asia.”

Kylmiö ja pakastin yllättivät tilavuudellaan – ”En saa tätä koskaan täyteen”

Festivon kylmiöpakastin on ollut Lauran perheessä nyt muutaman kuukauden ja Laura kertookin blogikirjoituksessaan kokemuksistaan ja oivalluksistaan Festivon ollessa osa arkea.

”Summa summarum; Festivon kylmiö täytti kaikki ne olettamukset ja toiveet, mitä meillä siitä oli. Ei sitä varmastikaan turhaa kehuta pitkin nettiä! Uskoisin myös, että ollaan menossa entistä enemmän siihen suuntaan, että kotimaisuutta arvostetaan ja ollaan valmiita satsaamaan myös siihen hieman kalliimpaan kotimaiseen vaihtoehtoon!”

Lue Nauravanappi-blogista Lauran kokemukset Festivosta ja miten muun muassa Festivon tilavuus yllätti koko perheen!